157

Анонимен

преди 1 година

Не се отчитал на мафиота слънце от Банкя

156

:D

преди 1 година

Ритнитопковеца само стадиони, футболисти и мачове му в главата куxа

155

toti

преди 1 година

То май му свърши времето,щом добре му каа кмета ,,АЗ не съм назначен от теб и ти не си никой да казваш кой да управлява Пловдив или май нещ с Гергов се провалиха плановете за панаира и едно по едно си отива,, нашето момче''!!

154

Това е интересно..

преди 1 година

Гражданин на село Банкя иска оставката на кмета на Пловдив. ХАХАХХАХ аз пък искам оставката на кмета на Рио Деженейро БАабаахаххахаххахаХХАХхаххахахаХА

153

Боко Анти-Държава

преди 1 година

Анти-държавният Боко, пак се вре където не му е работа. Ако искаш да имаш думата в Пловдив, кандидатирай се за кмет на града, спечели си изборите и работи за града. Другия вариант е да се преместиш да живееш там и да протестираш като редови гражданин. В противен случай ще седиш и ще си траеш, като всички други нормални българи...

152

Анонимен

преди 1 година

А ти колко стадиона построи в безлюдни села???

151

Здравко Димитров

преди 1 година

Дните ти са преброени, Буци. Отиваш си

150

!

преди 1 година

Баце Боко ама наша *** пловдивска тиква хич не те слуша. Преди малко е казал,че няма да подаде оставка... Показа ми как се краде и ся он не може да се запре!!!

149

Анонимен

преди 1 година

Ех,Бочко,даже и твоите вече не ти обръщат внимание,а си тръгнал да ставаш пак първа политическа сила.Да ти имам самочувствието.

148

Анонимен

преди 1 година

ами те герб и сега са си чума

147

Анонимен

преди 1 година

ааа ми то герб си бяха чума де

146

преди 1 година

ГЕРБ се разцепва?

145

Мухобойко

преди 1 година

Да, най-добрият футболист в България Бокича Рапонов трябва да зарадва *** ултрас ако ще стадионите да по полвин милиард. И естествено с нагласената от него фирма. И тоя Зико ли е, Пеле ли е, явно му е писнало да играе по мутренската ***, и хайде оставка и заплахи.

144

Анонимен

преди 1 година

Вярно,истината винаги излиза на яве.Видяхме я голата истина от снимките в спалнята.Нали,Буци?

143

Анонимен

преди 1 година

МутроКомунистическа ,предизборна пропаганда на Гроб!!!

142

Никога ГЕРБ

преди 1 година

Гербаджийски номера с дъх на ДС. Месец преди края на мандата ще му иска оставката, да го бяхте сменили още първата година, като се видя,че не става за нищо! Усеща банкянския толум, че Пловдив се изплъзва от схемата и почнаха номерата! Комунистически номера, ама те хората доматите с колците ги ядат щото...

141

Петров

преди 1 година

София е тотална развалина с изсечени дървета, паркове превърнати в паркинги, мръсни и разбити улици, 30 годипни трамваи, опушена от 20 годишни дизеларки и отровен въздух. Гарантиранот от ГЕРБ и лично от толупа дето ги ръководи

140

отрядът ви чека

преди 1 година

Баце,Баце дали знаеш,че бай Ставри отдавна е покойни?Нема страшно кат додеш ще схванеш хавата!Първо партер и погледа напред с вдигната глава!Сега за кмета на майнеград-от 1989 всички са престъпници също като софийските,но ти кой си,че ще му искаш оставка......ахаа и двамата искате във втори отряд на СЦЗ......Кметот мисли,мисли и тищще си другарувате!

139

Петров

преди 1 година

Язека сеа сфащам дека мойот кмет бил зимал паре без да остави в мойто чекмедже, азека онаа у барцелона как че я раним ако и други почнат да не ми фъргат некой и друг лев, възмути се евролидера Борисов като разбра че вече не го бръснат за слива.

138

Софиянец

преди 1 година

София отдавна е един европейски град! За 10 години, близо 40 километра метро! И то продължава с пълна сила! Цялото Околовръстно, е един уникален строеж! Целият център е обновен! София произвежда близо 40% от БВП на държавата!Така че ,щатните плювачи да коментират за тия, които не живеят в София!