177

Анонимен

преди 1 година

Колко струва едно социологическо "проучване"?

176

Анонимен

преди 1 година

Тези прогнози ни изумяват! Кои са тия пътттази които ще гласуват за ПП и дб? Явно на някои им се ходи на източния фронт?

175

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ си върнаха старото гласуване, че са специалисти там. Не се знае колко ще драскат.

174

Анонимен

преди 1 година

Единствено през мобилизация на поне 50000 евроатлантически про'с'така и пращането им на първа линия в украйна, минава успешното развитие на България!

173

Анонимен

преди 1 година

Кой ги вади тия фалшиви резултати прави си някакви схвадки или ги сънува и ги пуска като резултати

172

Натовеца

преди 1 година

Възраждане само !

171

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен201 В момента нещо подобно става в Сибир!В Сахалин нарязаха всички жп линии и ги продадоха за скрап!След това започнаха да напускат острова!Сега дойдоха китайците,възстановиха жп линиите,и половината население стана китайско!А за малките градчета в Сибир,дето ги градят серийно китайците да не говорим!Та до като ние си играем на избори ,и "страстно любим и мразим" да не дойдат от Анталия и Малатия дето ги удари хаарпа по нашите села!?Щото и това го има!!!И още как!

170

Милионер

преди 1 година

Резултатите от проучването са много интересни. Не разбрах само кога ще се бият тези от ДПС и Възраждане. Ясно е, че и Герб и ПП ще водят битка, а може и война да си обявят. Най-вероятно, в подобни войни ще се включат и коалиционните им партньори. С такива политически лидери и водачи на листове, нищо добро не очаква България. Честита Баба Марта на приятелите ми от Инвестор и Днес !

169

Анонимен

преди 1 година

Накрая ПП, ДБ и ГЕРБ ще се коалират, за да направят правителство и да ни вкарат пълноценно във войната, както искат от Вашингтон. Това е.

168

Ааамед Дооан

преди 1 година

Каквото и да гласувате. Такива като мен - РАЗПРЕДЕЛЯТ ПОРЦИИТЕ. Запомнете го веднъж завинаги! Аз съм ЧОВЕКЪТ - с главно "Ч"!!! Освен това съм й страхотен ХИДРО ИНЖЕНЕР. Ако искате да ме наемете - Гарантирам Ви "Успешен Проект"! Ще вземете хубави парички. А моят "Дял" ще са 4-5 Милиончета от тях!

167

Алеко Константинов

преди 1 година

И какво ми ги давате тия "Предизборни резултати"?!?! 1. Над 80 процента в Парламента. В последните 20 години са тотални олицетворения на Бай *** и Христофор Белокровский!!! Който е чел Алеко - Знае КОИ са тези двама типични БЪЛГАРСКИ ГЕРОИ! 2. Сегашният Парламент ще е почти напълно идентичен с предните два. И какво мислите , че ще се промени?!?! Да не мислите , че ще се разберат как да разпределят парите?!?! Отново няма да има Редовен Кабинет. И НА ЕСЕН - ОТНОВО С ПЕСЕН!!! Ха ха ха.....

166

Оня

преди 1 година

до "Туй то"За съжаление си абсолютно прав :/

165

Абсурдни фалшиви

преди 1 година

проучвания. Народа нито гласува за ПП нито за ГЕРБ, но пусти Сорос пари дава.....

164

българин

преди 1 година

Дайте ни известно време да се стабилизираме малко от първия удар на ПП,защото в момента няма да можем да издържим второ тяхно правителство.Чисто финансово няма да се справим и ще трябва да емигрираме,за да си храним децата

163

era

преди 1 година

нищо чудно, че сме на този хал!!! С толкова много хора, които гласуват за първите 3 партии още по зле ще става.

162

Анонимен

преди 1 година

Трябва да дойде на власт някой който просто да отнесе всичко. Да изкърти куполите на Александър Невски и да ги продаде. Да нареже ЖП линиите и да ги продаде и да си внесе 100% от парите в лични сметки в Мексико. Трябва ШОК в системата. В момента сме като жабата, на която бавно и загряват водата и не осъзнава, че я сваряват! Трябва някой да врътне котлона на МАХ. 35% от населението гласува. От тия 35% 1/4 решава кой ще ни управлява или по-малко от 9% от населението решава управлението!

161

Локдаун и Вакс

преди 1 година

truth.htmlActor Уди Харелсън (от "Истински детектив", "Родени убийци") участва в "Saturday Night Live" за пети път в кариерата си. В края на монолога си той се прицели в производителите на ваксини - сравни ги с наркокартели."И така, филмът се развива по следния начин", каза Харелсън. "Най-големите наркокартели в света се обединяват, купуват всички медии и всички политици и принуждават всички хора по света да стоят затворени в домовете си."

160

до малоумен 191

преди 1 година

И за какво ти е възстание?Какво ще правиш с него?

159

Анонимен

преди 1 година

Киро простото си има гласоподаватели- всички прости хора в Бг.

158

Анонимен

преди 1 година

Сигурен съм, че 99% от гласувалите за Кики ***, в момента си скубят косите от срам заради избора си за подобен нищожен индивид.