618

Хм

преди 1 година

Какви 'убави русофили са се събрали бе, все едни такива с изражение на умствено дефицитни индивиди! Митрофанчето колко ли се е изръсила!? Сигурно не повече от 20 рубли. Те тея като ги гледам повече не струват - представителна извадка на пропутинистката ни ентелегенцея! Марш всички в сибирските колхози да прославяте коминтерна и производните му болшевишки недомислици! Всичко което е свързано със сатрапа от кремлин трябва да се унищожи!!!!

617

От мен да знаете

преди 1 година

Колкото повече дращите срещу Русия , забранявате ни информация от там , спирате предавания, ...толкова повече настройвате хората срещу онези ,,демократи" от запада и задокеанските ви ,,партньори" . Ами не са ми по душа и морал техните ,,ценности " . Стига с тези опорки срещу Путин и сляпа , непросветена или нарочно употребена закрила на Зеленските изцепки. Що за правда търсите в украинските набези срещу коренните жители в Украйна и тези , за които се знае , че са си с руски корени.

616

Анонимен

преди 1 година

Тези искат да се върне колхоза и те да са партийни секретари там .Настана време да се работи .Eдин канал повече един по-малко няма значение , от тях 1% дали знаят руски .Ако обичаха русия щяха да са пред руското посолство и да скандират за спиране на войната защото тази война и погребва русия .

615

Владо

преди 1 година

Добре дошли в ЕССР! Новият голям брат пак ни казва какво, как, къде и кога да слушаме и гледаме! Европ(*)ейски ценности! Настроение саркастично!

614

абе, зозо

преди 1 година

коя е тая блатна империя, бре? аз като гледам европейския съюз с неговите ценности, бая затъна в блатото!

613

Може ли

преди 1 година

Толкова наглост ?! Откъде накъде някой ще ми казва каква телевизия да гледам. Тук разни клоуни се опитват да внушават с коментарите си, че само необразовани , селяни, комунисти протестират срещу цензурата . Толкова сте зле, жалки . Вие комунизъм видяхте ли го тук или другаде по света. Поне да бяхте прочели каква е идеологията . Впрочем, из между селяните се пръкнаха много творци, учени, мъдри хора. И да, харесвам руските филми, песни, говор, стихове, автори. Ти кой си , че ми налагаш друго?

612

Зозо

преди 1 година

Хахахааа, ами когато в Блатната империя пуснат Фейсбук, Инстаграм и др., тогава в ЕС ще пуснат руските ТВ. Танто за кукуригу :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

611

Зозо

преди 1 година

Хахахааа, ако не беше жалко щеше да е смешно.... Ами смешно си е :))))))))))))))))))) Болен на 5 ракии и някакви пpoшлеци :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

610

649

преди 1 година

Демагог.

609

Мдаааа

преди 1 година

А рубльов??? ...на него му е все тая ква телевизия ще гледа....важното е копейките да дрънкат в касичката. Да беше изпратил 2-та русенски рейса за калабалък...

608

ПроСоТо

преди 1 година

и не намесвайте тука лицето "В. Сидеров" !..Въпросът Е ПРИНЦИПЕН !!!!

607

пепи

преди 1 година

Най-големите селяни барабар с селянина от Атака протестират ... да ходят да пасат овце да не се занимават с листове А4 на които дори не могат да про4етат какво пише

606

Pахат майна

преди 1 година

Да ни е честита западната еврогеiскa диктатура!

605

Анонимен

преди 1 година

Режимът на Путин не е тъждествен с Русия и да си против него не значи да си против Русия. Напротив, именно хората искрено обичащи Русия са против режима на Путин.

604

592- ия

преди 1 година

Веднага заминавай да се биеш срещу Росия , за да предотвратиш победата и .И вземи със себе си повече такива като теб.

603

Хохохо

преди 1 година

Къф протест. Болен излезнал да си търси зрители...

602

ПроСоТо

преди 1 година

"1984 :-Министерството на Истината постанови:-Спираме дезинформацията!"...Некой вдява ли какво ще рече това?...Ами това значи:-ВЯКО АЛТЕРНАТИВНО на нашето мнение,БЕЗУСЛОВНО да се обявява за "дезинформация! "..А защо САМО НАШЕТО е "чиста информация?",ами отбелязах:-Питайте Гьобелс !

601

Анонимен

преди 1 година

И преди не гледахме руски телевизии,но новините са откачени и някой път звучат все едно журналистите са многооооо дрогирани.Култово беше "евакуацията" на Азовстал,която се оказа предаване в плен.Нон стоп вместо новини всъщност пропаганда ни пускат.В САЩ са по-нормални новините,а тук само едната страна ни показват.Въпросът за книгите им е хубав.Не е нормално в 21-ви век такава цензура и пропаганда да има.

600

До543

преди 1 година

Пак ли изпълзя от нафталина....

599

ПроСоТо

преди 1 година

"Кога ще горим книги?"...-ДОБЪР ВЪПРОС !!!.."Хора,БДЕТЕ!"...Защото така започва всеки тероризъм-С апела "Да спрем терористите!"..Така наречения "ЕС" все повече заприличва на опит за възстановяване на "Третия райх"..Наследниците на Гьобелс продължават да използват неговите методи..