15

Анонимен

преди 1 година

"Кръвни клетки без Y-хромозома са предизвиквали у опитните животни различни възпаления не само на сърцето, но също така белите дробове и бъбреците, установили тези учени." По тази логика би трябвало мъжете да живеят по-дълго, защото жените изобщо нямат Y-хромозома.

14

Чугунолеяр

преди 1 година

Моето мнение е по-различно и се основава на неопровержими материални доказателства. По времето на "комунизЪма" мъжете ползваха съветски ножчета за бръснене "Спутник Лезвия", действащи на брадите, като коло-маска - препарат, с който жените си скубеха космите по краката. При бръснене великите съветски ножчета отрязваха един-два косъма, а изскубваха 4-5, което влошаваше здравословното състояние на мъжете. Новобранците да напишат в Гугул: 'Спутник Лезвия', за да схванат идеята ми.

13

Анонимен

преди 1 година

Досега не съм виждал жена хамалин.

12

Анонимен

преди 1 година

Жените се движат много по-малко от мъжете и също пият алкохол, дори по-лесно се напиват. Причината е само една, мъжете работят повече и по-опасни работи. Обзалагам се, че безработицата при мъжете е по-малка и няма нито една жена да работи по строежите, където е опасно за инциденти. Разбира се за благодарност когато мъжът се прибере вкъщи жена му няма да пропусне да го ядоса за някоя проссоотия.

11

Анонимен

преди 1 година

Защото пият алкохол и се движат малко

10

"Във фоайето...

преди 1 година

...на хотела две жени с мъжете си играеха бридж. Забележителна гледка. Дамите с поддържани прически, грим и бижута, вирнали цигарета като корабни мачти. Мъжете, вече на възраст, с посивели коси и кожа с цвят на кокал, дъвчеха бавно скъпи пури и участваха в играта с леко отегчение, уморени от живота, вероятно от дългото подписване на чекове..." Раймънд Чандлър, Плейбек, от поредицата за Фил Марлоу.

9

Анонимен

преди 1 година

Причината е, че мъжете работят повече, за да могат неблагодарните жени да им харчат парите повече и да им се качват на главите с феминистични закони и конвенции.

8

Анонимен

преди 1 година

В рода на едната му баба под 80 години нямало умрял никой, но на другата му баба умирали млади. Въпросът е при теб кантарът накъде ще склони? Към коя баба?

7

Анонимен

преди 1 година

Заради паркирането! Господ компенсира жените за загубеното време.

6

Анонимен

преди 1 година

Ядене, пиене, пушене.

5

Анонимен

преди 1 година

Много ясен е отговорът. В днешно време от мъжът се очаква да работи по 24 часа като роб за да носи още и още пари вкъщи, да купува непрекъснато коли, дрехи , имоти и пр. глезотии за жена си и за децата. А в това време жените свикнаха да прекарват времето си в молове, кафенета, в сладки разговори с дружки и по различни козметични процедури. Даже и деца не им се гледат, бързат да ги тръснат на някоя детска градина, макар че не работят и могат сами да ги гледат.. Е така и аз мога да доживея до 100

4

Анонимен

преди 1 година

Защо мъжете живеят по-малко и умират по-рано от жените? Божа работа. Може би, защото една жена, след като си отгледа децата, трябва да помага да се отглеждат внуците и правнуците.

3

Анонимен

преди 1 година

Знаете ли къде мъжете не умират по-рано? Къде са дълголетни и средната възраст е колкото на жените? В манастирите. Където няма жени да им тровят живота. Хммм чудя се има ли връзка

2

Анонимен

преди 1 година

Всичко е до ген и здравословен живот също в рода на баба ми под 80 години няма умрял никой но на другата ми баба умират млади не е случайно

1

Мнение

преди 1 година

Мъжете умират по-рано, защото живеят нездравословно, пият, пушат, не обръщат внимание на здравето си.