46

Лебедово езеро

преди 1 година

В Англия забраняват балета. Британската Северна Школа за Съвременни Танци (NSCD) - едно от най-престижните училища, изключи балета от изискванията за постъпване в балета поради "конфликтния характер". Преподавателите обясниха, че традиционния балет "носи в себе си багажа на белите европейски идеи". Също така "идеализира определени европейски форми на тялото и разделя героите по джендърен признак".

45

Анонимен

преди 1 година

Гнус ме е!!!

44

Анонимен

преди 1 година

До 49. Това му е единственото хубаво на гейството. По малко хора по добре за планетата.

43

Попов

преди 1 година

Явно Борис Бонев ще се развихри и ще спасява София с тия прайдове.Нищо чудно да станат всеки месец!

42

Казбек

преди 1 година

Явно че е започнало вече пълното унищожаване на страната ни, с помощта на платени краварски шпиони /Банкяра,Кирчо и Кокорчо/ по върховете на власта. Започна се с газа, ще продължи с електроенергията, водата и храната. Съсипахме и дългогодишните си братски отношения с Русия. На финала - продадохме и братятна си в Македония. И когато местното ни население бъде изтребено или прогонено, ще могат спокойно да дойдат тук джалатите от АЗОВ и ДЕСЕН СЕКТОР воглаве с украинската Жана Д'Арк - Наталия Вовк ! За да си основат "новата" държава, защото от старата им няма да им

41

Анонимен

преди 1 година

Който каквото иска да си го прави вкъщи, а не да демонстрира по улиците! Аман!

40

Анонимен

преди 1 година

Всички посланици са ЕС са служебно задължени да ходят на гей парадите. Содомията е държавна политика на най-високо ниво в ЕС.

39

Анонимен

преди 1 година

Някой задава ли си въпроса кому е нужно това. Фондациите на Соррос финансират тези прайдове. Той не знам да хомо. Това означава, че целта е друга, намаляване на раждаемостта и населението може би.

38

Ь

преди 1 година

Кое му е мирното, пак ще си развяват и натрапват вижданията.

37

Анонимен

преди 1 година

В Русия няма зелена сделка и зелени извращения. Русия е православна страна и изповядва традиционните ценности. В Русия гей пропагандата винаги ще бъде забранена, никога няма да има гей бракове. В Русия винаги ще ядат истинска храна, а не насекоми. В Русия винаги ще карат истински коли с ДВГ и бензина няма да им е скъп, а не измислените електрички които за нищо не стават.

36

Анонимен

преди 1 година

Много отрано започнаха да ги обявяват тези събития, бе! Те пидерите не стига, че си направиха празник от втори февруари /едно време Петльовден/, ами и от зимата опяват за великия прайд през лятото.

35

Анонимен

преди 1 година

Съседи семейство двама мъже които нощем спят в едно легло и практикуват анални сношения - мъж с мъж. И които имат две осиновени деца на възрастта на моите деца. Не, мерси! Никога Европа. Какво да обяснявам на моите деца, как да обясниш на дете такова извращение.

34

Анонимен

преди 1 година

Човешки права. Че кога някой им е забранявал да се *** както си искат? Те просто искат да го правят публично и да ни обясняват колко е нормално това.

33

мдааа

преди 1 година

От какви права са лишени тия педе_руги?

32

Анонимен

преди 1 година

Дано дотогава са дошли руснаците да ни освободят за трети път и да се забранят тези извращения.

31

Дядо от село

преди 1 година

След 30 години , ще правим прайд, на нормалните хора ! Позор и срам ...

30

Ром Копейкин

преди 1 година

едвам чакам да дойде, имам и костюм с гол гръб вече

29

Анонимен

преди 1 година

Тея бо.клу.ци са отвратителни.

28

Ала Бала

преди 1 година

Пропадна тази държава ! Предни години беше на едно с празника на полицията ... да могат всичките пидуразди да празнуват заедно. :)

27

Анонимен

преди 1 година

През соц-а повечето ни естрадни певци бяха с по различни наклонности. Сега поне повечето ни изпълнители са татуирани генгста батки. Сега е по-добре.