72

Бийте го!!

преди 1 година

Съдерете му кожицата от бой на тоя въ-шл-ясал предател!! Пощада да няма!! Бой!!

71

Герб

преди 1 година

Бойко Борисов, министър-председател на България: Нашите разчети бяха до 40% таван на въглеродните емисии. Това беше пределът на нашите сили да се справим сами. Моите политически опоненти в България се надпреварват да говорят как искат да запазят миньорите, мините и тецовете, но доколкото разбрах в ЕП социалдемократите, десните извън ГЕРБ, либералите от ДПС, от БСП са гласували за 60%

70

Герб

преди 1 година

Рекордни приходи от търговията с емисии за България през 2021Годишните приходи от търговия с квоти емисии от инсталации (EUA) на България през 2021 година достигнаха 830,9 млн.евро (1,6 млрд лева) или близо два пъти повече спрямо предходната годинаГерб ни лиши с киро и от тези пари централите са вече зачеркнати сигурно

69

Уилям Линч

преди 1 година

Киро е престъпник и национален предател и трябва да бъде съден в най-скоро време!

68

Анонимен

преди 1 година

До 62Герб предложиха в Плана ремонт на Мариците, до 2038г.)))))))Истината е :2030г. и намаление на 55%.

67

Анонимен

преди 1 година

Как така го освиркаха, нали лично Киро заяви, че всички миньори гласували лично за него, имате грешка не са го освиркали искат само да го прегърнат от любов.

66

Просто

преди 1 година

Щом и депутатите са на протест!!!!Значи ПРОСТОТУРВАТ!!!!

65

Ано

преди 1 година

Кирчо че е продажник е повече от видно! Свързан с върхушката на бкп и дс, като всички управници от последните 33 години!

64

Герб

преди 1 година

При толкова свободни вьглеродни емисии защо герб договаря ново намаление на емисиите за бьлгария

63

Вьглер квоти продажб

преди 1 година

Годишните приходи от търговия с квоти емисии от инсталации (EUA) на България през 2021 година достигнаха 830,9 млн.евро (1,6 млрд лева) или близо два пъти повече спрямо предходната година съгласно данните на Европейската енергийна борса (EEX). Българските квоти се търгуват на съвместна платформа на EЕX заедно с още 30 държави от Европа и квотите на Иновационния и Модернизационния фондове.

62

Анонимен

преди 1 година

Герб предложиха в Плана ремонт на Мариците, до 2038 г., с цел изграждане на филтри с цел почистване на въздуха, намаление на емисиите и запазване работните места и енергийната мошностл. А, киро, кокоро и бойкикев натресоха в Пана спиране на Мариците през 2024 г. и изграждане на акумулаторен парк/прокопиева измислица-недомислица/ с цел освояване от прокопиев и & милиарди от ЕС....

61

Анонимен

преди 1 година

все пак да питам, къде бяха тия и синдикатите когато се приемаше плана? а да бяхте си на същото място, ама Ковачки още не беше развързал кесията, нали;)

60

Анонимен

преди 1 година

Стига с това замърсяване, има начини да работят и да не замърсяват.

59

Кирчо тъпото

преди 1 година

толкова глупости натвори само за няколко месеца че си е направо за рекорд на Гинес. Успя да ни закопае овъд дъното! То не бяха гонения на дипломати, спиране на газ, преговори за танкери на 3 пъти по-висока цена дето никога не дойдоха, затваряне на тецове, оръжия за Украйна. Сега като подкарат и АЕЦ Козлодуй на Американски уран и предизвикат авария, нещата ще са пълен хаос. И на Кирчо паметник трябва да му издигнем. Или може ни гилотина!

58

Мдаа

преди 1 година

Бацо и кирил поне ще имат пари за ток да са на светло и топлоДругите да му мислят

57

до 55

преди 1 година

Ако Брюксел ти е враг, значи изобщо не ти трябват приятели, защото си обречен.

56

Герб

преди 1 година

Когато бацо обесняваше след срещата за перки, водопади и чиста енергия идваща от нищото бизнесмените зяпаха и гледаха като моми герданче сега като ги удариха през ръцете с скьпия ток ревнаха

55

51

преди 1 година

"Киро" схвана, ама народът нищо не схваща. И затова живее зле и още по-зле ще става. Когато не можеш да проумееш истината, когато вярваш на манипулации, когато избираш демагози, се получава точно това.

54

Анонимен

преди 1 година

Като гласувахте за евроатлантически партии а не за българската Възраждане защо сега ревете ? Като падаше ветото за Македония помните ли кво стана ? боко звънна от Банкя и нареди на своите дупитати да гласуват да падне ветото . Дали ще е ПП или герб няма никаква разлика . Тия не служат на нас а на врага в Брюксел . Само Възраждане би започнала предоговаряне или напускане на ЕС . И не е само ТЕЦ овете . Трябва и да излезем от войната в която ни вкара Брюксел.

53

Анонимен

преди 1 година

Засега се оказа, че Възраждане са прави! Те подхванаха темата още през миналата година и изведнъж преди изборите темата яхнаха почти всички партии и даже тези, които подписаха този продажен документ! Нищо ново под слънцето! Да живее България!