79

Анонимен

преди 1 година

Хубаво е партиите преди изборите да кажат каква им е позицията за насекомите, за да се ориентираме за кого да гласуваме. За сега ПП са ясни, защото в тяхната партия е госпожа Насекомо, от ГЕРБ изразяват готовност да правят всичко, което Европата им поръча, така че и те са ясни. Чакаме другите да обяват позицията си.

78

Ха ха

преди 1 година

Майските бръмбари ще са на промоция нали са от сащ като кока кола

77

Анонимен

преди 1 година

Алооооу, колеги...какви ви насекоми, на нас отдавна ни продават котки вместо зайци по веригите. Одран заек и одрана котка се различават само по една малка кост. Ако някой път ви се случи "заекът" да го печете повече от обикновено, то да знаете със сигурност е котка.

76

Анонимен

преди 1 година

Интересно ми е, а как се сдобиват с толкова голямо количество насекоми. Птиците се хранят с тях, да не би тези на пазара да са същите, които пръскаме срещу вредителите по реколтите и са измрели. Хем протеини, хем отровени от пестициди буболечки. Чудо!

75

Мда

преди 1 година

Ми нали това е целта да мрем как се постига климатична неутралност мислиш

74

Анонимен

преди 1 година

Ами ако във всичките храни пише че има насекоми? Свободни ли сме да мрем от глад?

73

ХаааХа

преди 1 година

Да не мислите, че някой ще ги следи частните отровители какви насекоми слагат и по колко. Те сега бухат *** и отрови всякакви пък като им разрешат и *** да слагат ше мрем до 35 максимум

72

Анонимен

преди 1 година

До Катя Е, стига де! :))) Тая опорка я пробутвахте за ваксините! А сега същата за насекомите?!? Измислете нещо различно, че вече не сте интересни! :))

71

До катя

преди 1 година

Петков ти ли си или е асен

70

Ужас

преди 1 година

Да видите какво им е било на виетнамците след война санкции от сащ - каква радост имаше в очите им като видят куче котка , че ще са нахранени за вечерта

69

Катя

преди 1 година

Пиете съмнителни домашни концентрати и пушите като за последно. Тъпчете се с 10 годишно замразено месо, обрезки, кости и кожа. Поглъщате минимум 15 г. захар дневно, пристрастенин сте към кофеин и какви ли не антидепресанти и леки наркотици . Ама, иначе не, щурци няма да ям, защото.... и вие не знаете защо.

68

Даааа

преди 1 година

Повечето ще ядем насекоми а капиталистите баровци истинско месо

67

Анонимен

преди 1 година

Сядам на ресторант да вечерям, поръчвамси няколко неща от менюто без да гледам понеже съм го гледал с години..... Пита се в задачата защо ако сервитьора не ми каже аз как ще разбера че има насекоми в какъвто и да е вид??? Защо проверката за съдържание на насекоми изведнъж от държавна мина на главата на потребителите уж с идеята те да решават.... А кой ще го провери?

66

Анонимен

преди 1 година

Ще предложа някоя партия да обещае, че ще забрани продажбата на храси с насекоми със закон. Може пък и да гласувам за тях...

65

Ааааа

преди 1 година

Тя отровата не е оказана, пък за насекомите ли няма да лъжат

64

Анонимен

преди 1 година

Ама ние за банани скачахме, а не за насекоми! Излъгаха ни. Айде да си ходим от европейския съюз, че поне да знаем какво ядем!

63

Ужас

преди 1 година

А се смеехме по живково на виетнамците ,че ядат кучета и коткиСигурно са по вкусни от хлеб,,ки деПредстои да разберем

62

Анонимен

преди 1 година

И сега слагат каквото си искат в храните и не пишат, а за насекомите щели да пишат! Да бе! Единственият начин да се навият да ги пишат на етикетите е ако насекомите са много скъпи. Ама не е такъв случаят.

61

Анонимен

преди 1 година

Някои насекоми са на цена над 100 лева за килограм и не знам как ще ги сложат във вафлите за 69 стотинки.

60

Анонимен

преди 1 година

До пияница мистик... Ти наистина си пиян. Работил съм в Родопа и знам какво имаше в саламите и кренвишите защото аз ги произвеждах. В тези продукти имаше истинско месо и подправки. С камиони докарваха животни които ги транжираха. От месото им правехме всички продукти. В днешно време в тези продукти няма грам месо. За да има месо трябват животни а животни няма.