124

Германец

преди 1 година

Медведев е на ход, с неговите червени линии :)

123

Анонимен

преди 1 година

Работата отива към ядреното !Нали уш нато не се меси във войната?

122

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Пак по опорката? - само в твоята глава е гъделичкане. Разбираемо - вие путинофилите обичате да гъделичкате ануZа на Вожда си с език. Така че, докато той плюе по вас - на вас дъждец ви ръси. Нормално е - откъде в путинофил достойнство? Ще го оправдаеш, какво ти остава?

121

За отопление

преди 1 година

Тия калорични танкове няма да стигнат да стоплят укропитеците!

120

Време е

преди 1 година

Време е България да изпрати танкове в Македония.

119

Анонимен

преди 1 година

Западняците нищо не разбраха, тотално се сбъркаха, но това си е за тяхна сметка. Не разбраха, че на 22 февруари Русия започна СВО, решиха, че тези действия от първия етап на операцията - това е истинската руска армия и това е война. Западняците не умеят да слушат и не разбраха какво говори президента на Русия който им каза "Ей, момчета, ние още не сме започнали да воюваме". Те си мислеха, край - Русия вече приключи с воюването. А Русия едва сега започна подготовката да воюва, и все още не е започнала.

118

Анонимен

преди 1 година

Най-глyпавото решение от военна гледна точка е да пращаш танкове Абрамс на почва каквато е на територията на Украйна. А още по лошо решение е да изпращащ Челинджър. Леопард е добър танк, но дори най-модерната му версия е сравнима с Т-72 като бойни възможности, но не и като защита, ще бъде отнесен от модерните противотанкови установки. Но нека да изпратят, това си е техен избор.

117

Путин ги мачка

преди 1 година

Ако дадат заден - лошо. Ако продължават да дават оръжия и пари - още по лошо. Задънене улица.

116

БГ мекиците -

преди 1 година

Американофилите, не мога да разбера откъде е това чуждопоклонничество у вас?! Ако сте изобщо българи - нямате НИЩО общо със наглосаксите. Нито в генетично отношение, нито в езиково отношение, нито в културно отношение, нито в икономическо, нито в историческо отношение, нито в ценностно отношение! Откъде тая продажност у вас?

115

Анонимен

преди 1 година

Няма никаква надежда за Украйна. И нищо не може да помогне. Нищо. Нито патриоти, нито абрамси, нито леопарди. Нищо.

114

Като гнездо хлебарки

преди 1 година

Приближение на зеленото нещо я падат с вертолет, я си подават оставките я бягат гонени от анти-корупционни разследвания. НЕЩАТА вървят на приключване а? Танковата димна завеса няма да промени резултата - нали знаете?

113

Какво следва

преди 1 година

Руската артилерия ще ги изгърми тези Леопарди и дотам. И тогава от САЩ ще кажат на сателитите си: Видяхте ли, тези германски танкове не струват, купувайте нашите Абрамс. Така че Германия ще си загуби не само танковете, но и пазара за тях.

112

Анонимен

преди 1 година

НАТО толкова години не праща самолетите на България, защото знае че ГЕРБ са хора на Путин и ако имат самолетите, веднага ще ги снимат и ще ги изпратят в Кремъл. За това чакат да се смени режима в България. Когато това стане ще ни изпратят не само самолети, ами и много други неща.

111

Анонимен

преди 1 година

Просякинята Украйна не произвежда оръжия, не купува оръжия защото намя пари. Енергийната и инфраструктура е унищожена, численият състав на армията - унищожен. Спад на БВП с 60%. Как смятат да спечелят войната с подаяния на разнородни стари западни оръжия събрани от кол и въже които дори не са обучени да ползват и мобилизирани от улицата хора които никога не се воювали.

110

Анонимен

преди 1 година

До ЕвропеецЗа какво да искаме прошка? За това че заради техните безумия да обстрелват безразборно руски райони за да си задоволяват националистическите *** за "велика украйна" разплалиха конфликт на който краят не се вижда и може да прерастне в ядрен? Ти на кого ще бъдеш благодарен ако "утре" почнат да се стрелят и с атомни оръжия?

109

Анонимен

преди 1 година

Турция преустанови преговорите на Швеция и Финландия за НАТО. "Планираните за февруари разговори с Швеция и Финландия в рамките на тристранния механизъм за присъединяването им към НАТО бяха отложени" заявиха от НАТО.

108

И ф-15

преди 1 година

Освен танкове Украйна ще получи и Ф-15. В момента се обучават украински пилоти в САЩ ,но ще бъдат готови чак лятото. Като се появят Ф-15-ките руснаците пак ще реват на умряло.

107

Анонимен

преди 1 година

НАТО загрява на тъча за 3СВ с една малка войничка с Русия. Това трябва да ви говори достатъчно кой-кой е и какви са му възможностите. Истинската опасност за НАТО е Китай, а не Русия.

106

Стига глупости

преди 1 година

До НАТО: Пука ти главата на тебе, май отрано си прекалил с концентрата.

105

Анонимен

преди 1 година

През последните 34 години животът на българите беше лош. А през следващите десетилетия ще бъде буквално ужасен.