85

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 91, прав си! Но с мразене няма да стане. Имаме две опции: 1. да ги научим да не са бедни. 2. Да ги изолираме в резервати.

84

Анонимен

преди 1 година

Да го духат бедните. Мразя бедни българи, причината да са бедни е, че са мързеливи. По-лошото е, че чакат някой да ги оправи. Чакаха на ЕС да им напълни мързеливите гуши, не стана, сега чакат на Костадин, на когото му е пределно какъв *** електорат има и как да си го увеличава. ДА ГО ДУХАТ БЕДНИТЕ!

83

Анонимен

преди 1 година

Промоционалните стоки липсват само в немските вериги- същите, на които беше разрешено да бачкат по време на кромид мерките, а малките БЪЛГАРСКИ магазини бяха принудени да затворят. Изводите остават за вас.

82

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 73, на мен пък не ми е скъпо. И ще си пазарувам където си реша :) Благодаря за непоискания съвет :)

81

Анонимен

преди 1 година

Напишете отдолу на статията си с по-малък шрифт и някаква звездичка: "Платено от Възраждане" :)

80

Анонимен

преди 1 година

Заради такива като хи.попотама с намордника от снимката има инфлация. Който не го е разбрал още, си е за негова сметка

79

Ветеран

преди 1 година

Едно време нямаше промоции ама нямаше и стоки

78

АХАХАААА

преди 1 година

Костадин Костадинов и последователите му са МАЗНИ ГЕЙНИ!!! НЯМА ДА СЕ МАХНЕМ ОТ ЕС, НАКЕНЗАЙТЕ СЕ!

77

Анонимен

преди 1 година

"Минете на предплатени само за да имате номер и провеждайте разговори с Wifi мрежа чрез Вайбър," - И как точно ще проведа разговор през уйфи мрежата, като съм навън, бе морук? Или да се обадя и за 5 минтуки, да ми дръпне 4 лева?

76

Анонимен

преди 1 година

За Кауфланд е постоянна практика!

75

Българин

преди 1 година

Най ме дразни постоянното премълчаване от страна на медиите на имената на фирмите. Да не би да изпуснат някой лев реклама. Така медиите застават плътно в графата шарлатани.

74

Анонимен

преди 1 година

Ау няма промоции...

73

Анонимен

преди 1 година

Това в България се прави от години.

72

Мдаа

преди 1 година

Банани нали имате? Какво ревете!

71

Глас от тъдява

преди 1 година

докато пазарувам водя сметка и по този начин на касата като ми поискат повече, плащам и си проверявам цените. Имал съм случаи да съм взел грешен продукт или пък обявената цена да не е актуализирана в компютъра - в единия случай просто върнах продукта, а в другия ми върнаха разликата в двоен размер и ми се извиниха.

70

баба мара

преди 1 година

отиваш заради промоцията ама стоката я няма тогава ще купиш нещо друго тазипрактика е от години аз обаче не купувам както съм влязла в магазина такаизлизам

69

Анонимен

преди 1 година

А защо не се споменава в кой ден от промоцията е? Ако се пусне една стока и се изкупи магазина не е виновен. По принцип пазаруването на промоция е гавра с потребителите. Да си пускат редовните цени като мислят че на това ще продават. Промоция се прави само ако има някакъв нов продукт на пазара за да са склонни потребителите да го опитат или ако му наближава срока на годност, а тука го обърнаха на циркови изпълнения, вдигнат цените и намаляват на каквото и когато си искат.

68

Анонимен

преди 1 година

Не сключвайте договор с мобилните оператори. Минете на предплатени само за да имате номер и провеждайте разговори с Wifi мрежа чрез Вайбър, УатсАпп и подобни. Без това покритието на мобилните оператори извън градовете се губи. Държавата им плаща обезщетения за скъпия ток а те ни дерат за скъп ток. Освен това са намалили мощността на базовите станции за да не харчат ток. Клетката е до нас и се вижда а в стаята 2 чертички LTE и 3 чертички 2G EDGE.

67

Анонимен

преди 1 година

В Кауфланд е много скъпо. Не пазарувайте там.

66

Играч

преди 1 година

В кауфланд масово цените не отговарят и нарочно са разместени етикетите - това е маркетингов трик прилаган от управителя на веригата.