17

NoirFire

преди 1 година

До 14 Докато Киро и Кокорчо не ги набарат на руско украинската граница гадните ръшки със сопите и им кажат къш тук работа нямате .

16

Това е

преди 1 година

Ударени са казарми,складове и воена инфраструктура.

15

Анонимен

преди 1 година

Войната се води на територията на Украйна. Докато заводите на Русия зад Урал работят - ракети ще има. Мир може да има сега, веднага или тогава когато спрат заводите. второто е толкова далечно и мъгляво, че всеки го побиват тръпки. а мирът днес е в ръцете най-вече на европейците. Ако не искат война, време е да го кажат. Танковете на мира на Столтенберг си остават само танкове.

14

До 12

преди 1 година

Тя не е на колене ами се въргаля в калта тая държава.

13

Анонимен

преди 1 година

И колко време ще продължи тая 10дневна операция на великата сила?

12

Анонимен

преди 1 година

Руска крилата ракета била причинила сериозни щети върху енергийна инфраструктура в град Кривой рог. В родния град на Зе-клоуна има мощен металургичен комплекс "Криворожсталь", който изнася матали за Запада. Руснаците са наказали Брюксел.

11

Някой си

преди 1 година

Украйна си е руска отвсякъде и който си въобразява, че Путин ще подари Донбас с въглищата и солните мини на запада е пълен лаик. Войната е за ресурсите на Украйна и тия ресурси ще си останат руски. А продажния евреин ще докара държавата до гола поляна и накрая ще забегне в САЩ. Европа си добруваше благодарение на евтиния руски газ и петрол. Нещо, от което "умната Европа" иска да се откаже. Никой не може да постави на колене държава, която има всичко и си е самодостатъчна!

10

Анонимен

преди 1 година

Русия е зло затънало в миналата ера

9

Анонимен

преди 1 година

Пратете пари на украйна хахахаха

8

Анонимен

преди 1 година

Тия руснаци не знаят ли, че ракетите им свършиха преди 10 месеца, цялата им армия бяга и се предава, фалирали са поне 5 пъти от началото на войната и шестият двойник на Путин почина от рак наскоро? Не знаят ли, че Шарл, Урсула, Улаф и Еманюель ще продължат докогато трябва? Защо продължават да стрелят с несъществуващите си ракети тия руснаци и да тормозят героите на Украйна?

7

Анонимен

преди 1 година

Ама с какво бе, нали ракетите свършиха?

6

Анонимен

преди 1 година

Мааачкай ги Воваааа! FLEX!!!!!!

5

Анонимен

преди 1 година

Хаха, украинската ПВО прехванала всички ракети и дронове, пък взривове и разрушения в почти всички области на Украйна...вие като пишете статии, поне малко мисъл влагате ли какви глупости и украински лъжи бълвате?

4

Анонимен

преди 1 година

"Губернаторът на Харковска област Олег Синегубов написа в "Телеграм", че в региона е имало 10 експлозии и че руските сили са поразили критична инфраструктура." == След това ще има статия, в която ще се каже, че ПВО-то на Украйна е свалило всички ракети и дронове. Но въпреки това няма да имат ток.

3

Много инфраструктура

преди 1 година

в таз Украйна , брей! 1 година не могат да я разрушат всичката

2

Анонимен

преди 1 година

Тероризъм. Нищо повече. Ясно е, че вече каквото и да се случи, ра6истите е бъдат изолирани о цивилизования свят. Номера им с изнудването за ресурси не мина. Пълна изолация за тази страна от 3тия свят.

1

Анонимен

преди 1 година

Георги Марков: НАТО ще спечели войната по CNN. А Русия ще разруши Украйна на терен!Време е лидерите на ЕС да си спомнят думите на един велик държавник, какъвто не е никой от тях - генерал Шарл Де Гол: Американците не са европейци, а Англия е остров.