103

Анонимен

преди 1 година

Човек на ,който името му е женски полов орган не ми го фалете ,не буди уважение и респект в мене!

102

Анонимен

преди 1 година

Днес.ру както винаги ще ни информира за всички навини от Расийката. Путин ако пръцне в 19 часа, днес.ру ще изкара обширна аналитична статия за случилото се.

101

Анонимен

преди 1 година

Путин, помолил, лично от бункера, всичко е взаимоизключващо се!

100

Анонимен

преди 1 година

Днес.бг се превърна в един жълт клюкарник! Измислици до небето!

99

Маааааачкай ВОВА

преди 1 година

Заравяй нацягите жейва!

98

анонимен келеш

преди 1 година

Ние тук в България изкарахме късмет с влизането в НАТО преди години,че иначе тези бедни,пияни комунисти и тук щяха да довтасат с танковете:):):)

97

Слава Россия

преди 1 година

Унищожит нацистов!!!

96

Анонимен

преди 1 година

Влака София Варна е дерайлирал край Търговище! Не ми благодарете!

95

Анонимен

преди 1 година

Хромово, Бахмутски район, Донецка народна република, Русия. Има информация, че бойците на ЧВК Вагнер разчистват населеното място. Все още няма официални изявления от Евгений Викторович Пригожин по този въпрос. Това е много важно селище по отношение на вкарването на Бахмут в пълноценен котел.

94

Анонимен

преди 1 година

И мнозинството са такива военни. Просто пропуснахме момента, в който непрофесионални негодници и интриганти смачкаха тези скромни момчета и започнаха да ги блъскат и унижават."

93

Анонимен

преди 1 година

Ще го кажа обтекаемо - до началото на миналата година съдбата ги разтърси много и с угаснали от болка и предателство очи те се присъединеха към нас.Лекувахме ги и ги пазихме почти година: отначало ги държахме в се6е си, докато стъпка по стъпка заздравяха. Сега те покриват един от нашите флангове. А човекът от видеото, командир на бригада, е нормален, силен руснак. Такива хора трябва да управляват руската армия прости, разбираеми, коректни, честни. И мнозинството са такива военни. Просто пропуснахме момента, в който непрофесионални негодници и интриганти смачкаха тези скромни момчета и започн

92

Анонимен

преди 1 година

Фашистката *** публикуват видеоклипове в TikTok,в които се подиграват с Корана - режат сланина върху него,запалват огън със страниците му.Докато половината свят помага на укронацистите, самите те усърдно насаждат омраза към се6е си. Евгений Пригожин за видео от среща с командира на една от бригадите на руските въоръжени сили:"От съображения за секретност не мога да назова името и номера на военното формирование,но наистина това са момчетата,с които стоим рамо до рамо.

91

Анонимен

преди 1 година

Щурмът на Маринка. Танковете на руската армия напредват през руините, унищожавайки фашистката ***. ИзMeTTa продължават да губят голям брой зомбинацита в Маринка, но отново и отново ги заменят с резерви в опит да запазят райхцентъра край Донецк.

90

Анонимен

преди 1 година

Константиновка, ДНР,под контрола на хунтата.Югозападно от Артьомовск.От няколко дни се получава информация за постоянни атаки на руснаците срещу концентрации на фашистка *** в Константиновка.ИзMeTTa прехвърлят подкрепления през посоченото населено място към Часов Яр и към района на Артемовск. Освен това по линиите Константиновка-Часов Яр и Славянск-Краматорск зомбинацитата планират да сдържат настъплението на руските сили, ако украинското контранастъпление не се проведе или е неефективно.

89

Зозо

преди 1 година

До Анонимен..Ей Зозо а на Китай колко е?... Що ти китаец ли си? Защо руските си мислите, че Китай го е еня за вас?

88

Анонимен

преди 1 година

Днес в руски медии има съобщение, че падналият американски дрон бил намерен ище същия ден, т.е. на 14-ти на 60 км от Севастопол близо до газопрровод. Сега се охранявал с военен кораб. След като 2 дена след намирането обявяват, че са го локлизирали, значи вече са го преместили, според мен.

87

Анонимен

преди 1 година

Украинските политически телеграм канали смятат,че "Сирски е докладвал на Зеленски за дъждовете в Бахмут,които не позволяват започване на контранастъпление,всички полета са се превърнали в непроходимо блато.На Банковая има много зле направени планове на командващия сухопътните сили,ако Бахмут падне,тогава това ще бъде сериозен имиджов удар за президента,който увери Запада в способността на нацистките зомбита да задържат линията."Бахмут и околностите.На северозапад от Бахмут щурмовците на Вагнер окупираха село Зализнянское.Фашистката *** се оттеглиха от населеното място с големи загуби.

86

Анонимен

преди 1 година

до93.Ей Зозо а на Китай колко е?Стига с тая Америка,Китай е новият икономически тигър.Америка залязва бавно и славно.

85

Анонимен

преди 1 година

Под натиска на руските щурмови групи изMeTTa избяга, като претърпя големи загуби. Само за денонощие загубите на фашистката *** са над 100 зомбита и 10 единици военна техника. Настъплението на руските войски в този район не спира.

84

Анонимен

преди 1 година

"Само така страната щяла да преодолее опитите на Запада да унищожи икономиката ѝ"===Ако не беше нападал Украйна, нямаше да има санкции. Елементарно, Вова.