58

Анонимен

преди 1 година

В Русия живеят с миналото. Сънуват и бълнуват за някакви исторически граници. Естеството на работа ми е такова, че общувам само с млади хора. За повечето от тях Русия не означава нищо. Тук -таме се среща някой , който е раснал в патриархална русофилска среда и е попил малко от митовете за Русия, но не ги взема присърце. Тази страна не може да бъде пример за нас, нито икономически, нито политически, нито културно. Никой млад българин не иска олигарси, вечен президент-тиранин и да учи руски.

57

до 54

преди 1 година

Генетично българи и руснаци нямат нищо общо. Вече има направени доста генетични изследвания които за разлика от пропагандата не лъжат.

56

Az

преди 1 година

Да, както каза одеве Георги Лозанов по телевизията: "интелектуално беззащитните" българи милеят за рашагите, щото са облъчени!

55

Анонимен

преди 1 година

Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите е политически памфлет на Георги Раковски, издаден през 1861 г. В текста на брошурата Раковски остро критикува лъжливите обещания на руските агенти, опитващи се да привлекат български заселници. Той прави исторически обзор на българо-руските отношения от времето на Светослав Игоревич и заключава, че заробването на българите и завладяването на България е трайна руска цел...

54

Българин

преди 1 година

Никога не трябва да забравяме, че държавата която най-много се е застъпила за България при Ньойският договор, са именно ...Щатите! Истина,която комунустите винаги са искали да прикрият! Да не говорим за посрещането на Ген. Вазов във Лондон! Сталинската окупация винаги са гледали да смачкат българското самочувствие! Руските таракани и сега се напъват да правят същото! А на един военно-престъпник, азбуката още му идвала от ..."македонските земи"!

53

До 43

преди 1 година

Ти веселине си наистина много болен!!!

52

До 54

преди 1 година

Какъв близък народ ти е руския. Та те не са славяни. Изследванията на генома им показа друго!!! Тази ЛЪЖА се доказа! Спрете вече!!!

51

Анонимен

преди 1 година

Сънуваш знахарова сънуваш!!! БЪЛГАРИТЕ СА В ЕС И НАТО!!! русия е в историята ни като окупатор, агресор и манипулатор. Събудихме се от ЛЪЖИТЕ ВИ, събуди се и ти!!!

50

Анонимен

преди 1 година

Харесва ни или не, руснаците, а и украинците са ни близки народи. Роднините си не можеш да избереш.Колкото до англо-саксонците, които управляват света вече няколко века, ами нямаме много общо с тях.Иначе лошо с тия войни, но това е - винаги ще има алчни хора, които искат да правят пари. Те не ходят на фронта, там умират бедните.

49

Дрън дрън

преди 1 година

България няма да забрави съветската окупация 1944 година, с което ни върнаха десетилетия назад от цивилизованите народи! Още гледат на нас с низкождение! И на тая всеки път ли трябва да и се напомня, че българския държавен архив още го крият като ..."трофей"? Да не говорим за "македонската" нация и език, които ни натресоха! Много злини понесохме от Сталинова и Путинова Русия!

48

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен30 Значи ти си мислиш, че тези които искат да се отървем от руска зависимост са американски поклонници? Мислиш ли, че през годините със СССР отношенията ни са били равнопоставени? Напротив, налагаха ни техните виждания за начин на живот и управление чрез репресии!

47

Васко

преди 1 година

Русия е бедна изостанала диктатура .Въпреки богататите залежи на газ нефт злато Населението е със средна заплата като в малката балканска СМ .Никой нормален човек в света, не иска да има нищо общо с тази Азиатска държава .Царе злодеи болшевики ,комунисти, кагебейци Там никога е нямало демократично общество.

46

Факт

преди 1 година

Права е жената. Днес реших да гласувам или за БСП или за Възраждане.Положението е прекалено сериозно за да си остана вкъщи и пак да не гласувам.На всичко отгоре подлежа на мобилизация. Не ми се умира заради ГЕРБ, ПП или ДБ.

45

Анонимен

преди 1 година

До 44 Лъжеш!!

44

Анонимен

преди 1 година

Българите подкрепят Украинците и тяхното желание да си определят живота а не да бъдат роби на Руския *** в който го превърна Кремълската шайка заедно с Путин

43

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 29 Особено след аварията в Чернобил, всичко лъскаше от чистота! Внасяха си храна и вода от чужбина и ни лъгаха, че няма нищо страшно! А само трябваше за се взема по някоя капка йод.

42

Анонимен

преди 1 година

Време е да се вдигне паметник и на славната Украинска армия от признателния български народ.

41

Анонимен

преди 1 година

До Гошо 41. Аз съм на 43 години. Живял съм във Франция и в Канада, често пътувам до Финландия и до Русия. Не мисля като теб.

40

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Сестричке и другарко Захарова,БЛАГОДАРЯ ! Защото благостта на Вашите сънароднически Българо-Руски думи е на първо място почит достойна пред паметта на Древният ми Род,който всякога е бил Едно Цяло с Русия! В Родът си нямам един,който да не е бил и да не е ЗА РУСИЯ И ВЕЛИКАТА ЧЕРВЕНА АРМИЯ! ПРОСТО НАХЛУЙТЕ В БЪЛГАРИЯ,КОЯТО Е И ВАША ДРЕВНА РОДИНА !ЧАКАМЕ ВИ !

39

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 41. А ти се подготвяй за мобилизация. Това ще е първото решение на новото правителство.