569

Анонимен

преди 1 година

Откос не. По скоро референдум за определяне на заплатите на депутатите и въпросът е решен.

568

Анонимен

преди 1 година

Един откос по тези на снимката и повторение.

567

Анонимен

преди 1 година

Познавам само двама от София наистина гласували за ПП и ДБ на предишните избори, въпреки резултатите от мадурките. И двамата се проклинат за това. Чудя как цоциолозите решиха, че ПП+ДБ ще имат над 24%??? Да не са объркали 2.4 с 24%???

566

Анонимен

преди 1 година

Тези избори няма да са последните за тази година. Ще има още.

565

карачанаков

преди 1 година

Глей сега ,ама не сте прави още от първия ден да стяскате и убивате ентусиазма на лъжците и крадците от ПП и на представителите на МАЙ мунарника ДБ и лично на главната му муна Ристе ,а и жал ми е за Надето нали ако беше първа щеше да разнищи Гешев .Изкарвайте ги първи поне до 1 април.

564

Главанак

преди 1 година

Разбира се , че мафията води и може да спечели изборите! Само че Щатите ще прподължат да ни заливат със сигнали за абсолютно корумпиране технио членове, които, разбира се главния мафиот не познава!А нарподът- народът е стадо, като му завъртиш гегага!Смее ли да рита, нали веднага щ7е му се случи случка, то крайно неприятна! Това е положените в измъчената ни Татковина!

563

Анонимен

преди 1 година

Кастрираните предсрочни избори на мутрака, каскета и сие ПАК няма да ги устрой както си мечтаят.

562

Анонимен

преди 1 година

Е как няма да ги изпревари, като пак върнаха най-големия фалшификат за гласуване - хартиената бюлетина.

561

ендиец гей

преди 1 година

Ша фърлям едно временно за винетуто и ококорените от дъ бъ ино и сащо е кат бялвесник ама бай дядо винту плаща най ногу

560

ХАХА

преди 1 година

Изпреварва Герб ама по наглост, откраднати милиарди и участие в списъщите на магнитски! Във всичко друго е супер зле! Надявам се скоро да изпреварва и по арестувани и осъдени на 15 г. строг режим крадци!

559

РЕАЛИСТ

преди 1 година

ДОЛУ ГРОБ!!!

558

Shark

преди 1 година

ГЕРБ- издънките никого няма да изпреварят. Този път няма да са първи. Огромни гафове, бягане от отговорност, лъжи, прикриване на кражби - всичко това в Пловдив. Няма кой да им гласува в Пловдив, освен техните общинари и семействата им /второто е под въпрос/. Друг гаф - не познавал бил Вл. Горанов, нищо не бил знаел той! Лъжи, лъжи, лъжи! За ГЕРБ могат да гласуват само облагодетелствани и зависими от тях оLигоFрени.

557

Анонимен

преди 1 година

ПП-ДБ ще са първи на изборите (не съм им фен), но няма да има с кого да направят стабилна коалиция и да управляват, ГЕРБ ще са втори, могат да паднат и под 20% при по-голяма избирателна активност. Никои отново няма да успее да състави кабинет и следват нови избори.

556

футурист

преди 1 година

Накрая може да има и анархистка система предвид избирателната активност.

555

Киро

преди 1 година

Прецакахме Промяната !

554

Винету

преди 1 година

Аз съм *** и вие сте прости.Затова се разбираме,ама на мен чекмеджето ми е пълно,а вие си броите стотинките как тока си да платите.

553

истина

преди 1 година

Еииийййй ,Турция ИЗГОНИ много бързо нашите уж спасители ,,ОБИРАЛИ ГРАБЕЛИ златото от умрелите турски граждани ,скандала се разраства... Срам ме е ,че съм българин...

552

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 612 , Да прав си кръглия суджук от Банкя е ненадминат в присвояванията

551

Анонимен

преди 1 година

Просто Киро и другарите му Просто не стават за държавници те са просто самонадеяни злобни некадърници . Колкото и да не ми се иска да призная Борисов с всичките му недостатъци къде къде по добър държавник.

550

Помня

преди 1 година

До До 591 Безплатно , ама не качествено.Благодарим за онова безплатно здравеопазване.Баща ми почина от него на 56 години. Три години не можаха да му поставят диагноза.Никаква модерна техника и вносни хубави лекарства.