116

Сбогом Украйна

преди 1 година

Спокойно бе, това си е Мариупол номер 2. Ще излязат пак печени зелеви пилета и от тея бункери, за къде бързате. Важно е Зелко да сега куфаро, че да не увисне на некое въже.

115

Анонимен

преди 1 година

Абе тия в русия ще останат без затворници. Вижте Путин как мисли за народа си, чисти криминалните елементи! Бог да го поживи, този гениален и безаналогов стратег!

114

Анонимен

преди 1 година

До 121 путин друго ми каза. На кого да вярвам сега? Той каза, че иска да разоръжи Украйна (стана обратното), иска да спре разрастването на НАТО (стана обратното), да смени режима в Киев, да осигури безопасност на хората в източна Украйна (такава безопасност им осигури, че една здрава сграда не остана в целия Донбас).

113

Стига глупости

преди 1 година

До до 108: Браво. Това пък е най-плоското обяснение за войната което може да се измисли. А и хвърля малко пушилка върхи поражението на укронацистите в Соледар. Даже и Зозо може да ти завиди.

112

Анонимен

преди 1 година

ама чакай ся, нали вчера главния готвач на РаССията и Пушили казаха че са го превзели и парад щели да правят, ся последно к'во ?

111

С колко жертви

преди 1 година

СССР завладя източна Европа, и след 45 години я загуби без един изстрел от НАТО!

110

Малко за политика

преди 1 година

До Анонимен 108: Не ти е ясно за какво воюват и затова се мъчиш да търсиш ползи и загуби. Опълченците от Донецк и Луганск воюват за свободата си. Ако не искаха да воюват щяха да хвърлят оръжието и да се разбягат. А те воюват. И то не защото Путин така е заповядал. След осем години обстрел от укронацистите населението на Донбас вече не иска да живее в една държава с тях. И руската армия ще им помогне да победят. А от войната печелят САЩ, продават си оръжията и газта, а Европа губи.

109

до 108

преди 1 година

Забрави най-важното нещо---Русия начеса с тази война повяхналото его и мъжественост на комплексаря путин. Най-трагичното е, че съдбата на света е поставена в ръцете на едно психясало джудже. Ако този неврастеник използва ядрено оръжие и избухне световна война----дано победи за да се радват на победата.......... нашите Копейковци начело с Радев, Никова и Копейкин.

108

115

преди 1 година

Остави ти Свободният свят да затъва и обеднява, важното е че блатнатa *** е в подем!

107

хахаха

преди 1 година

Москва призна че не е превзела Соледар, а лековерните русофили повярваха на лъжеца и криминален престъпник освободен от затвора по ходатайство на Путин през 1999г

106

тодор живков

преди 1 година

До Анонимен111 - Зачистването Байдън ще го прави и то ще стане бързо .

105

Анонимен

преди 1 година

Кофти. Нюйоркските еврей наляха стотици милиарди в Украйна, а възвръщаемост никаква. Че и целият Свободен свят взе да затъва в тази уж прокси война. Масово обедняване, "радикализирани" елементи, некви превратаджии ... Много кофти.

104

Анонимен

преди 1 година

Мале за едно порутено село русофилитe изпадат в екстaз. Толкова ли сте отчаяни бе?

103

Много пъти

преди 1 година

Руската армия се бие, бие, побеждава! Няколко пъти стига до Цариград, стига до Берлин, до Париж, и.... накрая се прибира в кочинката!?

102

до 109

преди 1 година

Ами защо още не сте отишли? Какво чакате, Зеля да се изчисти от белото ли?

101

Анонимен

преди 1 година

Като правоверен евроатлантик се надявах да видя как НАТО превзема с бой някое населено място. Май няма да доживея.

100

До 104

преди 1 година

Ще си още по-объркан като осъзнаеш, че "натовците" още не сме отишли.

99

Анонимен

преди 1 година

Какво загуби русия до сега от тази война: търговски партньори; Армения и Казахстан като съюзници; милиарди долари; десетки хиляди животи. Какво спечели: Финалндия и Швеция от неутрални, станаха много близки до НАТО. Какво постигна като цели: разоръжи Украйна - украинската армия стана десет пъти по-голяма и по-силна; руско езичното население в източна Украйна се чувства толкова защитено, че няколко милиона от него избягаха от домовете си.

98

Анонимен

преди 1 година

До 104 Ами тя е. Украйна спечели хиляди квадратни километри и един голям областен център. русия спечели няколко квартала от едно село.

97

Правилно

преди 1 година

До *** саздърма: Правилно, това е втората опорна точка на русофобската пропаганда. Копираш Зозо, но няма значение. Сега действай по третата: "Украйна ще победи".