101

Анонимен

преди 1 година

Мен като потомък на бежанци от Македония ме е срам от еничарите на сърбокомунистите които живеят на тази територия в момента, човек колкото и да му е промит мозъка , може в момента да чете да види каква е истината, да разбере че до 1945г там т.н македонци като етнос няма всички са българи, както в България няма етнос тракиец, шоп, мизиец, и дори да ги наричат тракийци, шопи, те са си българи.

100

До 109

преди 1 година

Древно и днешно е за теб, питай гърците?

99

Loyko

преди 1 година

Кога ще се научим да виждаме и да се борим с причините,а не със следствията.

98

Тенгри яко в дупако

преди 1 година

Само дето, Гоце Делчев, няма нищо общо с античните шиптари наричащи днес себе си, македонци;))) Той е българин, не македонец! Затва, не знам защо, македонците го честват? Той нали не е антички? Антички е само Филип и сина му Александър;))) т.е. я имат, я нямат два празника накръст, макетата;)))Но е факт, че макетата честват рождението на гроба на един българин. Това вече говори за дълбоко личностно и национално разстройство. Македония е Болния Човек на Европа!

97

Анонимен

преди 1 година

94 Вардарска Македония е българска. Никаква помощ за РСМ. Вето и блокиране на преговорите за членство, докато не изпълнят договора на ЕС/Макрон. Направихме достатъчно компромиси.

96

Патриоти

преди 1 година

Що не скачате за западните покрайнини, Одрин и беломорието?

95

Анонимен

преди 1 година

106 Елада е древното име на днешна Гърция. Впрочем, "античките" сами се отказаха от античната си история с Преспанския договор 2017, кой знае утре, какви ще се събудят.

94

Анонимен

преди 1 година

Елада е древното име на днешна Гърция. Впрочем, "античките" сами се отказаха от античната си история с Преспанския договор 2017, кой знае утре, какви ще се събудят.

93

Саша

преди 1 година

Ако беше грък, щеше да е Сашко Гръцки!

92

До 103

преди 1 година

Не знаеш, какво е грък! На табелите пише-Елада!

91

Анонимен

преди 1 година

Да бъде забранен достъпа на всички от РСМ които отричат,че в област Македония живеят българи, Че братя Миладинова са написали български народни песни от Македония, че основателите на ВМРО са българи , че се е наричала ТМОРО, че Делчев,Татарчев,Александров и всички водачи на ВМРО вкл Иван Михайлов и всички техни роднини са се определяли за българи. Да им бъдат отнети и българските паспорти.

90

Анонимен

преди 1 година

РС Македония даде всичките си оръдия, танкове и въртолети на Украйна, а ние нищо

89

Анонимен

преди 1 година

100 Сашо е грък.

88

Тошето

преди 1 година

До АнонименБЮРМ, ФИРОМ, МИРОМ както и да наречеш тази измислена държава няма да сбъркаш!

87

Анонимен

преди 1 година

94 Вардарска Македония е българска. Никаква помощ за РСМ. Вето и блокиране на преговорите за членство, докато не изпълнят договора на ЕС/Макрон. Направихме достатъчно щом промити.

86

До 94

преди 1 година

Сашо, защо е Македонски?

85

Анонимен

преди 1 година

:))))))))))))))

84

Анонимен

преди 1 година

1913г предстои война, Цяла Македония е под Османската империя! Балканските държави България, Гърция и Сърбия разделят Македония на три и си я поделят, като Гърците вземат Солун и цяла Егейска Македония, Сърбите вземат Северна Македония и Скопие, а България взема Пиринска Македония. Сега само сръбската част от Македония е суверенна държава

83

Анонимен

преди 1 година

86 Казваш "браво" на стрелбата срещу български клуб в РСМ, на побоя над българина председател на такъв клуб в Скопие ие? Значи не си българин, а българомразец.

82

Анонимен

преди 1 година

По-голяма част от македонските земи е в Гърция.Опитаха се да яхнат Сашо Македонски,но гърците не им позволиха и клекнаха,та си смениха името.Само,че то трябваше да е северозападна,а не северна,защото има североизточна,която е у нас с великата Хераклея Синтика и те си точат зъбките,защото сме лесна плячка.