119

Война можеше да няма

преди 1 година

До Анонимен 127: Украйна можеше да избегне войната и да задържи Донбас ако спазваше Минските съглашения - изтегляне на тежките оръжия от т.н. линия на разделение, даване на специален статут на Донбас. И още: отказ от членство в НАТО. Можеше,но не го направи. Осем години обстрел, намерения за създаване на атомно оръжие, лаборатории за биологично оръжие. Войната вече не можеше да не започне. Засега Украйна загуби само Донбас и Запорожка област. Ако не започнат преговори ще загубят още.

118

Анонимен

преди 1 година

Изпърдяната руска икономика нищо няма да произведе колкото и укази да издава Путин. Ако Китай не изпрати 2-3 хиляди вагона с муниции Путин ще развее белия байряк до средата на май.

117

Нищо ново

преди 1 година

"Руският президент Владимир Путин подписа днес указ, по силата на който компании, неизпълнили в срок дадените им от държавата военни поръчки, могат да бъдат поставяни под "външна администрация", предаде Ройтерс. ...................................................................................................... Да си припомним, че няколко държави от ЕС (и ние в това число) взеха решение да поставят под държавен контрол руските нефтопреработващи предприятия (у нас - Нефтохим). Не е ли същото?

116

до 120 от славянин

преди 1 година

Според вашите твърдения Русия ''няма боеприпаси'' още от началото на лятото миналата година, излиза че досега воюва с прашки срещу хипермодерно въоръжените бандеровци и техните атлантически авери! Обаче зеленото джудже продължава да пищи за още и още оръжие!

115

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 118 С ресурси на няколко километра под земята не се воюва.

114

до 111 от славянин

преди 1 година

Над 18 хиляди украински войници са в плен на руснаците по причина че искат да живеят, а не да умират за зеленито джудже и господарите му! Над 13 милиона цивилни украинци са напуснали украйна за една година (8 милиона на запад и 5 милиона в Русия) по същата причина!

113

Анонимен

преди 1 година

Не виждам спасение за Русия от капана в който я набута Путин.

112

Анонимен

преди 1 година

Тези 54 развити държави, дето нямало как да не победят Русия, според Инджев. Всички заедно нямат и полосината руски ресурси, никой не иска да воюва, гаселението им не е заинтересовано от войната и не желае заплаха за себе си. Е как мислят да победят, съгражданино-агент Инджев?

111

Анонимен

преди 1 година

Путин направи най-голямата глупост в жалкия си живот, качи на Титаник Русия и то след като е гледал едноименния филм.

110

Анонимен

преди 1 година

Путин явно е притиснат до стената щом предприема такива крайни мерки

109

Така е

преди 1 година

Русия има много оръжия, но малко боеприпаси и още по малко войници

108

Анонимен

преди 1 година

На снимката великият кормчия на галерата Русия Путин гледа като наcpано дете мaйка си.

107

до 107 от славянин

преди 1 година

Абе то нямаше как и ''свръхдържавата'' зад океана да загуби от афганистанските талибани ама загуби като се изнесе оттам като бито псе след 20-годишна ''победоносна'' война! А докога тази коалиция от 54 ''свръхдържави'' ще подкрепя окрайна е голям въпрос!

106

Анонимен

преди 1 година

9836 души от Русия и временно окупираните територии на Украйна вече са се обърнали към единния център за приемане на заявления от руските военни за предаване Искам да живея.Това съобщиха от Координационния щаб за лечение на военнопленнициТе отбелязаха, че сайтът "Искам да живея" за шест месеца е бил посетен от повече от 14 милиона души. 84% от тях са от Русия. Това е въпреки факта, че Roskomnadzor редовно се опитва да блокира достъпа до сайта.

105

Куку

преди 1 година

Ех,тавариш майор!!За да преминеш на военен режим трябва...първо,Америка да построи заводите,второ-Япония да ти направи електрониката,трето-Германия да работи за теб и четвърто-прусаците да са ти армия!

104

Анонимен

преди 1 година

Мощната руска индустрия по лична заповед на Путин започва производството на Т34. Зеленски и Окрайна са пред капитулация от тази смразяваща кръвта новина.

103

До 102

преди 1 година

Питай в Херсон , тук не знаем - нас ни интересува Булгария , не Русия или Украйна!

102

Анонимен

преди 1 година

Върви към съсипване на държавата.

101

Е ба л ник

преди 1 година

Руснака без война и терор не може да живее. Не стига че имат най-голямата територия, но и това не им стига.

100

Анонимен

преди 1 година

ЩОТО санкциите не работели.....мухахахахахахахахаха