74

Прав е

преди 1 година

Слави е слаб политик. Не е диалогичен и няма тази култура. Може би е добър предприемач, но за политик трябват други качества. Каквото и да е, той не е измамник и лъжец, каквито са променкаджиите. И наистина е прав, че има някакъво негласно разбирателство да не бъдат топени по медиите, както би станало с итн или която да е друга партия. Просто тези й човек да убият, ще кажат, че обвиняващите са гербери и хора на Гешев и ще им се размине. Това е плашещо, но за това има вина и Слави.

73

Анонимен

преди 1 година

Браво!Нека им излизат наяве далаверите.Така трябва,а далавераджиите да бъдат наказани.

72

Чичо Гошо

преди 1 година

Славчо, от ден на ден се излягаш все повече. Вече е ясно и за малките деца, че беше марионетка на Боко и Ахмед подобно на много други безславни герой като Бареков, Яне Янев, Марешки, Волен и т.н. Взимай си бездарните сценаристи и спрете да занимавате народа със съществуването си.

71

Анонимен

преди 1 година

До Бели ружи Нямаше, ама няколко седмици имаше дискусии за опасността на АЕЦ-а. Последва решение заради "загриженост". Сега пък стават катастрофи, с цел да ви предизвикат на дискусия за пияните и дрогирани шофьори, тестове, наказания. Най-последната беше да си обсъдите слагате ли предпазен колан. Това е през последните десетилетия в демократичната ни преса.

70

Анонимен

преди 1 година

Нексо са били един от основните спонсори на Демократична България, Капитал и Дневник, също така са свързани и с кредисимо за които се носят слухове, че са един от основните перачи на Брендо.

69

Петя

преди 1 година

Ооо здрасти, лъжецо! Продължаваш ли да лъжеш и мажеш. Няма да се откажеш до последно... Славчо, който се има за много хитър, да не забравя, че и на дявола някой е сложил рогата.

68

Бели ружи

преди 1 година

Гръмнали реактори няма, но има четири затворени. Щетите са за много милиарди, а компенсациите от ЕС бяха едва 200млн. Някой от преговарящите за влизане в ЕС е прибирал пачки в джоба, а щетите са за всички, във вид на скъп ток. А това, че в бг прокуратурата и съдебната система не работят и тук е убежище за всякакви мошеници и мафиоти, не е тайна за никого.

67

3 боклука

преди 1 година

И Слави, и Бойко, и Кокорчо са бокл...улуци:) Засега се знае че снимките на Бойковото шкафче не са оригинал. Но инче въобще не се мълчеше. Напротив до днес се говори, а такъв колаж и аз мога да направя. И Слави не е цвете, търси изяви, след като изпаднаха от парламента. За Кокорчо и про100 Киро е ясно, че и те са мошенници. И искат много бързо рязко да забогатеят.

66

българин

преди 1 година

Ти,БЕ,герберска подлого,откъде изпълзя?Кажи си кой ти нави пружините,за да съсипеш правителството на ПП?Говориш само политически дивотии,и затова хората те изхвърлиха.На следващите избори ще имаш 2%.Щи ти остане само дребна субсидийка.Ти си никой в политиката.

65

Сусо

преди 1 година

Нямаме нужда от чалгари да ни дават "информация"!

64

до 101

преди 1 година

Годинките бързо минават, а? Преди повече от 30 годинки беше :) козлодуйската аферка с Ку-ку. Жив и здрав да си още много по толкова !!

63

Анонимен

преди 1 година

Преди 20-тина години нямаше как да отидем до Козлодуй, да проверим има ли гръмнал реактор на АЕЦ-а. Повярвахме ти. Пък и да отидехме, районът щеше да е отцепен, както повечето ужасни инциденти. Не знам защо, ама си мисля, че в момента Нексо е точно такъв. Няма как да проверим - каквото ни кажете, това! Ама засега! Не е заради машинното гласуване ниската активност. И недоверието към машинките си е исторически заложено. Тях също няма как да проверим.

62

Превратаджиите

преди 1 година

Факт е, че ПП притежава силна пропагандна машина, която ги измъква като се окъкат. Факт е, че Асен Василев дойде на власт като декларира 0ла лева, с 0ла имоти и всичко 0ла. Или имаме най-големия *** за министър на финансите, толкива некадърен че след 40г да е на нула, илиии имаме най-големия мошеник, който да си прикрива яко и без следи далъветите. Като имаме предвид, че е съден от съдружник, който е обрал и разорил, май ше е второто. Само че ние не искаме крадец и мошеник да ни пипа парите!

61

Анонимен

преди 1 година

Слави, продъненото шоуменче от Плевен се опитва да се прави пак на интересет и актуален. Изпя си отдавна песничките и репертуара. Кулминацията отдавна беше с простотиите на ИТН, приключи

60

Анонимен

преди 1 година

Скави чакам песничка за кокорчо и настимирчо

59

Слави = Мафия

преди 1 година

Трифонов доказа, че е част от мафията. Сега поне работи официално за тях. Телевизията му по нищо не се отличава от телевизия Алфа на оня ***. И дори нексо да са крадци и измамници - не бих повярвал и на дума казана от този лъжец който защитава приятелите си от Капитан Андреево. Явно и той е нагазил до шия в наркоразпространението и наркотрафика.

58

Анонимен

преди 1 година

Нексо един от спонсорите на протестите също като божков

57

Смешно

преди 1 година

Хайде и този започна с разкритията)))))

56

Анонимен

преди 1 година

А Слави Трифонов познава всички! За толкова години образно е ходил в офисите на всички, или от всички офиси са ходили при него. Всички от всички офиси имат депутати, които всеки ден се виждат. Мисля, че така е по-вярно!

55

Леандър

преди 1 година

Господин Рycopoб Трифонов (ДПС)