46

Мара

преди 1 година

Щом американците дадоха форца с Магнитски значи и края на Борисов и края на Путин е близо! "И ще дойде най-щастливия ден когато Путин ще бъде взривен!"

45

сс

преди 1 година

Те не определят нищо. Тези санкции си важат само при тях. Ако има някой засегнат или обиден, да ходи да ги съди за клевета и да видим дали няма да се набута.

44

БСП

преди 1 година

Демокрацията ни отне много. При соца можехме да крадем на воля, но сега искат да ни отнемат това право.

43

ЕК

преди 1 година

Гечев вместо да си трае излезнал да приказва. Ама да , доведе до икономически крах в държавата през 1997 ,всичко нередно около него се потулва и няма разследване.

42

Анонимен

преди 1 година

Бъдете сигурни че САЩ имат хиляди страници доказателства за нашите корумпета.

41

Анонимен

преди 1 година

На янките започва да им писва от нашите "реформи". 30+ години ги лъжем, че правим "реформи", а те ни лъжат, че ни вярват. Корумпираните червени мафиоти веднага започнаха да плачат, че имало намеса във вътрешните ни работи. Значи не им пречеха 45+ години съветска намеса и още 30+ руско-турска?

40

Да допълня...

преди 1 година

Жан се уплаши и се скри в панелката , а този още не осъзнава какво причини на държавата.Да се радва че затвора му се размина.

39

Спасов

преди 1 година

Магнитски се налага защото в България няма истинска съдебна система, а някаква руска имитация. Гешев закриля Борисов срещу тлъсти подкупи и трябва да дойдат американците и да изринат тези "Авгиеви обори" на корупцията. Както падна Берлинската стена, така ще падне и шведската тройка Борисов-Пеевски-Гешев.

38

Анонимен

преди 1 година

Гечев на амбразурата се хвърли да защитава Нинова. Защо ли? Ами защото този лъжец без нея ще е първия който ще си отиде от БСП, постове и облаги

37

Нинов

преди 1 година

Крадеца вика : Дръжте крадеца!

36

Фурнаджийски лопати

преди 1 година

В БСП е пълно с "американчета". Ето - Георги Пирински, роден в Ню Йорк, американски гражданин. Набързо му измислиха българско гражданство, за да стане председател на парламента. Гечев пък, се е изучил в Америка през комунизма. Списъкът на децата на номенклатурата е дълъг, много други в Швейцария, Франция. Докато ние стояхме затворени зад желязната завеса. Сега те изведнъж станаха най-големите русофили - хайде моля ви се...

35

Да допълня...

преди 1 година

От къде на къде някакъв късляк съсипа две държави и навреди на ЕС.

34

Мето

преди 1 година

Жан Виденов не може да се бори с Корнелия, камо ли със Сорос. Сорос може да накара Путин сам да си говори и това вече е факт. Русия е едно икономическо и политическо джудже с 2% от световното население и 2% от световната икономика - една почти мъртва държава от която младите и умните бягат. Русия загуби войната преди 3 месеца ама Путин още не е загрял, той бавно загрява.

33

Анонимен

преди 1 година

тоя Гумен Гечев май е и той имам пръст в корупцията затова толкова се безпокой

32

Анонимен

преди 1 година

чета на БСП плаката и се смея, тия които избиха хиляди българи пишат за свобода, спараведливост (тия които крадоха БГ като кърджалии) и МИР, тези които устроиваха износ на революции по света и организираха воини като в Авганистан и Корея.

31

Анонимен

преди 1 година

Магнитски е просто един пропаганден инструмент на САЩ за изнудване и шантаж на държавите. Да не забравяме, че става дума за страна чиито президент Байдън и синът му са пидсъдими по множество дела за корупция

30

Анонимен

преди 1 година

До Стамат 25. Само да припомня, че Жан Виденов започна борба против Сорос и в защита на България. За жалост нямаше сили да се бори сам против империята на Злото, но явно ти не си разбрал защо инфлацията беше такава. Затова днешните политици слушат американските окупатори, за да не стане инфлацията 3000 %. Нямат избор.

29

Iron Maiden

преди 1 година

Срещу такива като вас другарю Гечев и другарката Нинова, наистина трябва да има "атентат" за да изчезнете ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ от политическата сцена!!!Заврете се някъде, където нито някой да може да ви види, нито пък някой да иска да ви чуе, защото вие наистина сте политически ТРУПОВЕ!!!

28

Анонимен

преди 1 година

СМЕШНИЦИ, АПРИЛ СТТЕ АУТ, ЩЕ ГЛЕДАТЕ НС ОТВЪН!

27

Анонимен

преди 1 година

В заглавиено ГеНчев, а той бил ГЕЧЕВ. Нелката пише статии, ама не ги чете.