84

Анонимен

преди 1 година

До 78 Анонимен. . . . . С извинение - ти си луд! Мерил ли си си температурата скоро? Минимална работна заплата и 70% - ни данъци върху нея! Пази се да не те срещнат на тъмно! Сложните неща не могат да се обяснят просто! Баце вече го няма за да се разбирате като прости по между си!

83

Много се кефя....

преди 1 година

КАТО ГЛЕДАМ КАК БЪЛГАРИНА САМ СИ ГО НАВИРА И ПОСЛЕ РЕВЕ , ЧЕ НЕКОЙ ПАК МУ СЕ Е ИЗХОДИЛ В ГА. ЩИ. ТЕ....

82

Анонимен

преди 1 година

На ти тебе корпоративен данък 10%,Об те стриже със сто-двеста процента ти му прибираш едва десет,държавата така или иначе няма механизъм да контролира цените,ама един данък от 50-70 процента може да прибира и от производители и от търговци и събраните пари да се дават във вид на помощи на социално слабите семейства!

81

Пожелание от народа

преди 1 година

Пожелавам на всеки, който изкуствено си завишава цените и причинява изкуствена инфлация на народа Господ да го убие него и семейството му! Амин!

80

Анонимен

преди 1 година

Закривайте всички и както Възраждане казва - преосноваване на държавата! Друг път няма! Но този път с истинска лустрация! Имащите в родатата си (бивши) комунисти вън или с детектор на лъжата тестване! Най добре е обаче без бившите комунисти, защото детектора може и да не ги хване, защото всекидневно лъжат и имат огромен опит в лъжата!

79

Анонимен

преди 1 година

Десните ни фашизофреници ни направиха африканска държава в Европейския съюз. Африкански закони, данъци и либертариански съвети, които ги има само в Африка, Индия.

78

Анонимен

преди 1 година

Правим милиардери няколко фамилии доставчици и прекупвачи, а техните деца с Брабусите ни мачкат по градските улици. Данъците на бизнесандрешковците трябва да се вдигнат. Парите, които им даваме всеки ден, се обръщат срещу нас.

77

Що ви е кашкавал, бе

преди 1 година

...яжте ФАШИСТКИТЕ сирена "Гауда" и"Ементал" и чакайте руснаците пак да ви "освободят"...!

76

Анонимен

преди 1 година

Само си говорят нищо няма да направят, тия КЗП ,КЗК БАХ и тн . са нищо правещи търтей, само субсидий даваме на разни за ток газ ДДС им сваляме те ни свалят по три кожи.

75

ПроСоТо

преди 1 година

да ви кажа,не виждам какво е новото...Тези,които помнят деветдесетте години знаят,че СЪЩИЯ ТИП "прекупвачи и търговци" спираха москвичите на земеделците пред София и конфискуваха стоката им ...Написах "конфискуваха",защото въпреки че им плащаха нещичко,на практика си беше конфискация...И така до сега...Ще се пошуми отново по тоя въпрос известно време и нещата ще си останат същите...Една еретична и недостойна мисъл се затвърждава в главата ми:-Ние не сме за свобода....Защото ИЗВРАТЕНО я разбираме

74

Анонимен

преди 1 година

Сложете им данък печалба от 70 процента и максимална надценка 20 процента. Плоският данък 10 процента ни убива и ни ограбва. Парите изтичат към Западна Европа за пенсионерите на Западна Европа. За да станем европейци, трябва да имаме европейски данъци печалба и общ доход.

73

Анонимен

преди 1 година

Къде го тоя кашкавал за 16лв.

72

Анонимен

преди 1 година

Виждаме само констатации и лаладжийство, докато няма закони, наказани по тях и глоби наложени в размер десетки и дори стотици милиони всичко си остава сладки приказки за наивници.

71

Нищо ви нема , бе...

преди 1 година

След време ще си събирате шарените емблеми на кашкавала за спомен от българското производство!ЩЕ Е голема гордост!

70

2LOOP

преди 1 година

До Биглов Мурджо, малките квартални магазини на повечето места фалираха, заради големите търговски магазини, които никнат като гъби на всеки ъгъл!И това не е от днес а още от първото правителство на Боко, който ги пусна с лека ръка, уж "нвеститори"

69

до 65

преди 1 година

Забрави човече. Българина е толкова завистлив че дори и да е по тънкана пак няма да купува от магазина на съседа че да не вземе да забогатей.На големите не завижда толкова защото вътрешно си признава ,че много класи над него и несе мери с тях

68

Анонимен

преди 1 година

Интересно,защо тогава кашкавалът не е на осем лева във фирмените магазини на Зоров,Маджаров,Би Си Си Хандел и още ред други мастити производители?

67

Биглов

преди 1 година

Не купувайте от малки квартални магазини, защото не издават касови бележки и укриват данъци, а от данъците ви зависи стандарта на живот - пътища, училища, здравеопазване и так далее.

66

Анонимен

преди 1 година

Абе, а цените в стола на НС как са? Вдигнаха ли се? Да не останат гладни депутатите?

65

Анонимен

преди 1 година

Седнали министри на една маса