485

Анонимен

преди 1 година

Със свещ ще търсите соца "работливи" хора, ама няма да се върне. Той точно затова се срина, защото гнусните мързеливци се скътаваха и взимаха заплати за нищо. Сега е абсолютно същото- все ревът че нямат пари, но на никой не му се работи. Но разликата от тогава и сега е: сега ядем *** на безбожни цени. Сега образованието и здравеопазването е под всякаква критика. Сега престъпността е в пъти повече. Да ни е честит Бойко, Доган, Киро, Корнелия,Слави и сие.

484

Анонимен

преди 1 година

До АТАКИСТ То това с облажването е ясно, другарю. Само едно нещо не си разбрал: имоти сами не се "пазят". Когато си глупав, рано или късно ще ги загубиш. Въпрос на време е. :))))

483

До629

преди 1 година

Чак пък високо развити,от целият Соц бяхме последна дупка на кавала,може би само Албания ни отнемаше "първенството"

482

До 628

преди 1 година

Казваш, че тъкмо научи магaрето да не яде, а то взе, че умpя. Толкова ли не ви научиха и да мислите, преди да повтаряте като папагали някакви теории, които изобщо не сте разбрали?!

481

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 629 Освен от ограбването ни с помощта на съветските другаре, в какво точно се е изразявала "националната катастрофа" 1944та? Щото аз знам, че те са ни откраднали каквото са могли (злато, военен архив" ) и сме ги хранили 3 години, та в какво ДРУГО се състои "националната катастрофа 1944та година? Да не се окаже, че ТЕ са я предизвикали?

480

Анонимен

преди 1 година

След 1944 година успяхме доста трудно да се възстановим от националната катастрофа от Втората световна война. През 1939 година бяхме на едно от последните места в Европа по икономически развитие и след нас бяха само Румъния и Югославия. После станахме високо развита държава наедно от първите места в света,но дойде 1989 година и ни поробиха с новия колониализъм

479

Анонимен

преди 1 година

Цената се определя на пазарен принцип (би трябвало). Ако ще и 100лв/кг да направят сиренето търгашите, то като няма кой да им го купи, или ще го хвърлят, или ще намалят цената. Цената става "цена", когато някой потребител каже "Ок, олащам". Така е за абс. всички стоки/услуги. Пример: олиото "гръмна" до 5-6 лв/литър, а сега и на 3лв застоява...ммм.

478

Анонимен

преди 1 година

До Сата НАТО Пропусна и внук на ШЕФ НА ЯЗОВИР. :)

477

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 625 "При това с тези 28 лева (аз знам за 30 лева), тогава те можеха да живеят както сега с 500-600 лева" Кило сирене 4 лева. 8 кила сирене. Сега ако беше като тогава, сиренЬето трябваше да струва ...... 70 лева килото. Мдаа, добре са си "поживели" тия хорица ....

476

Сата НАТО

преди 1 година

До АТАКИСТ..... Син на военен, внук на ятаци, помагачи на терористи... Демек, баш когато ти е требвало да се ползваш от привилегиите на АБПФК, са ти дръпнали черджето...

475

Анонимен

преди 1 година

Едни много обичат да манипулират с "земеделските пенсии" преди 1989 година. Първо това не са пенсии, а социална помощ. Работещите на село не внасяха осигуровки, за да имат право на пенсия. При това с тези 28 лева (аз знам за 30 лева), тогава те можеха да живеят както сега с 500-600 лева. Сега колко е социалната помощ за хората не внасяли осигуровки? Нормалните трудови пенсии започваха от 100 лева нагоре.

474

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 630 Според добре дресираните съветски другаре с бащи к-ре, преди да дойдат асвабадителите, в България е нямало нищо .... мдааа. Така се създава преклонение: да нямаш други богове освен мен. Жалка картинка.

473

Анонимен

преди 1 година

Храните поскъпват, доходите много бавно се повишават, стандарта ни на живот спада. Не че беше висок в предишните години

472

До Атакиста

преди 1 година

Аз мислех,че тейко ти като шапкар,поне една панелна плевня ти е завещал,ама явно и нея профукал безделнико?

471

Анонимен

преди 1 година

Ниските доходи винаги водят до по-високи цени. Кой е причината България да изостане по доходи от другите държави в ЕС....

470

Анонимен

преди 1 година

До АТАКИСТ "Я виж каква е била България преди 1944-та година ве. Каква инфраструктура е имала. Заводи ли имахме" Имала е другарю сина на военен к-р. Даже Димитър Талев доста е писал за мощната тютюнева индустрия, простираща пипалата си чак до беломорието и до Вардарско. Писали са и за София, и за Русе и Варна за корабоплаването ни, и железницата в Балкана ОЩЕ се движи по трасета прокарани рогава а не от червените другаре, и много още неща, но като си безродник, наричаш България с епитети.

469

Анонимен

преди 1 година

Храните поскъпнаха, доходите ни изостанаха и търговците още повече вдигнаха цените, за да компенсират спадналото потребление.

468

Анонимен

преди 1 година

Факт е, че бедността в България до 1944 година е била потресаваща. Има изказване на депутат в парламента преди 1944 година с данни за тази бедност. Намерете го и четете. Факт е,че после бедността изчезна, за да се появи отново след 1989 година.

467

Анонимен

преди 1 година

Търговец да се засрами!!!!

466

Анонимен

преди 1 година

До АТАКИСТ "След 1944-та от една кална бедна България" Малиии, съветската пропаганда как ти е измила мозъчето. България през 30те години е била известна като "икономическото чудо" другарю син на военен к-р. И е строила самолети, преди да дойдат да ни "асвабадят" едни варвари и да унищожат всичко българско, за да може след това да ни "създадат от нищото". Унищожи всичко, за да създадеш от нищото. Това е девиза им.