52

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 54. Естествено, че по нашите медии няма да го излъчат, но го има в телеграм и в американските медии. Информирай се ако обичаш не само от бтв.

51

До 18

преди 1 година

Много обичате да си повтаряте мита за "ужасното избиване на руско население" от украинските войски в Донбас, но защо нямате и една снимка доказваща фалшивите ви новини. Няма как да има, нали, защото е мит. За цялата 2021 властите в самопровъзгласилите се ДНР и ЛНР са отбелязали смъртта на 22 цивилни, повечето жертви на мини. Само в този блок оркхите на бункерното изчадие избиха повече мирен народ. А кланетата в Буча, взривения театър в Мариупол, ударът по гарата в Краматорск... засрамете се

50

Анонимен

преди 1 година

"Една от ракетите Х-22, изстреляна от Курска област около 15:30 ч., попада в многоетажна сграда в град Днипро"- Това езаявил командирът на ВВС на Украйна генерал-лейтенант Николай Олещук ." Нямало как да ги свалят . А Арестович твърди , че ПВО ракета е свалила руската върху блока . И вече е в немилост разбира се . Та кое е истината и защо всеки си разправя , каквото си иска

49

Анонимен

преди 1 година

То главния украински пропагандатор Алексей Арестович призна, че вината е на украинското ПВО, какво да говорим повече за манипулацията в българските медии!!! Между другото заради признанието си, сега има призиви Арестович да го предадат на службите с обвинение за държавна измяна...затова, че е казал истината и тя не е удобна на управляващата върхушка в Киев!!!!

48

OZZY

преди 1 година

Ракетата Х-22 е летяла към голям ГСМ склад(отново в чертите на града!!!),на видео от местни жители се видя как близо до нея се взриви ПВО ракета и я отклони към сградите!Самият Люся Арестович се похвали ,че ПВО-то им е свалило ракетата!А гледам тук укрофилите пищят като.....

47

Анонимен

преди 1 година

продажна руска ***, убивате цивилни и после жертвите сами си били виновни .. дано има БОГ и ще ви питам като ритнете камбаната ...

46

Ха ха ха

преди 1 година

До Анонимен 32. Те руснаците ползват чипове от перални за ракетите. Урсула го каза, значи е така.

45

Ха ха ха

преди 1 година

Той Арестович призна, че ракетата е украинска, тия не престават да лъжат.

44

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 32 "Има много клипове в YOUTUBE от руски специалисти,..." Тази логорея дето си надраскал вземи я приснимай и занеси на личният си лекар, за да те лекува овреме, докато не е станало късно и тогава единственият метод за лечение на русофобията ти ще е ампутация на мозъка!!!

43

До 44

преди 1 година

Смачкан каскет може да казваш на баща ти. За разлика то теб, зомби, аз следя всякакви източници. Самия главен пропагандатор на Зеленски - Алексей Арестович го каза в интервю. Има и клип с това интервя, но за зомбита като теб е важна не обективната истина, а русофобската пропаганда. За съжаление все по-малко се мисли в това общество и все по-лесно се манипулира стадото овце като теб!!!

42

Анонимен

преди 1 година

Х-22 е разработка на Съветска русия от 60-те години. Самите руснаци я наричаха убиец на самолетоносачи. Сигурно жилищният блок и се е сторил американски самолетоносоч и се е насочила към него. Не че ако бъде насочена към самолетоносач ще го уцели, но носейки мегатонен ядрен заряд при взривяване на разстояние от километър пак би го потопила. След появата на Х-22 американците ескортираха задължително самолетоносачите си със 7-8 разрушителя чиято цел е да свалят Х-22 преди да се взриви.

41

Анонимен

преди 1 година

Британското МО не каза ли, че запасите от ракети на руснаците привършват Март месец миналата година? Т.е. според същото това британско МО, ракетата няма как да е руска, след като те са изчерпали ракетите си преди 10 месеца!

40

Анонимен

преди 1 година

Пръви опит - Руснаците нарочно се целят в цивилни! Втори опит - Руснадите са прекалено сакати, да оцелят каквото и да е, затова стрелят на посоки! Трети опит - Руснаците са прекалено сакати, за да оцелят, ама се правят, че могаат и погрешно са ударили цивили! - Нали, да се стигне до по-приеммлива версия. Само дето и от Украйна и от Русия се потвърди истината.

39

Анонимен

преди 1 година

До 37. Хич не ми пука за хора които са си избрали това. Що пък трябва да ми е жал за тия дето са си избрали Зелената пудлога на САЩ.

38

силно загрижЕна

преди 1 година

А дали руснаците са го ударили?!

37

Мишо

преди 1 година

Първо града се казва Днепропетровск и второ Британското МО е позорна тема. От тези лицемери освен лъжи друго не сме чували. Британците са хора избили за пари половин свят и колонизирали и източили останалия. Относно трагичния инцидент дори самите украински пропагандисти признаха че е следствие на непрофесионална работа на ПВО в близост до жилищен район.Британците са нагли и долни лицемери и искат да избият всички славяни.

36

Анонимен

преди 1 година

"Не зная кому са нужни тия дивотии дето се пишат постоянно срещу Русия." - Ами виждат, че обществното мнение се подкрепя. Много хора са проти санкциите, проади чисто икономически причин. Много не искат, да се дават пари и оръжие, не защото имат нещо против Украйна, а защото е малкос транно, да си в затруднено положение, а дъравата ти да раздава стотици милиони, че и милиарди, на чужди страни.

35

Анонимен

преди 1 година

Айде стига с този блок. Самите украинци казват, че руската ракета е свалена в този район и затова е ударила блока при падането си. Ако не руски, то поне украинските източници проверявайте!!! Т.е. въпросът е защо украинската ПВО е разположена в жилищните райони, а не извън града, където при свалянето на ракета няма да пострада цивилен обект...

34

Анонимен

преди 1 година

Най хубавото е че Укрите мрът кат гъби както никнат след дъжд. А западните гейшове им пращат оръжие с което да се самоубиват още повече.

33

Руска

преди 1 година

щом ракетата е руска= виновни са естествено и само руснаците. Точка по въпроса! Ако случайно е по вина на украинците, то е инцидент и няма проблем да се случи