101

до пуржо от славянин

преди 1 година

Абе май в Афганистан башдемократите след 20-годишна ''победоносна'' война с талибаните се изнесоха като на пожар и им оставиха оръжие за 85 милиарда долара! Има нещо по-ценно от това да ти е пълен търбуха - да си запазиш честта, независимостта и достойнството, както гореспоменатите от теб държави, които не се подчиняват на сащ, но за вас дж.нд.растите такива неща не съществуват! А твърдението ти, че Китай бил със сащ е доста неадекватно, те са не само във фаза на студена война, ами и пред гореща

100

хаха

преди 1 година

може ли само да обясниш какво имаш предвид под "лапна европейския пазар" ?

99

Майстора

преди 1 година

Ако има държава, която всеки път като намери отчаян корабокрушенец в морето, ще се опита да му продаде наковалня - това е САЩ

98

Георги

преди 1 година

За една година САЩ лапна европейския пазар, поднесен му от Путин на тепсия. Едни рушат, други правят пари и създават благодат. Различни манталитети и ценности.

97

Анонимен

преди 1 година

САШ само помагат. Ама да те завлекат към дъното. По-лесно да стигнеш. Наред е Европа.

96

хаха

преди 1 година

До aZ-ътнезнам дали може из руд като тебе да го объркам с някой. Подобие на Франкенщайн изложен на радиация.

95

aZ-ът

преди 1 година

Урсула има брада. Заради мъжките хормони, които пие.

94

Анонимен

преди 1 година

а джуджето си яде орехите от яд, че подари на памперса най-големия в света и 30г разработван пазар, вика ах да са тааковам в женнския поллов орган!

93

Анонимен

преди 1 година

Който искрено вярва, че Юрцула Фонлайнен е сключила споразумение в наша полза. Който искрено вярва, че САЩ са сключили споразумение в наша полза. Моля, нека ми сложи едно минусче.

92

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Турци съвсем обезмозъчени,престанете да пишете против Свята Русия и в полза на Еврейският ви перверзен съюз и фалиралите САЩ,защот няма да понесете пламъците,които ви предстоят.Идете си в Анадола и Андалусия и оставете Свята България намира,защото ни кокали,ни месо ще остане от вас! Варвари комплексарски кастрени !

91

aZ-ът

преди 1 година

Урсула прилича на мъж - на принц Чарминг от Шрек.

90

Анонимен

преди 1 година

рублите да подсмърчат отстрани гладни евбани, да псуват на воля= демокрация е, да ходят при арменскио поп!

89

Анонимен

преди 1 година

Taя държава е прокълната да бъде прокажена от русогнили... Застанете мирно пред г-жа Урсула фон дер Лайен!

88

хаха

преди 1 година

До Таняна тези русофилски промити мозъци , няма как да го обясниш. Те виждат крайния ефект , но не виждат кой спомага да се стигне до него. Просто този форум може да те остави без думи. Ще кажеш че зорлем се правят на мало..... умни тези тука. Виж ако направим споразумение с Русия, дори да сме губещи радостта е огромна. Такива родоотстъпници няма да видищ в нито една държава

87

мак

преди 1 година

Поредна екскурзиантка, поредни договорки с големия приятел. И налагане на отделни държави да търгуват със сащ. М...ната им на разстояния, цени, важното е партньорът да е правилен. Пък и може да ни продава неща въобще непроизведени, като онези самолети. Путин пак ще се ядосва, нали.

86

Анонимен

преди 1 година

а копеките подсмърчат гладни хахаха. напусбахте си разработен най-големия пазар в света, сега ходете с г.за назад към китай да ви оправя! що не му продадете газ на 500 лева като на нас или бензин по 2 евра

85

Анонимен

преди 1 година

ЪРЦУЛО КОЛКО БЕШЕ КОМИСИОННАТА ТИ ЗА МИЛИАРДИ ДОЗИ ИЗЛИШНИ "ВАКСИНИ"! Не се ли наяде бе!

84

до Ххххх

преди 1 година

естествено, че ще има далавера. Другият израз на далавера е търговско споразумение. Ти топлата вода откри. Умниче си!

83

Таня

преди 1 година

Партньорите ни зад океана винаги са ни подавали ръка в труден момент. Така беше и след втората световна война. Първо помогнаха на Русия да победи, както правят сега с Украйна и след това изправиха икономиката на Европа на крака с плана Маршал. За жалост русите забравиха това и лицемерно се извъртяха.

82

Анонимен

преди 1 година

Хаха- то се побърка. Сменя си ни никовете по- често от памперсите на Байдън. Не трябва да пускат нета на Карлуково.