625

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 765 "Дали ни е освободил и какви с му били подбудите можем да спорим" Не можем, или по-точно спора е предрешен. Затова и се сучеш около това какво е направил, иначе щеше да се заявиш (и щеше да ти се наложи да се сблъскаш с историческите факти). От минута на минута става все по-ясно, че на русофилите проблема не им е, че не знаят какви са господарите им, а че основната им цел е да заблуждават чрез масови лъжи.

624

Анонимен

преди 1 година

Дали ни е освободил и какви с му били подбудите можем да спорим, факт е, че ни е било от полза. За разлика от политиките на западните "хуманисти", които не искали прекрасният им търговски партньор Османската империя да страда.

623

Възраждане

преди 1 година

В затвор

622

Атака

преди 1 година

В затвор

621

Русия вън

преди 1 година

Да се нареже за скрап

620

Анонимен

преди 1 година

До АТАКИСТ "Какво общо има Катин с бившите СОЦ. републики че го споменаваш града?" Катин има ДИРЕКТНО ОБЩО с това, което ти наричаш "освобождение" на поляците от руснаците през ВСВ. Вече започна да ти личи, че НАРОЧНО се правиш на неразбрал. Ясен си.

619

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 755 "защото връща българската държава на картата на света" Хахахахахаа. Защо не кажеш, че ни е "освободил"? Защото знаеш, че не е, затова използваш разни описателни фрази за "дейността" му в България.

618

Анонимен

преди 1 година

Такива неща винаги са за отвличане на вниманието от нещо важно, примерно от некадърността на Фандъкова и доминираният от некадърниците на ГЕРБ общински съвет.

617

Анонимен

преди 1 година

До АТАКИСТ Какво "свирепо биене" те гони? Тия държави са ПРЕГАЗЕНИ от хитлеристите. Я погледни за колко време германските войски стигат до подстъпите на същинска Русия. И пак да ти повторя, такъв ГЕНОЦИД какъвто са направили руснаците в Украйна не е имало срещу нито един друг народ, не само сред съседите на Русия, но и ИЗОБЩО в историята на 20 век. Впрочем, след като изгонват руснаците хитлеристите на свой ред започват да правят масови престъпления в Украйна, затова И СРЕЩУ ТЯХ има съпротива.

616

Анонимен

преди 1 година

Цар Освободител за България, защото връща българската държава на картата на света. Цар Освободител за Русия, където премахва крепостничеството. Малко обща историческа култура няма да ви е излишна.

615

Джон Ленин

преди 1 година

Няма такава държава Украйна ха-ха-ха

614

Лаврентий Берия

преди 1 година

До АТАКИСТ 745 - като за последно! Как ги освободиха - в Катин ли? Като избиха цялото им офицерство? Или на Съвместния с Третия райх парад в Брест? Кажи путинофилско ГоVедо? Немците ги нападат на 1 Септември 1939 а руснаците на 17-ти. Рибентроп споделя, че чувства руснаците като "стари партийни другари". Или ня, я чакай - може би, когато сталин остави въстанниците във Варшава да бъдат изколени от СС защото са от Армия Крайова? Долен таракан путинофилски!

613

Анонимен

преди 1 година

"Цар Освободител" нас от нищо не ни е освободил. Казва се така, защото е премахнал де-факто робството а.к.а. крепостничеството в Царска Русия. Малко обща историческа култура не е трудна, но далеч по лесно е да плюеш, нали?

612

Скрап

преди 1 година

И вън Русия

611

Атакисти в

преди 1 година

Панделата

610

Анонимен

преди 1 година

До АТАКИСТ Украинците са "неблагодарно племе" защото не са били достатъчно благодарни на руснаците, че са избили "само" 6 милиона с глад и са депортирали още милиони от тях ли, русофилче? Руснаците "освободили поляците"? Руснаците нападнаха Полша заедно с Хитлер, така "освобождават" руснаците. Всички съседни народи мразят руснаците - естонци, литовци, латвийци, поляци, украинци, грузинци, молдовци, дори беларусите, които биват държани със сила и руски войски от руската марионетка в Минск

609

Анонимен

преди 1 година

Този паметник не е дори и за музей, той е за претопяване на скрап! Опасен е в най- широкия смисъл на думата. И какъв е този "Цар Освободител", от какво ни е освободил?

608

Анонимен

преди 1 година

До АТАКИСТ "Голодомор-а да не е бил само в Украйна ве" Годомора взема 6 милона жертви в Украйна. Три пъти повече от всички останали взети заедно. ОТДЕЛНО, Сталин е депортирал МИЛИОНИ украинци. Не осзънаваш, че няма абсолютно никакво значение къде другаде какво е имало - това, което са направили руснаците в Украйна е било чудвищно престъпление срещу целия им народ, ЗАТОВА са посрещнали тези, които са ги оттървали от тях като спасители - защото са БИЛИ СПАСИТЕЛИ.

607

Анонимен

преди 1 година

До Лаврентий Берия БИНГО. Той другаря не-комунист, и не-русофил обаче започна да се оправдава и да оправдава сталинисткия геноцид дори без да го споменава. Оказва се, че руснаците извършват най-чудовищното престъпление на 20 век срещу украинския народ и ПОСЛЕ ОБВИНЯВАТ ЖЕРТВИТЕ СИ, ЧЕ СА ТЪРСИЛИ СПАСЕНИЕ И БЛАГОДАРНОСТ от хората, които са воювали срещу мъчителите им престъпници! На такива цинични гнусотии е способен само един режим - този властващ в Русия.

606

Анонимен

преди 1 година

До АТАКИСТ "Защото украинците никога не са били братя с руснаците." Питам те защо украинците са посрещали настъпващите германци като спасители? Какво ми УВЪРТАШ?