31

Анонимен

преди 1 година

Странно защо не намирам длъжност "Еврокомисар по военната промишленост и логистика". Накратко, еврокомисията действа извън правомощията си.

30

баба мара

преди 1 година

изобщо да не идва не е добре дошъл ние искаме преговори и мир зорлем не нивкарваите във воината стига с това оръжие стига смъ=рт не раздаваите нашитепари за ваксини и оръжие направете финансов одит на украина

29

Анонимен

преди 1 година

То хубаво, ама като дойдат руснаците тоя да не се скрие някъде в Швейцария и да не смее да се покаже никъде? Защото ми се струва, че ще стане както винаги. Руснаците дойдат ли до тук, ще ни кажат - оправяйте се както можете. А сега са много силни да разпалват войната.

28

Петър Танчев

преди 1 година

Като е еврокомисар за вътрешния пазар, защо не отговори защо българските шофьори на камиони продължават да бъдат дискриминирани да се връщат в България на всеки четири седмици? Значи според еврочиновниците ние заслужаваме да сме бедняци и втора ръка граждани на ЕС, но когато има нужда сме длъжни незабавно и безвъзмездно да подпомагаме инсталираната от ЦРУ хунта в Киев!? Да ама не!

27

Анонимен

преди 1 година

У нас над 100 000 българи се издържат с производството на оръжия. Тези хора са много повече от програмистите и IT-тата и от три поколения се препитат с този кървав бизнес. Г-жа Нинова или Г-н Копейка биха могли да направят референдум за затваряне на военните заводи и тогава ще им повярвам че искат МИР

26

Анонимен

преди 1 година

Тоя е еврокомисар за вътрешния пазар. Нерде търговията във вътрешния пазар, нерде войната в Украйна. Ако тоя не успее, тогава САЩ да пратят еврокомисаря по земеделието и храните. Явно на Вашингтон не им дреме коя брюкселска пионка ще пратят да върши работата.

25

Пацифист

преди 1 година

Европа да изпрати преговарящи и в двете воюващи страни, а не старчоци като тоя да уреждат оръжие да се избиват млади, здрави мъже заради геополитическите съревнования на две империи!

24

ЕС

преди 1 година

До Анонимен 21 Какъв е що е няма значение!Той ти е чорбаджията и ще слушаш!

23

Анонимен

преди 1 година

ще ,и е ,ммого весело да чуя какво ще каже оня с юмрука

22

И кво прим са

преди 1 година

Тоя няма работа тук! Да се маха!От как печалбите от оръжие стигнаха космически висини и Гебрев забрави, че джукнат с новичок!

21

Анонимен

преди 1 година

33 години направиха България безлична и само една територия! Да ви е честито!

20

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Скоро ще искат и войска да пращаме." ---------- ние вече сем одобрили изпращането на 50 човека.. уж "не в осрраина". Има запитване и в конст. съд как точно може да бъдат легално мобилизирани хора, които не са служили.... краварите в прав текст казаха, че ние ще защитаваме източния фронт на нато... абе картинката лека полека се нарежда.

19

Анонимен

преди 1 година

Откога еврокомисарят за вътрешния пазар отговаря за боеприпасите в чужбина? Брюкселските въглени съвсем са я подкарали през просото.

18

Анонимен

преди 1 година

След 3 седмици има избори и про'с'таците ПАК ще гласувате да служите на тоя. Какво ревете сега?

17

пена

преди 1 година

А Шенген? Като ни показахте среден пръст преди няколко месеца помните ли?

16

Анонимен

преди 1 година

Докога ще ни командори този ЕС?!

15

Петър Танчев

преди 1 година

Този еврокомисар няма ли други теми за разговор, идвайки в "най -бедната и корумпирана държава в ЕС", както обикновено наричат България европейските медии? Например защо едни и същи стоки са много по-скъпи (и по-нискокачествени) в България, при положение че заплатата в България е доста далеч от европейските стандарти? Защо изграждането на пътища в България струват два пъти повече отколкото в Западна Европа, а на практика нормални пътища няма?

14

Анонимен

преди 1 година

Абе що ние сме на безвъзмездна помощ, а американците на заеми? Ние ли сме най-простите? 2 милиарда евра и от нашите вноски за войната. После що сме май-бедни.Ами щото си даваме парите за чужди войни и за ваксини срещу недоказана болест.

13

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Моля, изпратете в Украйна всичкитеФатмаци и генерали" ---- и "красивите и умните" либерал-жендари също!

12

Анонимен

преди 1 година

Докато този беше шеф на мултинешънъл, служители в централния му офис се самоубиваха от напрежение.