26

Анонимен

преди 1 година

Украйна определено ще спечели войната, отприщена от руския диктатор Владимир Путин. Победата на Украйна над Русия е абсолютно сигурно. Няма никакво съмнение, че Украйна ще победи и Русия ще загуби. С пълна увереност може да се каже, че Русия загуби войната в Украйна. Но смъртта на руския диктатор Владимир Путин няма да е достатъчна, за да се случи това, разказа в интервю за Главред историкът, украински депутат и бивш ръководител на Института за национална памет на страната Володимир Вятрович. след смъртта на Путин, може да се появи "условен Пригожин", който ще намери лостове за влияние и "тоз

25

Анонимен

преди 1 година

Швеция дава на Украйна 8 супермодерни САУ "Archer". Може да се каже, че самоходната артилерийска установка "Archer" е по-скоро снайперска пушка, отколкото гаубица - толкова е точна. Арчерите пристигат, украинската армия минава в контранастъпление и до дни, дори до часове ще влезе в Москва и диктаторът Путин ще бъде изправен пред трибунала в Хага, Русия ще бъде разчленена на малки демократични държава които ще живеят по евроатлантическите правила и ще доставят евтини енергоносители и суровини и всичко ще се върне както си беше по-рано по времето на края на историята по Фукуяма.

24

Анонимен

преди 1 година

Русия ще бъде размазана от велика Украйна - с помощта на Запада, империята на злото ще се разпадне, военнопрестъпникът Путин ще бъде арестуван и съден, след това вероятно ликвидиран по бързата процедура.

23

Анонимен

преди 1 година

Лойд Остин: Украйна няма време за губене, трябва да се бърза с пролетната контраофанзива. Украйна се забързва с пролетната контраофанзива, минава в контранастъпление и и до дни, дори до часове ще влезе в Москва и диктаторът Путин ще бъде изправен пред трибунала в Хага, Русия ще бъде разчленена на малки демократични държава които ще живеят по евроатлантическите правила и ще доставят евтини енергоносители и суровини и всичко ще се върне както си беше по-рано по времето на края на историята по Фукуяма.

22

Анонимен

преди 1 година

На баба ви хвърчилото я ми кажете кой освободител открадна милярдите на кадафи и садам нали така говорихте че имали милярди, да не ви питам за милярдите на бай тошо

21

Анонимен

преди 1 година

А какво стана със санкциите? Почнаха ли да фалират банките в Русия?

20

Алекс

преди 1 година

Нали затова нахлу в Украйна.За да граби още и още и да си увеличава колекцията от скъпи часовници.

19

Л

преди 1 година

Затова не пуска кокала толкова години. Всичко е една огромна мафиотска мрежа. Потин и неговия кръг от хора са окупирали русията и си взимат своето. Всеки съпротивил се през годините е убит,в затвора или е уж агент,който се опитва да дестабилизира държавата. Рашките са същите заспали,като нас и са свикнали с мизерията и затова не правят и опити да пречупят тази мафия. Една от най-богатите страни на ресурси,а с икономика на България.

18

Българин

преди 1 година

Ние българите трябва да сме готови готов да рискуваме всичко в името на защитата на украинската демокрация, каквото и да ни струва това.

17

виагра

преди 1 година

Самолет за 700 милиона долара и неможе да го вдигне поне един път.

16

Анонимен

преди 1 година

Русия няма да победи никога Украйна. Никога! Абсолютно никога! По никакъв начин. Няма такава възможност. Със сигурност може да се каже, че Русия при никакви положения няма да победи Украйна. Навсякъде по цивилизования свят съществува 100 процентова твърда и непоколебима увереност че Русия никога няма да победи Украйна. Без съмнение може уверено да се потвърди, че вероятността Русия да победи Украйна е много под математическата нула.

15

Анонимен

преди 1 година

Китайци, руснаци... гола вода. Никой не може да се сравнява с Щатите. Докато стоят плътно зад гърба ни, нищо лошо няма да ни се случи.

14

Нане

преди 1 година

Подочувам, че ниската земя, щяла да стане още по ниска.... ===)))

13

Tsvetan s7406087068

преди 1 година

Ei neli ti kvo zavighdash che si nai obiknovena bg kifla I nema koi datipodhvurli nekoia ogriska ma vish holivudskite zvezdi pevicite fudbolnite saprugi I nese navirai u shamarite a odi zgotvi na maghuti edin bobsas makedoska nadenica

12

Анонимен

преди 1 година

Е, колко да струва. Все пак това е най-големият руски олигарх. Вероятно необявеният най-богат човек в света.

11

ВЕРНО Е

преди 1 година

На Путин часовниците са колкото заплатата му за 12 месеца! *** крадеца е,ноооо....! Само да попитам на Буси кюфтето кюлчетата и пачките евра за колко години са? Путин го съди ХАГА а, Буцифер го пази кравата! Ееее кво правим сега?Кога Хага ще се самосезира за българския ***? А/

10

карачанаков

преди 1 година

А детски играчки от убити от,,Сармат,,-и,,,Кинжали,,,,Дронове,, и т. н деца колекционира ли ?

9

Анонимен

преди 1 година

Време е днес.бг да бъде обявен за про-оркски сайт, които дестабилизира държавата и е проводник на пропаганда.

8

Анонимен

преди 1 година

Едва ли часовниците му струват повече от кюлчетата в чекмеджето на баце.

7

Анонимен

преди 1 година

Какво надничате в чуждите чинии. Може да си го позволи - позволява си го. Не ги е откраднал от бивши колонии или от финансови измами.