20

hah

преди 1 година

Какви са тея антизападни коментари, какво е това нещо. Хващате ли се на кремълските фишеци за пропадналия запад? А в същото време в Русия имат право по закон да бият жените си, а в армията приемат за нормално да еб*т новобранците (казва се "дедовщина" проверете термина ако не вярвате). Морално място е русия ... А тоя от статията в затвора му е мястото

19

Анонимен

преди 1 година

Да позная, електорат на вгъзраждането на костя шлюхин?

18

Анонимен

преди 1 година

Това ако не е НПО инициатива, пък нА

17

АнонимеН

преди 1 година

НАПРАВИЛИ ПРОФИЛ- ВЪТРЕ ПИШЕ ИСКАМ ДА ОПИТАМ С МЪЖ ! И КАТО ПИШЕ НЯКОЙ НА ПРОФИЛА КАЗВАЛИ , ЧЕ Е НА 13 ГОДИНИ! И ЕДИН СЕ ХВАНАЛ! ГОЛЯМО ПОСТИЖЕНИЕ НЯМА ЩО! ЩОМ 13-ГОДИШНА СИ Е НАПРАВИЛА ПРОФИЛ В САЙТ ЗА ЗАПОЗНАНСТВА ЗНАЧИ СИ ГО ТЪРСИ! а ТОЯ СИ ТЪРСИ С КОГО ДА СЕ СБИЕ ДА СИ ИЗКАРА АГРЕСИЯТА , ЧЕ НЕ ГО СВЪРТА НА ЕДНО МЯСТО КАТО ШУГАВИЦА Е!

16

Анонимен

преди 1 година

Строителните специалисти от много акъл, други работи им куцат, това е природен закон , както на запад, развити са ,но ги удря в сексуалността

15

Анонимен

преди 1 година

Публична тайна е, че елитът по цял свят масово се състои от такива. Има си и окултно обяснение, но както и да е.

14

АнонимеН

преди 1 година

НЕ ГО ЛИ ВИЖДАТЕ, ЧЕ ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ НЕ МОЖЕ ДА СТОИ СПОКОЕН ИСКА ДА СЕ БИЕ! ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ОПАСЕН ПСИХОПАТ КОЙТО ИСКА ДА НИ Е ДЕПУТАТ УЖАС КАТО , ЧЕ СИ НЯМАМЕ ДОСТАТЪЧНО УМОПОБЪРКАНИ В ПАРЛАМЕНТА И В МОМЕНТА!

13

aZ-ът

преди 1 година

Аленчо ги "хваща", когато ония откажат да си платят. Винаги им се предлага така отличи. И ако платят се потулва. Аленчо тва му е бизнесът на момчето.

12

Шърлок Холмсов

преди 1 година

Хванали един и вече медийни Звизди ..... Статии по новинарските сайтове ... Хвалби във фейсбук ... Интервюта по всички телевизии ... десетки клипове в ютуб под всеки възможен ъгъл как "залавят" опасния престъпник ... А ВТОРИ ТАКЪВ ПЕЕДОФИЛ ЩЕ ИМА ЛИ ЗАЛОВЕН СКОРО ... ИЛИ ТО НЕ ОСТАВА ВРЕМЕ ОТ ТОЛКОВА МНОГО ИНТЕРВЮТА И МЕДИЙНИ ИЗЯВИ ?

11

Анонимен

преди 1 година

Тия са като сводниците - кандърдисват та с думи и снимки няколко месеца докато поддадеш и после хванали някой си там - що не ловите така наркодилъри и търговци на оръжие - А???

10

Анонимен

преди 1 година

Чакай сега, ако една година са го сваляли, докато поддаде, то май цялата работа е по-завъртяна, отколкото изглежда!

9

Анонимен

преди 1 година

Щом е от редиците на Расате е ясна работата - псевдонационалисти с яки комплекси, които са силни само в група. Едно време имаше скинарчета, дето ходеха на глутници и вандалстваха, ама като видиш сам скинари е по нисък от тревата.Кльощави и изгърбени, носеха едни якета Бомбъри и кубинки за да изглеждат по големи и страшни.

8

Анонимен

преди 1 година

Това, което тоя прави всъщност е склоняване към педофилия, чрез всичките му фалшиви профили. Големият герой, хванал някой, ама не на местопрестъплението! Що не хваща гамените по пътищата, наркодилърите, домашните насилници? 100 години се занимава с това нищоправене. Хваща някакви, а полицаите като дойдат се чудят какво да го правят и го пускат на момента щото дефакто няма нищо извършено, само някакви намерения в чат - смешен е.

7

Янко от Ябълково

преди 1 година

Нарича се акселерация, днешните 13-годишни не са деца физологично, вярно, акълът им изостава, но някои и на 30 не поумняват. Има нещо гнило в тези провокации на ловците, да не би да публикуват само за тези, които не се откупят?

6

Анонимен

преди 1 година

Този новия медиен любимец ли е вече?

5

Анонимен

преди 1 година

Абе само на мен ли това голобрадо хюмнне (хермаффродит) ми прилича на потенциален убиец?!? Има нещо студено и плашещо в изцъкления му поглед. Почти съм сигурен че е неосъзнат гейй, а може и да се е осъзнал вече... Мраззя педддофили, ама не се прави така бе льохманин. Ще си намериш майстора някой ден и се надявай той да не извади пищов!!! Нали щеше и наркодилъри да ловиш?!? Май те хвана шубето- не е като да се съберете 5 келешшша и да се дръвчите на 50-60 годишни чички

4

Анти Тяло

преди 1 година

Тези момчета са хванали поне още 20 като този убавец, но журналята отразяват само това, за да омаскарят един Университет. Това е печалната истина!

3

Брокерчето007

преди 1 година

Тоя девственик с очилата ли е инспектора ?

2

Анонимен

преди 1 година

Hиkakвa милocт...

1

Асан

преди 1 година

Факултето на 13 са булки вече бегай там :)))