76

Анонимен

преди 1 година

До Ук 65. Хубави, ама празни. Още преди години имахме 600 села без нито един жител. Сега сигурно са още повече.

75

Анонимен

преди 1 година

Какъв е тоя колективен запад бре,той трябва да има учредители,съучредители и членове,то бяха НАТО те си имат учредители,съучредители и членове,то бяха ЕС те също са с учредители,съучредители и членове и двете се различават що по учредителите,съучредителите и членовете тъй и по същноста и характера на дейността функционално изпълнявана.НАТО е военна организация нали знаят с учредителите,съучредителите с които поддържат контакти,че имат телефонни връзки,а ЕС икономическа с учредители,съучредилите.

74

Анонимен

преди 1 година

Более 60% уехавших IT-специалистов вернулись обратно.

73

Хахаха

преди 1 година

Шизофрения до шия! Най-голямата държава! Най-богатата на природни ресурси! Непобедимата армия! Безаналогови оръжия! И на фона на всичко това голям страх ги тресе че някой щял да ги напада, да ги разчленява и т. н. Ама какво правите в чуждата държава бе...!? Айде стига глупости!

72

Анонимен

преди 1 година

А ако Русия не бъде разгромена и ЕС загуби всички милиарди които наля в Украйна, освен това загуби и трилиони и си съсипа икономиката от санкциите? Какво ще стане с ЕС? Как ще го кара на еленджи 3000$, при това и за тази цена не стига. Не бе, не бе, Русия със сигурност ще бъде разгромена, това от една година вече е обявено от свободните и демократични западни медии които го повтарят постоянно и хората на запад са твърдо убедени, че Русия ще бъде разгромена, няма друга възможнос, ние сме на страната на доброто, Русия е злото, а доброто винаги побеждава, това го знаят и децата.

71

Анонимен

преди 1 година

Защо след 34 години 6лизане на западняшки *** България не стана като Южна Корея, ами е по-зле и от Северна Корея която от десетилетия е под санкции и тотална изолация? Нали България е в ЕС и НАТО, кой и пречи, кой я е изолирал? Путин, Русия? Комунистите? Извънземните.

70

Анонимен

преди 1 година

До До 66 В американско метро е смрат и от време банди стрелят.

69

Анонимен

преди 1 година

До Ук В бг закриват градове и села нали. По това сме по-добре от Русия.

68

До 66

преди 1 година

Ти явно не си влизал в руско метро!!!

67

Мастиков

преди 1 година

Ако разчленят Русия, водка ще има ли? Нека има...

66

Анонимен

преди 1 година

До 53. " Не са помогнали на Украйна да ги размаже." Много интересна логика.

65

Анонимен

преди 1 година

Русофобите,*** на амрикански за.....ци вият на умрело.

64

Оказва се

преди 1 година

че без ядрени оръжия, Русия за нищо не става!

63

Анонимен

преди 1 година

Украйна ще се казва Русия.Укри вече няма да има.

62

О хо хо

преди 1 година

Няма никакъв шанс Западът да победи!!! Просто защото НЕ е справедливо исторически и всякакси.

61

Ук

преди 1 година

До Анонименнашите села в сравнение с руските градове като изключим Масква и Петербург за като цвете. Няма място за сравнение. България дръпна в ЕС и в сравнение с Русия сме много по добре. Русия дет викат е като Нигерия ама със сняг.

60

След една година

преди 1 година

Едно е абсолютно ясно! Никой не е искал и милиметър руска територия, нито галон петрол безплатно!

59

Обективно

преди 1 година

Източните украински земи със сигурност са били само руски. Просто руснаците искат да си ги върнат. Украйна не се борила за тези земи , не е проливала кръв за тях никога преди. Вижте историята на тези градове. Лесно е.

58

Анонимен

преди 1 година

A ако Русия победи? Следва незабавна руска окупация! Всички ще стават под звука на радио "Говорит Москва", ще учат руски и да свирят на балалайки. Ще е мирно, топло, светло, няма да има гладуващи, мръзнещи и бездомници. Ще започнат да четат повече и да се интересуват от култура и изкуство! Но реалността уви, е съвсем друга - съвременната руска окупация трябва да се заслужи. А дотогава - бедност, мизерия и содомия - кой каквото си е надробил!

57

Анонимен

преди 1 година

Русия е ВЕЛИКА.Краварите ще ревът.