54

Нормално

преди 1 година

Нацисти да поканят руснаците на годишнина от освобождението на собствения им концлагер? Абсурд.

53

българин

преди 1 година

"свободна и независима Украйна" - ей това най ме впечатли

52

Некадърник

преди 1 година

"Историята!?!? От август 1941ва до края на войната Степан Бандера е бил в концентрационният лагер Заксенхаузен,арестуван и вкаран от нацистите! Да бил е националист ,а не фашист!......Ние за 45 години създадохме фалшиви герои и врагове,по съветски образец!" .................ти потърси, какво казва Гьоринг за украйнците, на Хитлер: нещо от типа: Те ни помагаха известно време, сега ще ти разстреляме!? .. За него, това е една от най-големите грешки на ВСВ

51

Анонимен

преди 1 година

Ами като виждаме сега какви ги върши "освободителната" армия в Украйна под предтекст за денацификация и с каква лъжлива пропаганда си служи, нищо чудно и тогавашното й освобождаване да е плод на изкривена пропаганда. Сори, но не е нормално страна, която претендира да е изнесла на плещите си основната тежест от победата на ВСВ и чийто народ се е борил срещу хитлерофашизма, да строи после по подобие на Хитлер лагери за изтребване на хора, които са срещу наложената власт.(при Сталин)

50

До 45 жалкари

преди 1 година

А почитателите на Ленин,Сталин и Берия не харесвате това,другарю!

49

европейски популис

преди 1 година

Значи ако не беше Русия на източния фронт ,Нормандския десант щеше д а бъде на книга ,освен това западните съюзници умишлено протакаха този десант и го напарвиха в края на войната, когато нацистите бяха изтощени а 4 милиона немци бяха на източния фронт тъй че и д ан еги каняат истината н еможе да с е скрие а Европа да не се държи лицемерно а нормално да не стане д а дойде ден пак да се освобождават същите лагери

48

Анонимен

преди 1 година

Украйна нито е свободна, нито е независима. Тия заеми, ще ги плащат още 10 поколения неонацисти

47

До 27

преди 1 година

Историята!?!? От август 1941ва до края на войната Степан Бандера е бил в концентрационният лагер Заксенхаузен,арестуван и вкаран от нацистите! Да бил е националист ,а не фашист!......Ние за 45 години създадохме фалшиви герои и врагове,по съветски образец!

46

5-ти клас, 2 срок

преди 1 година

- Ама тати каза, че германците са убивали хора по лагерите? - Седни си, двойка!!!!!...и утре извикай баща си, тези чичковци в черно, него чакат!

45

жалкари

преди 1 година

Степан Бандера харесва това...

44

Анонимен

преди 1 година

Тука какво е по-различно,борците ни против фашизма са обявени за врагове?Това е по новото,ще се променя историята ,както им е угодно.

43

до 39

преди 1 година

В Пловдив я бяха поканили на честванията за 6-ти Септември

42

Така е ..

преди 1 година

От сега на там Русия няма да бъде поканена никъде за нищо. Свърши тая. Край на равно правното партньорство. Руснаците се самоубиха. И на олимпиядата няма да ги допуснат.

41

Пазете книгите!

преди 1 година

Утре ще убеждават децата, че "червената армия" изкла еврейте и ромите!

40

Поредната жалка

преди 1 година

постъпка от страна на освободените...

39

Анонимен

преди 1 година

По-"интересното " е, дали Русия ще бъде поканена за "честванията" на Шипка тази година, на 3ти март ..в лицето на Митрофанова. Това ще е много показателно какъв е истинският статут на България за Русия - и сигнал за бъдещата геоп. ориентация на страната. Миналата год. русофилите на Радев освиркаха премиера, на но за 1 година много неща се промениха и сега Митрофанова следва да бъде освирканата и замеряна със снежни топки...

38

Анонимен

преди 1 година

Предполагаме, тогава, че Улаф Шол, ще е сред почетните поканени!

37

Анонимен

преди 1 година

Е та какво очаквате?Фондерлайен,Шолц внуци на сс офицери.

36

Анонимен

преди 1 година

До мдаа-лагерите са освободени от американците,а руснаците когато влизат в Полша първото нещо е да избият полската опозиция!

35

Анонимен

преди 1 година

А колко %руски евреи живеят в Израел ?И защо Израел не изслуша Зеленски,като му обясниха ,че Кнесета е в ремонт?Отказват на САЩ да пращат оръжие.Ей такива въпроси ми се въртят в главата