35

До 27

преди 1 година

Индия подписа най-голямата военна сделка със САЩ. Индия подписа и най-голямата икономическа сделка със САЩ. САЩ се изнася от Китай и всичко ще се инвестира в Индия, която е в негласна война с Китай заради Кашмир. Май не знаеш, че до преди две години се водиха военни действия между Индия и Китай? Нещо не разбираш света, баланса и световната икономика. Затова вечно ще си останеш беден. Не знаеш как работят парите, кредитите и финансовите потоци.

34

Анонимен

преди 1 година

Добре, че Северна Корея имат атом. Ако нямаха атом, американците щяха набързо да има дадат "демокрация", каквато дадоха на Ирак, Либия, Афганистан и Югославия.

33

Олееее.....!

преди 1 година

Комунистите наистина откачиха. Но жалкото е , че и нашите болшевики са с тях. По коментарийте ще ги познаете.

32

Ким

преди 1 година

набира пушечно месо за Питин! Русия ще се бие в Украйна до последния северокореец....

31

до до 17

преди 1 година

Точно така, чакай на смазания от живота и света гладен беден човек да взима пушка да се бие с някой, мечти от 1001 нощи на четрихилядниците.

30

Анонимен

преди 1 година

Удряй, Ким!!!

29

Анонимен

преди 1 година

Айде стига с тази "демократична"хегемония на Америка .

28

Анонимен

преди 1 година

И тези бедни, мизерни и гладни хорица кой точно ще защитават, храната която нямат, домовете и колите които нямат или преялия глиган вожд и кликата му? Мъка мъка

27

Анонимен

преди 1 година

Евала,не стига че съсипаха цял свят ,ами продължават да тормозят Европа .Англосаксите да надуват сакса .

26

До 17

преди 1 година

Гладният човек е като гладният работник, лесно се манипулира и е смел за пред другите гладни, но подмокря гащичките като види богат и успял. Бедният човек е без самочуствие и е готов да заколи детето си, ако богатият му каже. Бедният и гладен ще целува и крака, ако богатият му подхвърли стотинки. Бедният е равен на глупав и затова е беден. Той мисли праволинейно, а не стратегически. Затова бедните изглеждат на старци като направят 35 години и пукват като станат на 50.

25

Анонимен

преди 1 година

Кимчо наясно ли е за каква логистика става дума да въоръжиш, облечеш, екипираш, храниш 800 000 човека в реални бойни действия? :)))

24

Шотландски боец

преди 1 година

Каква хубава демократична държава е Северна Корея, нищо общо с пропадналите фалирали ЕС държави! Европа ряпа да яде пред северните братя, които са технологичен гигант!

23

До 16

преди 1 година

Думам ти, че не е само Северна Корея. Да беше тя и САЩ, да не се конфронтираха с Русия и Китай, последните щяха да си траят, ама коалиция от 4 ядрени сили с Индия, включващи почти цялото население на света, ти гарантирам, че пръв ще ходиш да се молиш. Ще забравиш веднага за САЩ. Такива като теб се обръщат. Виж, аз американски *** нама да лижа.

22

Анонимен

преди 1 година

Може и да са прави. САЩ със сигурност имат план за нахлуване в Северна Корея.

21

баба Пена

преди 1 година

Броя на хората които са пили вода от пералнята рязко се покачва.

20

Анонимен

преди 1 година

Тръмп цунка доопето на Ким...

19

Анонимен

преди 1 година

Да идва Тръмп на власт - най-добре е да има едни пресрочни избори. Тръмп демонстрира респект към Ким и съответно и Ким демонстрира респект към Тръмп и конфликта бе избегнат.

18

авера на Копейкин

преди 1 година

Този е по-чекимснто и от путинопитека !

17

Анонимен

преди 1 година

Това не го ли писахте вече или съм станал ясновидец!?

16

До 15

преди 1 година

Точно, че са умрели от глад. Гладен човек, няма скрупули. С кеф ти реже гърлото и ограбва дома ти. Не си много умен, но ще го видиш с очите си.