118

Анонимен

преди 1 година

до коментар 148 - сега същите приказки ще слушаме и за Часов яр май беше.

117

Анонимен

преди 1 година

Украйна е един неуспешен проект на СССР. Искуствено създадена държава и лолята и за света може да се окаже печална. Това и все повече политици на запад започват да го разбират. Не е това, което са си мислили.

116

Асан

преди 1 година

Дигай белия байрак :)))

115

Анонимен

преди 1 година

до 149 - А със БЕЛО се изтрещява.

114

Анонимен

преди 1 година

НЕЩО И КЛИЧКО МАЙ НЕ МУ Е УДОБЕН ВЕЧЕ. ША ГО СМЕНЯ. ПЛЪХОВЕТЕ БЯГААААААТ.

113

главнобуквения идиот

преди 1 година

маточината успокоява.

112

Анонимен

преди 1 година

1. ЩЕ СЕ БИЕМ ДО КРАЙ НО НЯМА ДА ОТСТЪПИМ ОТ АЗОВСТАЛ. ЩЕ ПОБЕДИМ. 2. ЩЕ СЕ БИЕМ ДО КРАЙ НО НЯМА ДА ОТСТЪПИМ ОТ СОЛЕДАР. ЩЕ ПОБЕДИМ. 3. ЩЕ СЕ БИЕМ ДО КРАЙ НО НЯМА ДА ОТСТЪПИМ ОТ БАХМУТ. ЩЕ ПОБЕДИМ.

111

Анонимен

преди 1 година

До Та както казах....Ми започвай кво чакаш още просто не знам. Ае че неам търпение

110

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 139. Ех да беше възможно и "журналистите" да пишеха като тебе...А ние всъщност от "информацията" им практически не се информираме за абсолютно нищо.

109

777

преди 1 година

До *** какво присвояване бе селски, окрайна изникна като държава благодарение на ссср, а териториите за което им влязоха руснаците им беше подарък от комунягата Хрусчов. Радваш ли се, като пердашат българите в македония. На руснаците за 8год. им свършиха протестните ноти, и вместо да ходят да плачат на рамото Борел като нас, ги запукаха с големите шамари. Дано ти и останалите фобаци сте разбрали -ЗАЩО ама надежди говежди.

108

Анонимен

преди 1 година

"Китай изразява остро недоволство и протест заради използването на сила и атака на САЩ срещу граждански безпилотен балон - метеосонда", се казва в изявлението, публикувано на официалния сайт на МВнР. Китайската страна след проверката нееднократно е уведомявала Вашингтон за това, че балонът е "предназначен за използване за граждански цели и е влязъл в САЩ заради форсмажор, което се е случило съвсем случайно". Според Байдън апаратът е бил използван за наблюдение на стратегически обекти.

107

Ехаа

преди 1 година

Преди месец и нещо ген Мили беше казал -дано осъзнаят, че руснаците ползват Соледар и Бахмут, като "черна дупка" за живата сила на всу и за това не бързат с превземането им." Зе явно не е разбрал посланието или се инати, като магаре на мост.

106

Анонимен

преди 1 година

в момента ожесточени боеве се воят по магистралата между Ступочка и Ивановское. Според наличната информация, в режим 24/7 се води ожесточена битка завземането от"Вагнер" на магистрала Н-20 в района на тези две селища, тъй кото основният логистичен център на бахмутската група на ВСУ се намира в Константиновка Основната битка се води за височина 238, която се намира на запад от кръстовището между Ступочка и Ивановское, която вече е обкръженна

105

Анонимен

преди 1 година

Много укробойци разглеждат изпращането им в Бахмут като смъртна присъда. Според информацията на един украински блогер, на 17 януари в района на Бахмут 200 "Мобика" от Киевска и Черниговска области. След 4 на ден от тях останаха рога и копита: 37 "двеста", 26 "триста", 55 "петстотин" (отказници) и 30 са обявени за изчезнали, най-вероятно загинали или в най-добрия случай пленници. На позицията на 21 януари са останали само 52 укробойци. Човек дори не може да се съмнява, че до началото на февруари от двестате хив не е останал никой

104

Анонимен

преди 1 година

Да не се окажат жертвите им много повече. Щото фактически плаче за жива сила но ме съмнява да получи. Западняците да не са се намирали на пътя да се бият с руснаците.

103

Анонимен

преди 1 година

Първо надява се и иска Запада да му даде хора. Второ хванало го е шубе че ще му потърсят отговорност къде са украинците а те загинали горките. Май дойде момента на абонамента !

102

Анонимен

преди 1 година

Плаче за хора но не смее да го каже понеже го е страх да не одари на камък. Иска Нато да влезе открито с хора но ме съмнява честно казано. Нато е и то хитро. Обаче не пречи бг корпус да заминава прав им път.

101

(-_-)

преди 1 година

Абе този не разбра ли, че няма вече източна Украйна, ами сега са 4 нови области на Русия? Дядя Вова се оказа много търпелив човек. Още малко ще им трае и започва истинската веселба.. Как пък от най-бандитската страна изведнъж Украйна стана някаква мъченица, та цял свят налива пари и оръжие.. Някой задава ли си тоя въпрос?

100

Анонимен

преди 1 година

Около големите букви написах нещо което явно е правилно и важно щом е премахнато.

99

Киурчо

преди 1 година

Тоя е руска гадна ватенка и предател! Напред и само напред да го обесят на площада като предател!