174

Банкеръ

преди 1 година

Притежавам Хилядолетния сокол щампован на тениска размер М.Не знам дали Хан Соло е вътре ама го дарявам на Зеленски.С него Дарт Путин може да бъде победен.Нека Силата бъде с тоя ***.

173

Анонимен

преди 1 година

Европейци, СЪБУДЕТЕ СЕ!! Цяла Европа е заложник на Хамериканските интереси! Същите гръмнаха северните потоци за да е зависима Германия от Фащ ида отслабят Русия, като същевременно "усвояват" Окрайна! ФАЩ е злото в света, не Русия!!!

172

Срамота

преди 1 година

Зеленият обикаля Европа като коледар къщите на Бъдни вечер.Какво му турят у торбата е добре дошло Кой самолет,кой патрони,кой танк.

171

Анонимен

преди 1 година

Русия е уникална страна, няма такава друга страна която разполага с всичко необходимо - земи, води, гори, природа, продоволствия, ресурси, енергии. Дори целият свят да се закрие и да бъде унищожен, Русия ще продължи да съществува и дори ще подобри развитието си.

170

доАнтипутиноид

преди 1 година

Малии гоуем разбирач си....папагал демек :)

169

Антипутиноид

преди 1 година

Путин си изигра ръката преди да е готова. Май се притесни от лошата демография на Русия и наближаващата пенсия. Трябваше да си гради петата колона в Запада, да си прави лекичко пропагандата и надгражда структурите за проекция на влияние. А сега какво стана - поизхониха им стотиците "дипломати" от Европа, раздухаха се новините за руските бот ферми, блокираха им държавната телевизия в Прибалтийските републики и т.н. Не мина номера да се прави на жертва докато бомбандира цивилни и иска територии.

168

Анонимен

преди 1 година

До СТРАНДЖАТА 183 Да защитаваш собствената си държава означава, че си най-подготвен за ЕС и Шенген, така ли? Значи ли, че трябва да има войни, за да е някоя държава непременно подготвена? Или първоначално имаше други критерии, които една страна-кандидат трябва да покрие?

167

Анонимен

преди 1 година

Той скоро ще поиска лично САЩ да направят специална военна операция

166

Анонимен

преди 1 година

До Странджата.Ти мисли за украинските,не брой руските.Пък гледам Херсон е пълен с народ та знае ли се.Ааа сега в околностите,където са разположени украинските войници руснаците си обучават артилеристите,което налага украинците да си крият танкове и гаубици в града близо до болница или детска градина.

165

нднс

преди 1 година

тоя бандеровец ще обезкости цяла европа

164

анонимен

преди 1 година

Както е тръгнало скоро ще поиска и ядрено оръжие.

163

Анонимен

преди 1 година

До Странджа.Аз пък чух същото,за украинските олигарси,ама руските ги е страх,а зелето никой не го брои.

162

Анонимен

преди 1 година

Стига с тай статия хайде да ходим да хейтваме на статията за Ким.

161

Анонимен

преди 1 година

епа он мое сака и ядрено оръжие ве

160

Антипутиноид

преди 1 година

Много празни хвалби за великата освободителка "Русия".Нека припомня как България е била задължена за своя сметка да издържа руския окупационен корпус от 50 000 души, който така и не си замина след приключване на така нареченото "освобождение". И леко вкиснати от "великобългарския шовинизъм" поради желанието за обединения на България, *** решават, че България им дължи 32 тона злато. Прибраха си златото и всички са доволни. Е да, ама ДС и КГБ агентите не си тръгнаха, че и се намножиха.

159

Хемус

преди 1 година

Писал съм ви още в наалото на войната,че това гнусно племе знае само ,че си мо длъжен и 'ДАЙ!Иначе да помогнат на турците или да върнат жеста забравете!Кака ви Олена изтърси към г-жа Ердоган,че мислите и са с турския народ и до там,ама да развърже кесията забравете!Да и предпочитам на турци да помогна,понеже са бачкатори и изповядват патриархални ценности

158

Сандо

преди 1 година

160к украински мъже са под земята, 240к са в болниците. Това е 60% от армията им. Съвсем скоро Украйна ще падне, много лошо ще падне и запада колкото и желазарии да праща, няма да има кой да ги управлява, освен ако вътре в тех не седи Ханс, Жулиен или някой наш Героги.

157

Анонимен

преди 1 година

Е щото те зеления във Великобритания техните депутати така са го "нахранили",че и за Украйна ще си носи даже.

156

ЦИНИЗЪМ И ЛЪЖИ

преди 1 година

"Оръжия, необходими за мир и за прекратяване на войната, която Русия започна" - ТОЛКОВА ЦИНИЗЪМ В ЕДНО ИЗРЕЧЕНИЕ РЯДКО СЕ СРЕЩА.

155

кубанская столица

преди 1 година

До СТРАНДЖАТА Когато Херсон ще бъда освободен отново, те се прегръщат още път за Россия. А какво те мислят вътре за себе си е не важно. Главното е това ще бъде Россия и те ще се подчиняват на закони на Россия