172

ПроСоТо

преди 1 година

ай!!!!...И думата "и" "д" "и" ,демек "отиди" била запретена?!...Що стая туката бре?...На какъв език да пишем ?!

171

80% от "Македон

преди 1 година

Са си чиста проба Българи - озлобени,докарани до лудост от десетилетен тормоз,побои,убийства,лишаване от работа,пренаписване на историята и изтриване на истинската самоличност от чужди и местни сили в угода на чужди държави!

170

ПроСоТо

преди 1 година

и после се ядосват,че 80 процента от българите са против допускането на РСМ в ЕС !...*** ги разбери тия макета !

169

Не е баш тъй

преди 1 година

До Психодиспансер: Каквато и държава да бяхме щеше да е същото. Македонизмът си е македонизъм. Всичко се манипулира.

168

Малко за политика

преди 1 година

Това е резултат от дълги години антибългарска пропаганда, която започва още от училището им. А също и физическо ликвидиране на българската интелигенция в Македония от сърбите.

167

Morski

преди 1 година

Абе днескаджии, "етнически" македонец НЯМА! Има албанци, гърци, власи, сърби и най-много българи в район наречен Македония! Четете книжки отпреди ВСВ и ще видите истината! Даже западни автори - предци на сегашните Брюкселски зелки и хамави канци са го написали черно на бяло! НАПИСАНОТО ОСТАВА ВОВЕКИ И НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ГО ЗАЛИЧИ!

166

Психодиспансер

преди 1 година

Ако България беше успешна и правова държава, а не тази раздирана от противоречия и грабена по най- касапски начин територия с абдикирали институции, сами щяха да искат да са българи!

165

Анонимен

преди 1 година

Няма промяна няма европейски съюз, просто е.

164

Московский кузнечик

преди 1 година

До Лаврентий БерияТи още ли си тука бе, мишок? Заминавай за Украйна да громиш Путин!

163

Анчо Шукри

преди 1 година

Албанците ще ги оправят северните македонци. Също и сърбите. Ще си приберат и Косово, и половината Македония и макетата ще трябва да учат албански.

162

ЬЬЬ

преди 1 година

Примитивен народ.Примитивно мислене.******ащ***ина.Такива нямат място в ЕС. Те и в НАТО ще са ни вечни врагове.Те са троянският кон на путин.Те са непоправими крадци на идентичност,история и култура.Те са незабележими и не заслужават никакво внимание.Мразя ги!

161

Дуло

преди 1 година

"Етнически македонец" - такова животно няма!

160

Анонимен

преди 1 година

Както е тръгнало скоро ще трябва да се прекръстят на Северна Албания. Ако сте ходили към Скопие ще видите как на всяка втора къща се вее албанско знаме! Сърбите добре си свършиха работата - промиха мозъците и изведнъж всички там сатанаха антички македонци. Оправия вече няма.

159

Берия вони

преди 1 година

До Лаврентий Берия, ти вониш!!! Заслужаваш първа линия в Бахнут и 3 часа живот!

158

Лаврентий Берия

преди 1 година

До gogo - един милион гуреливи пенсионери Путинофили не сте "100 %" от българите. Но пък превъзбудени от Копейкин вдигате шум като за "300 %"! Няма да ви се получи обаче - нито ще докарате тук обратно мужиците, нито младостта си ще върнете с "братушкането" си!

157

Укромаке

преди 1 година

Луно Луно, земльо укромакедонска!!!

156

Анонимен

преди 1 година

Решението е просто. Като не искат българско малцинство, няма да го имат. Прибираме си българите и им изпращаме сирийците. Всички са щастливи.

155

gogo

преди 1 година

100% от българите НЕ искат Македония в ЕС ;) !

154

Лаврентий Берия

преди 1 година

До така са възпитани - точно това иска Другаря Путин! Точно за това лее тук и там парите на Газпром и Лукойл - омразата и враждата са неговия "подарък" за българи и македонци. Идеалната среда за руската имперска политика. За това работи Петата му колона и тук и там. Насъскване, мощна омраза и някой война. А такива като тев - Капейкинци и Рублофили сте иделния гостоприемник. Изобилствате от двете страни, за радост на "Майчица Русия"!

153

мъжки

преди 1 година

а на 100% от българите не ни пука за вас : )