23

Анонимен

преди 1 година

ПП са пиронът заковаващ ковчега на статуквото управлявало до самозабрава държавата.Радвам ,че Промяната са нахъсани умни, млади хора.Но и още може.

22

До 22

преди 1 година

първо, Кирил ПЕТКОВ няма, както и ПП нищо общо с Nexo Второ с Nexo имат общо ДБ, тъй като членове на ДБ, които са работили в Nexo са дарявали съобразно закона. Трето, nexo е високотехнологична компания на бъдещето с умни , ама много умни хора, които са на пазар, който още не е регулиран. Да не говорим за нашите неуки прокурори.

21

Hoqsan

преди 1 година

До ЖълтопаветникУсетихме го с пълна сила... толкова ненавист събра от народа, може да беше *** като гъба, но мафията държеше държавата стабилна! Ама много бяха хванали кокала, другите политяги ги хвана яд и почнаха да завиждат. Разклатиха структурите на мафията и глей ко стана ся.... не ми говорете за % инфлация, като тя е над 100% в момента

20

Анонимен

преди 1 година

Боко е готов на всичко,само и само отново да е на власт.Ако Нинова му се върже,ще трябва да и пеем заукопойна молитва.

19

Анонимен

преди 1 година

Копи пейст глупости.

18

Анонимен

преди 1 година

За какво да се връща?Да убива прасета и кози ли?Да затваря хората за ковид глупости.Не, не ни трябва тоя човек, който доказа, че даже не си е взел поука от нищо.Закоравял престъпник.

17

Анонимен

преди 1 година

ПП не е българска партия.

16

Анонимен

преди 1 година

Защо Кирил Петков не отговаря по случая Нексо? Това ли е промяната - да получиш в един ден по 200 000 лв превод от пет секретарки?

15

Българин

преди 1 година

бойко еднокнижникът е най простият и *** мин. председател управлявал България някога.Ако този боклу.к бъде избран отново народа ще излезе на улицата и ще го свали .

14

Идеалист

преди 1 година

Вътревидовата борба е по-жестока от междувидовата борба за съществуване! Дарвин.

13

Анонимен

преди 1 година

Само губене на време. Излез и се разходи. Нека се пържи.

12

Жълтопаветник

преди 1 година

Факт е, че когато Борисов беше премиер България беше уважавана страна. Цените бяха няколко пъти по-ниски и нямаше такава престъпност. Всичко това се разруши от протестърите на жълтите павета и сега живеем в страх и несигурност за бъдещето си.

11

Анонимен

преди 1 година

Половината от ГЕРБ имат гарантирано място в затвора. Като "професор" Константинов избирателят на мъртвите, Маринов, Бъчварова, която внесе от Израел софтуер за подслушване, теменужка, която трябваше да е в затвора от миналата година за национално предателство, Мин на земеделието организарала престъпна група за крадене на европари.... Бойковото благополучие ще струва свободата на някои умници

10

Анонимен

преди 1 година

Противникът е ИТН-ДБ-ПП.

9

Анонимен

преди 1 година

Кирил Петков се прегърна с американския посланик срещу пари в сметката ми.

8

Анонимен

преди 1 година

Тази леля ли е новата Лена, а може би е една от инициаторките на поръчковата политика заплатена чрез "дарения" от Nexo, Gemcorp и със сигурност Лукойл на които им беше осигурен невиждан комфорт по-времето на ПП.

7

Йосиф

преди 1 година

Аххх Киселова - Киселова нищо не става от теб на вързано куче хлеб не можеш да дадеш за друго да не говорим !!!

6

Nexo

преди 1 година

А когато ПП се прегръщаха с убийците от БСП и бяха в едно правителство тогава нямаше проблем. А, ***?

5

Анонимен

преди 1 година

Борисов се прегърна с убийците на дядо му, а БСП се прегърна с авторитарната и силно корумпирана партия. Гнус! И да, хората не гласуват не заради машините, а заради толкова гнусни прояви от страна на партиите (всички)!!!

4

Анонимен

преди 1 година

ПП е фашистка и небългарска партия, която направи всичко днес българите да са унизени, да са гладни и без работа. Над 30 000 души ще бъдат съкратени от ТЕЦ Марица Изток благодарение на правителството на Петков.Съд за Кирил Петков!