68

Ганио нидерландски

преди 1 година

Ха ха ха, не знам кой е правил това изследване ама аз купувам сиренето в Нидерландия по евтино отколкото в България и като сложим разликата в покупателната способност тази статия най добре я пратете в рисайкъл бина.

67

Някой до 77

преди 1 година

Не знам къде си ти, но у Баварско и масовите магазини отдавна са доста над 5 евро. Преди войната бяха 2,79. Лятото бяхме в Niedersachsen -Emden на другият край и беше по-евтино дори и в скъпият им магазин Combi.

66

Анонимен

преди 1 година

УжасТ!

65

Някой до туземци

преди 1 година

С този коучинга хахаха. Бях на един курс и питах какво е точно коучинг хаха. Couch- диван. Нещо мрънкаха колегите не знаят как да обяснят точно може би защото никой не разбира продукта който се предлага(доста от тях са определени хора да си въртят някакви сигурни пари). Та питах се какъв им е дивана от Турция ли са го взаимствали диван да правят да управата хахахаха. Гледам превежда преводача нещо и от английски хаха па ги пратих от моя диван на тяхните им дивани цветно хахаха

64

Анонимен

преди 1 година

До Някой, глупости, бутчетата са около 3 евро например, сега може да има някъде ипо 20 евро:) ама в масовите маркети

63

хг

преди 1 година

гръцкото сирене защо е 2-3 пъти по-евтино от нашото и толкова по-качествено? Защо сиренето във Франция, Испания, Англия и Германия е ПО-ЕВТИНО от това в България?!! Защо е по-евтино да внасяме масло от Ирландия!?>

62

Анонимен

преди 1 година

чак па лукс, има увеличение ама малко прекалявате

61

Анонимен

преди 1 година

До 80 Да има покачване на цените спор няма, но я сега кажи колко са заплатите в Германия на час както желаеш бруто нето хич не са като нашите.

60

Анонимен

преди 1 година

Ленин сам изучава полит-икономията на Маркс но тръгва по друг път. Създава партия от нов тип. Най-големият революционен мислител-теоретик, и едновременно политик и практик. Увличал се е по фигурно пързаляна и практикувал сложни скоково, въвежда спорта като мода и култ към спорта и здравото тяло. Създава невиждана до тогава държава - народна. Отменя частната собственост на земята и банките. Поставя капитала под държавен контрол.

59

Анонимен

преди 1 година

1917г. 85% от населението на Русия беше селско. Икономика - почти нула! 1945г. Русия победи фашистка Европа която финансирана от САЩ нападна Русия. 1957г - първия спътник в Космоса, 1961 г. - първия човек в космоса.

58

Туземци

преди 1 година

Пристигна ли вече новата посланичка на Украйна - сексолог-консултантката гещалт-терапефка да ви провежда коучинг как да импрувнете сървиса с адвансед орално-мануални ласки за западните партньори

57

към 36 евроатлантик

преди 1 година

и от какво си се освободил, бе, дри-сльо, аз като обичам русия, да не ходя с белезници на ръцете! аман от западни ненормалници!

56

Анонимен

преди 1 година

За това пук след започването на специалната военна операция, в ЕС рязко се съкрати търсенето и чакането за донорски човешки органи. Изведнъж се появи изобилие от донори.

55

Някой

преди 1 година

То и месото не се пипа хаха в Германия. Сьомгата и тя вече, а така да ми допадаха цената и в вкуса. В Германия като дойдохме 2015 ориз млечен 0,49 сега 0,99 пилешки бутчета 2,49 сега около 7евро, олио 0,79 сега 3,99 кисело мляко 0,35 сега 1,99 плочка сирене 250гр. 0,79 сега 1,99 кебапчета сръбски плик 3,99 сега 10 евро, рибни пръчици 1,99 или 2 и нещо сега над 4 евро сирене кутия 800 гр. 3,99до 4,99 сега над 8 или 9 евро, хляб тостерен 0,89 сега 1,99 яйца 1,30 сега 2,29

54

Анонимен

преди 1 година

Пращайте повече орьжие за Украйна яденето не го мислете каза Джо

53

Анонимен

преди 1 година

Пълни глупости и лъжи има малко поскъпване, но не чак толкова колкото се опитват да го искарат по бг. медиите.За България видимо по цените, е така за западна Европа няма нищо подобно. ЛЪЖАТ ВИ ОТНОВО И ОТНОВО.

52

до 60 Трак

преди 1 година

Спокойно бе, ще вземе да ти стане нещо на здравословието, както се пенявиш. Пък лекарствата са скъпи и ги няма, също като кашкавала, в проспериращия ЕС. Пази си здравословието, мой:))))))

51

Анонимен

преди 1 година

Евросъюзът без следващо ограбване на Русия физически не може да оцелее. Сега има потенциал да преживее още няколко години, все още са богати, но ако Русия на бъде унищожена и разграбена ЕС е мъртвец икономически. ЕС загуби трилиони и може да си позволи да загуби още трилиони, да, икономиката да пострада сериозно, но когато Русия бъде разрушена тези трилиони ще се възвърнат десетократно - на това се надяват.

50

СССР

преди 1 година

Нито една страна в света не е показвала такъв икономически растеж в продължение на 20 години - средно 13% годишен растеж, а в първите години дори и 15%. Невероятен феномен, изключително ефективен икономически модел. Затова САЩ финансираха фашистка Европа за да започне Втората световна война, за унищожениетео на СССР. Но СССР победи фашистка Европа и САЩ, беше полуразрушен но сам се изправи и отново стана световна икономическа сила.

49

Демократ

преди 1 година

При соца живеехме зле, а при демокрацията в ЕС и НАТО живеем добре.