44

Анонимен

преди 1 година

Nexio плащаше 18000лв. на програмисти , беше наел най-добрите. Дори за САЩ това е голяма сума за програмист над 100К долара годишно

43

Анонимен

преди 1 година

Още по-точно : ЕС подпука поредната ХРАНИЛКА , на държавните служби в Бг !!!Мъка , мъкааа !

42

Анонимен

преди 1 година

Е такава търсачка ЦРУ не позволяват на никой да направи в Европа .. Има гоогле и майкрософт които всъщност са фирми на ЦРУ или дълбоката държава.. технологията е добре позната на всички , но търсачка няма да имаш. защото техните сорос хора винаги да бъдат на първа страница .. Така придвижват интересите на САЩ на първа страница ..

41

Очаков

преди 1 година

Как на едни било позволено, а на други не. Ами така е от край време бе дрогарю, откак свят светува. Ако не беше така , комунизма щеше да преуспее. Понял?

40

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 37 - Еш па и тоя ...

39

Черепухин

преди 1 година

Аз им се обадих да дойдат при мен в Дубай. Хората на тиквата си знаят работата, а ним знаем хонорара. Не е нисък но си струва за да спечелиш изгнание в Дубай вместо престой на топло в роден пандиз.

38

Анонимен

преди 1 година

"Толкова години ЦРУ търсачка не дават на никой да направи , стара достъпна технология е да се направи търсачка." - Каква търсачка, какви 5 лева?

37

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

ОГРОМЕН УСПЕХ ЗА ТИЯ НЕГОДНИЦИ.ДА ВЛЕЗЕ УБИТИЯ.

36

Анонимен

преди 1 година

Това което е позволено на ЦРУ биткойни , криптовалути не е позволено на васали .. Всяка валута е пирамида , долара е пирамида .. и всички криптовалути са пирамида и как на едни е позволено на други не , решава ЦРУ или САЩ

35

Анонимен

преди 1 година

До 33 - Плащаха, за да си затварят очите за схемите, които се въртяха.

34

кол център ала Ганьо

преди 1 година

Кол център в България ще стане нарицателно. Да не вземат и реалните такива като Телъс и Сайтел да се изнесат заради уронване на реномето?

33

Кирчев

преди 1 година

Сийчето е с приятна външност, но за разлика от предната говорителка на Цацаров , ми се струва че е с по-скромен коефицент на интелигентност и по-скромни говорителски възмножности. Предполагам че компенсира това с други умения, в други области.

32

Анонимен

преди 1 година

жалко Nexio плащаха 18000лв. на програмистите . САЩ няма позволят криптовалута , мощна финтех компания .. Ако не контролирана от ЦРУ.. Толкова години ЦРУ търсачка не дават на никой да направи , стара достъпна технология е да се направи търсачка.

31

Анонимен

преди 1 година

Тая прокуратура ако се хване да работи без чужд натиск, а просто влиза в Джобс Беге и започва да разследва фирмите с едни от най-появяващите се обяви доста ще захлеби.

30

Анонимен

преди 1 година

Баце , когИ шЪ ... фъсне ?Явно , до като е шеВ , глаДният Прокурор !

29

Анонимен

преди 1 година

Пфю, а аз им видях билбордовете и се бях насочил да кандидатствам, май ако не си ИТ или политик тая страна не те иска реално. Е, иска те колкото да им опереш пешкира защото ти си карал чужденците да залагат по телефона. И 3000 лева да ти дават, рискът е огромен и е срамота!

28

Анонимен

преди 1 година

След като са издирвани с бюлетина на Интерпол от 8 американски щати, Дубайците няма как да не ги предадат на правосъдието. Ако, българската прокуратура успее да убеди американците да включат в списъка и Черапа, може да дочакаме депортирането му за да бъде съден, и надявам се осъден за това, че счупи България с платените протести на умнокрасивитета и радевия юмрук. Вече няма да му помогне руската защита....

27

пирамидки

преди 1 година

Още две-три фирми поне знам, едната е с кипърци и араби, другата управлявана от евреи. Само като чуете етносите ви става ясно...много лошо петно за България, ще си кажат, че само такъв бизнес привличаме.

26

Коколо от Бенджамини

преди 1 година

Всички бачкали за тях да се подредят за по един дебел черен печат в международния паспорт. Чичо Сам не е толерантен, за разлика от Бай Иван (Гешев).

25

Анонимен

преди 1 година

нОВО заглавие : Работници на СЪД. СИСТЕМА , са избягали в Дубай !Недоверието на народа за СЪД. СИСТЕМА , Е ''САМО'' 93% ..