215

Анонимен

преди 1 година

Украйна изгради 10 000 бункера по новата граница. Промяна на фронта няма да има

214

Анонимен

преди 1 година

Вече всичко е ясно, Русия изтегля остатъка от войската си заедно с тоалетните от Украйна. Образува се буферна зона от Донбас и войната свършва. Донецка и Луганска област стават ничия земя. Москва няма да рискува да загуби Крим

213

Дежурен Санитар

преди 1 година

До План по план трябваше да лежиш още седмица на 5 км.

212

Кос

преди 1 година

Като буксува, защо евроджендърите хукнаха да просят подобно на зеленчука от цяла Южна Америка ? /за сведение навсякъде отрязаха па-ляка Шолц/

211

Българин

преди 1 година

Абе вие да не живеете в някаква паралелна вселена? Украинската армия няма нито един реален успех в бойни действия. Териториите, от които руската армия обяви предварително, че се изтегля, бяха заети от украински военни. Но това беше преди месеци. Сега украинската армия губи ежечасово територии, а в същото време няма завоювано нищо там където иа руска армия. А и моГилизацията в Киев тече с пълна сила и вече всичко се вика за пушечно месо.

210

Анонимен

преди 1 година

След 10 години Русия или каквото е останало от нея ще е кандидат член за ЕС и НАТО. Сега избиват олигарсите с мутренски произход и разделят собственост с Украйна

209

План

преди 1 година

1. Еленовъда се обажда, че всичко върви по план. 2. Джуджака казва, че всичко върви по план. 3. Значи това е планът - тотално унищожение на руската икономика и армия.

208

do 223

преди 1 година

Говориш пълни глупости :) имам приятел в Киев с кого работим от време на време и мога спокойно да кажа, че пишеш глупости като папагал :)

207

Анонимен

преди 1 година

Москва едва запълни дупките от 130 000 убити в специалната операция и въобще не мисли за контраатака. В момента трупат войски в Луганск за да се защитят. Войната приключи на 1 септември 2022г. Сега остава да избягат от Запорожка област и край

206

Скромно мнение

преди 1 година

До колкото съм чел и знам такова люшкане на войските на Хитлер и Сталин напред , назад не е имало. Сега има паритет между Русия и Украйна и пада голяма люшкане.Ту едните напредват , а другите бягат и обратно.Трудно е се предскаже изхода от войната.Едно обаче е сигурно. Русия никога няма да бъде такава ,каквато беше преди войната, независимо от изхода.Това ще е голямата заслуга на великия Путин.За Украйна е сигурно че рано или късно ще влезе в ЕС и НАТО.

205

До 215

преди 1 година

Нали нямаше украинци, дрОгаре? Как пък Хрушчов бил украинец??

204

Анонимен

преди 1 година

Много подла стратегия имат украинците към гражданите си. Мобилизират ги , но реално ги осъждат на сммърт. Хванат ли те, директно постъпваш в щурмовите отряди и те пращат на абсолютно самоубийствени атаки. Откажеш ли или не изпълниш заповедта,следва евролиберален изстрел в главата от Азов. Нямаш никакъв шанс да оцелееш. Това е гадно.

203

Какво става?

преди 1 година

Човек ще реши , че теб са те опнали..Толкоз си доволен от ситуацията..

202

Анонимен

преди 1 година

"Не, няма- който и да дойде, все ще бачкате за 500 лева"--------------Хатлантик, харижи бъбречетата на баща си за 2-3 хиляди еврака бе. Щом носи печалба, значи е добро, нали? То и за това сестра ти проссституира.

201

Анонимен

преди 1 година

А бе братята американци колко го дават еленджито?

200

Анонимен

преди 1 година

Тя Русия от 1 година вече само буксува, губи и рухва, но Путин е пpoc и не може да го разбере това нещо.

199

Дедо

преди 1 година

Много подла стратегия имат руснаците ,към затворниците . Вербуват ги , но реално ги осъждат на смърт. Подпишеш ли договора, директно постъпваш в щурмовите отряди и те пращат на абсолютно самоубийствени атаки. Откажеш ли или не изпълниш заповедта,следва чук в главата. Нямаш никакъв шанс да оцелееш. Това е гадно.

198

Анонимен

преди 1 година

Не очаквам одобенна интелигентност от сорроските платени тролеи

197

Анонимен

преди 1 година

Контрата на укроназитата буксува, руснаците напредват. За това зелето моли за оръжия и реве час по скоро да пристигнат.

196

Анонимен

преди 1 година

украинската нация е чака съдбата на кюрдската нация..Народ без държава...