199

Полковника

преди 1 година

Кремълското джудже харчи руски животи като тоалетна хартия ! Толкова неадекватна Русия никога не е имало ! Успяха да се справят с Хитлер , но не могат да обуздаят джуджето. Означава, че още стотици хиляди, а може би и милиони ще умрат , за да задоволят капризите на едно джудже !

198

Адолф Путлер

преди 1 година

Макрон и Шолц предложиха на Путин в края на миналата година да се върне обратно на границата от преди 24 Февруари и Крим да се демилизира като условие за започване на мирни преговори. Предполагам че тази оферта е била координирана с украинците. Путин отказа и в резултат колективния Запад взеха решения за военно разрешаване на конфликта. Първите решения не закъсняха - танкове Абрамс и Леопард, модерни БТР-и а скоро и самолети и далекобойни ракети.

197

Закривай

преди 1 година

фашистка окрайна!

196

Анонимен

преди 1 година

За комунистите човешкия живот, човешкото достойнство и чувства нямат абсолютно никакво значение. Това е само статистика.

195

Адолф Зелев

преди 1 година

с украинците е свършено. Днес отново убити млади войничета скрили се в окопите. Но на запада кво му пука. Война до последния украинец!

194

До закривай

преди 1 година

Руснаците що не дават независимост на Якутия?

193

Готви

преди 1 година

се някаква провокация в РСМ.....

192

ШИЗО БЕ

преди 1 година

Ти ми напомняш едно време когато казваха,че храним цеьият СССР с домати,чушки,пипер,крастовици,консерви -цирк по-нашенски.))

191

Закривай

преди 1 година

фашистка украйна! Те не дадоха автономия на Донбас. Години наред малтретираха Донбас. И сега си получават заслуженото.

190

ШИЗО АБЕ

преди 1 година

УКРАИНСКИТЕ ТАНКОВЕ ВЪРВЯТ С НАШ ДИЗЕЛ, АВТОМАТИТЕ ИМ НАШИ, ПАТРОНИТЕ, СНАРЯДИТЕ, КОНСЕРВИТЕ, БРОНЕЖИЛЕТКИТЕ, КАСКИТЕ - НАШИ? МИ ТО НА ПРАКТИКА НИЕ БИЕМ БРАТУШКИТЕ С НАШИ СРЕДСТВА И 1/3 ОТ РУСКИТЕ ЖЕРТВИ КАЗВАТ СА С БГ ПОМОЩ? А ТУК НЯКАКВИ СИ СЛАВЯТ ПУТИН? НА ДУМИ ЕДНО, НА ДЕЛА ДРУГО?

189

Адолф Путлер

преди 1 година

Украинската армия първо ще ударят към Азовско море за да разсекат руската групировка на две. Един път излезат ли на морето ( в която и да е точка) кримския мост отива в историята. Донбас ще бъде освободен с мощен удар от Сватово на Юг по границата чак до Таганрог на Азовско море. За тези които не знаят Таганрог е руски град. Естесвено руснаците ще се опитат да мобилизират нови 500-хиляди смъртника но в общи линии войната ще завърши до една година най-много.

188

Вън

преди 1 година

окраинската нагла ...

187

Анонимен

преди 1 година

Роднини на безследно изчезналите военнослужещи от 93-та бригада (93-та ОМБр) на Въоръжените сили на Украйна публикуваха списък, който включва 95 имена на безследно изчезнали. Говорим само за загуби в района на Бахмут (Артемовск) и Соледар.

186

Космонавт

преди 1 година

До 190 Мисля, че обсъждаме жертвите на Русия, украинците какво да ги мислим, там няма оправяне, зради психоджуджака се пропиляха милиони животи и мечти. Фашистка Русия ще плаща репарации на Украайна и съюзниците и поне 100 години след войната. Надявам се скоро да заколят и Кадиров, за да може и Ичкерия да предяви претенции заради 300 хиляди убити чеченци.

185

Адолф Зелев

преди 1 година

Наливаме окраинско мясо в руската месомелачка.

184

Анонимен

преди 1 година

путинофилите не издържат в коментарите. напред другари. Ураааааааа!

183

Я по-добре

преди 1 година

напишете колко млади хора е загубила окрайна... Нали руснаците са лошите...Я да видим колко са умрелите от "нашите"?

182

Адолф Путлер

преди 1 година

Спред ISW руската офанзива ще започне всеки момент и ще кулминира някъде в края на Април без да постигне някакви съществени резултати. В същия момент превъоръжаването на трите нови украински корпуса със западна техника ще приключи и ще може да започне тяхната контраофанзива. Руснаците ще продължават да мобилизат по около 100 хиляди на месец и ще се опитват да запушват дупките в отбраната с месо но украинците ще ги премажат като валяк.

181

Закривай

преди 1 година

окрайна!

180

Фалшиви новини

преди 1 година

И информационната война срещу Русия продължава.