533

До 611 до какво

преди 1 година

Съсичали са танковете на 2?

532

Анонимен

преди 1 година

До Какво ще стане Ако всеки леопард се атакува от десетки руснаци с коктейли *** и гранати лимонки? --------- в началото на ВСВ руснаците са атакували немските танкове с конница и саби. Познай какво им се е случило.

531

Коварното НАТО

преди 1 година

Уж4 само отбранително оръжие (мечове и копия) щеше да дава, а сега, танкове! После и самолети ще даде!

530

Анонимен

преди 1 година

До 602 и кой е този мит.Че Русия влезе в Украйна с малко повече от 10% от армията си и,че украинците събраха армия от над 600000 и пак не можаха да направят кой знае е какво въпреки въоръжението от НАТО.Това ли е мита?

529

Какво ще стане

преди 1 година

Ако всеки леопард се атакува от десетки руснаци с коктейли *** и гранати лимонки?

528

Анонимен

преди 1 година

Лаврентий е застъпил на смяна. И още 1-2. Сега ще има да четете глупости до припадък. Аз мисля да не си го причинявам, все пак не съм на надник от 50 лева.

527

Анонимен

преди 1 година

До 605 ми да ги видим западните.Руснаците и без байрактари ще се справят.А кво стана с тях,че вече нищо не се чува.

526

Анонимен

преди 1 година

Злите езици твърдят, че Кадиров е обещал да превърне Русия в мюсюлманска държава ако го изберат на следващите избори. При 30% мюсюлманско население в Русия съвсем скоро столицата им ще се казва Грозни! Обещано от Кадиров! Ахмат сила!

525

Леков

преди 1 година

Абе много руски гадини са напълзяли в тоя сайт ?! Вече трета седмица повтарят едни и същи лъжи и си ги навиват,навиват...Не се ли усещат,че не им вярваме ?! То бива,бива да си толкова захлюпен,ама като пропагандаторите на руския фашизъм няма други ! Сложили са си по два-три чифта черни очила и плюят наляво и надясно ?! Абе,аланкоолу, ако вие няпмате акъл другите имат !!!

524

Анонимен

преди 1 година

До Споко точно така е вярвай си.

523

Do 595

преди 1 година

Бая църкви ще има в Украйна , че всеки ден да ги палят :D За тия копейки кво ли не си измисляте :D

522

До Руските изроди

преди 1 година

Прав си, с едно уточнение. Мита за величието на Русия вече БЕШЕ развенчан. Алкохолици управлявани от крадци, това е Русия!

521

Георги

преди 1 година

Украинското пво една ракета не пропуска и всичко се унищожава още преди да е изстреляно пък малкото останали граждани изкараха цяла зима в метрото на газени лампи

520

Анонимен

преди 1 година

Жалкото хленчене на зеленото човече няма да спаси остътъците на Украйна.Тази година тази нацистка територия ще престане да съществува.

519

Анонимен

преди 1 година

До 567 и коя е държавата с алкохолици.Понеже съм запознат ще ти кажа,че американското лекарство за лечение на алкохолизъм Дисулфирам се предлага само в Украйна.Сега ти ми кажи,кои има повече алкохолици,тия дето са търсили лекарство за това или тия дето го търсят за употреба?

518

До Eto

преди 1 година

Редакцията защо позволява линкове към руски дезинформационни сайтчета, а ограничава линковете дори към Ютуб. Редакцията на днес.ру си е руска тролферма и това е ясно на всеки трезвомислещ човек!

517

Анонимен

преди 1 година

Т. е . , украинците свършиха , започват европейците , до последният !

516

Анонимен

преди 1 година

До 586 Русия не е обстреляла до сега нито един цивелен обект, всички до сега са от украинско ПВО ,коети бива разположено в жилищни зони нарушвавайки военните конвенции. Като говориш за не християнски прояви, да ти каже ,че украинците всеки ден горят првославни църкви в Украина.

515

Анонимен

преди 1 година

Британският журналист Джони Милър избяга от Киев, за да избегне убийството си заради истината, която отразяваше в Украйна."Аз видях техните тела на улиците. Зеленски бомбандира своите съграждани." Интервюто тук: https://youtube/watch?v=3sGZNMuhhNk

514

Анонимен

преди 1 година

В ЛНР беше открита база, където украински военни и чуждестранни инструктори, като част от военно-патриотична игра, обучавали деца от 12-годишна възраст на основите на саботажа. И тук няма нищо изненадващо - нацизмът трябва да се култивира от детството, тогава няма да има морални и етични дилеми и съмнения относно целите и мисиите.