114

500кв в Бояна

преди 1 година

ХА ХА ХА. КОЛКОТО ДО ЙЕШУА ОТ ЙЕРУШАЛАИМ, ТОЙ НЕЖНО ОБИЧАШЕ БРАТОВЧЕД СИ ЙОАН. :))) КГБ МОЖЕ ДА НАПРАВИ МАЛКА СПРАВКА С КОЛЕГИТЕ СИ ОТ МОССАД.:)))АКО НЕ ВИ МЪРЗИ ИЛИ ВЕЧЕ НЕ СТЕ ПИЯНИ, РАЗБИРА СЕ. :)))

113

Диана

преди 1 година

Папа Франциск e тoлкова нaперен, зaщото нa гoлемите xристиянски прaзници cи прeкадява чуркaта c мaнастирско кaндило пo изгрeв cлънце прeд икoната нa Cвeти Никoлай Чудoтворeц, зa дa пoрасне тя eдра и мoгъща кaто дунaвски шapaн пo Бoжиятa милocт.

112

Содом и Гомора

преди 1 година

Настанало е време значи за РЕВИЗИРАНЕ на тая древна Библия ... Нетолерантните, сексистки и расистки пасажи ще бъдат премахнати ... Например историята за Содом и Гомора значително ще бъде променена и Божият гняв ще се сведе само до строго поглеждане под вежди и бащинско смъмряне на жителите содомити ... а божия ангел с удоволствие ще даде на поне половината град да го опънат отзаде .... В АДА ЩЕ ГОРИТЕ ВАТИКАНСКИ БЛУДНИЦИ ЗА ТОВА КОЕТО ПРАВИТЕ НАЧЕЛО С ДЯВОЛСКОТО ИЗЧАДИЕ ФРАНЦИСК....

111

500кв в Бояна

преди 1 година

Съгласна съм, пед.. ерасите не могат да възпитават децата ви, затова сте дали на сад..истите от Вагнер да ги възпитават дистанционно през Первъй канал. :)))

110

Ястреб Османлията

преди 1 година

Лeгендата рaзказва, чe Иисус Христос е бил дaрeн oт Гoспода cъс слaдострастна снaга, aртистична хoмoceксуалност и нeутолима плътcка жaжда. Зaтова пo стaра църкoвна трaдиция, aко на Великден в дoма ви влeзе мъжeлoжец, тpябвa дa гo зaкичите c цвeтя и дa гo нaгостите с пeчено пeтле и вaрени гeврeчета пo Бoжиятa вoля.

109

Анонимен

преди 1 година

И англичаните са го вкарали в затвора Алан Тюринг защото е бил хомосексуалист. И Оскар Уайлд са вкарали в затвора защото е бил хомосексуалист. А в Русия никога никой не са вкарвали в затвора за хомосексуализъм. Освен, че западняците са извратени, са и лицемерни.

108

Анонимен

преди 1 година

10% от мъжете са хомосексуални. И какво? Да ги пращаме в затворите ли? Такава е природата . Не е престъпление .

107

Мише

преди 1 година

Учили са ни, че Свети Йоан Кръстител е покровител и пазител на хомосексуалните хора. Пратен от Господа, за да ги брани.

106

500кв в Бояна

преди 1 година

ЛИЧНО АЗ НЕ ПОЗНАВАМ НИКАКЪВ БАНДЕРА, НО НА ТЕБ МОЖЕ ДА ТИ Е РОДНИНА, НАЛИ С УКРАИНЦИТЕ СТЕ ЕДИН НАРОД. :)))

105

Анонимен

преди 1 година

Той чел ли е Библията?! Там има доста описателни пасажи какво се случва със содомитите

104

Изпитания

преди 1 година

Бог също така обещава победа над греха на всички, които повярват в Христа за спасението си. Папа Франциск- -никой не замерва с камъни ялово дърво.

103

Ха

преди 1 година

Филипе. От теб по голям бог няма. Това ,че храниш 20 прасета на село и изслушваш и лъжеш по 2 баби на ден не значи ,че си нещо повече от другите . Смири се и се моли повече и нека бог да е все с теб

102

До Филип селския кме

преди 1 година

Филипе. От теб по голям бог няма. Това ,че храниш 20 прасета на село и изслушваш и лъжеш по 2 баби на ден не значи ,че си нещо повече от другите . Смири се и се моли повече

101

Анонимен

преди 1 година

Алън Тюрин е гениален математик . Това е човека дешифрирал немските кодове през втората световна война . С това е спасил буквално стотици хиляди хора , ако не и милиони. Негови са много теоретични разработки на които е базиоран софтуера .Алън Туринг е бил , обратен . И е милион пъти по читав от огромното мнозинство без-дар-ни писачи тук .

100

500кв в Бояна

преди 1 година

ЗА МЮСЮЛМАНИТЕ Е НОРМАЛНО ДА СЧИТАТ ЖЕНИТЕ СИ ЗА МАЛКО ПО-ГОРЕ ОТ ЖИВОТНИТЕ. ЗА РУСНАЦИТЕ Е НОРМАЛНО ДА ПАДАТ ПИЯНИ ПОД МАСАТА. ЗА ЯПОНЦИТЕ Е БИЛО НОРМАЛНО ДА СИ РАЗПАРЯТ КОРЕМИТЕ, КОГАТО СГРЕШАТ. А ЗА ИНДИЙЦИТЕ - ДА ИЗГАРЯТ СЪПРУГИТЕ НА ПОЧИНАЛИЯ МЪЖ. ТОЛКОВА ЗА НОРМАЛНОСТТА. ДАЛИ ЕДИН ГЕЙ ЧОВЕК Е НОРМАЛЕН, МОЖЕ ДА СЕ ПРОИЗНЕСЕ САМО НЕГОВИЯТ ПСИХИАТЪР, АКО ИМА ТАКЪВ И ТО ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ ПСИХИАТЪРЪТ Е ДОБЪР, А НЕ ОТ КГБ.

99

Яснооооо

преди 1 година

Ми направо да почваме ме да ги венчаем в църкви и манастири нали отче... Тук за нашите ширини препоръчвам Троянския Манастир - там ще ги посрещнат като братя.

98

Филип кмета

преди 1 година

В Светата книга е казано - "Всяка власт е от Бога". Само ние богатите и властимащите сме истински чада Божии. Пpoстият народ е създаден да ни служи.

97

500кв в Бояна

преди 1 година

АКО СИ УБИВАЛ ДЕЦА В УКРАЙНА, "РАКЧЕТО" НА ДЕТЕТО ТИ НЕ Е ЛИ ЗАКОНОМЕРНО НЯКАКСИ? :)))

96

Ха

преди 1 година

Папата е рептил. Обратните божий деца. Крадците герой. А вие *** да им се радваме

95

Изпитания

преди 1 година

Римляни 1:26-27 конкретно ни учи, че хомосексуалността е резултат от отричане на Бога и непокорство спрямо Него. Когато човек продължава да съгрешава и да живее в неверие в Библията се казва, че Бог го предава на още по-нечестиви и покварени грехове., за да му покаже безмислеността на живота отделен от Бог. В Коринтяни 6:9 се прокламира, че хомосексулните нямя да наследят Божието царство.