62

Цъ

преди 1 година

И как очаквате точно Спекулантите / и техните проксита в НС/ да ппавят закони ПРОТИВ спекулата??? Нали от това си живеят супер?!

61

Анонимен

преди 1 година

Цените на млякото и нлечните продукти растат също поради политиката на ЕС за ликвидиране на голяма част от производството, защото кравите изпускали газове, метан, в огромни количества.( В Нидерландия имаше стачки.) Същите тези обаче, като взривиха Севен поток и се изпускаше метан в огромни йоличества, стояха по-тихи от водата , по-ниски от тревата. Българското правителство трябва да се ангацира активно в поощряване на пасищно, на екологично земеделие.

60

999

преди 1 година

Човечеството ПОЛУДЯ! НАПЪЛНО! ЛУДНИЦАТА ЩЕ СЕ САМОУНИЩОЖИ.

59

Радев

преди 1 година

С другаря Радев толкова. Да, при Бойко бяха по ниски възнагражденията и пенсиите, но един салам, който купувах беше 4.50лв., а сега е 8лв. Кашкавалатът ми беше 21лв кг., а сега е 36лв. Простокиро Парапетски вдигна ли ви заплатите двойно, а ?

58

Анонимен

преди 1 година

ако наистина падат, управляващите да вземат да се погрижат за увеличаване на държавния резерв. Защото дългосрочните икономическо прогнози са за големи финансови сътресения в международен план, за голямо вдигане на цените на горивата и на хранителните продукти.

57

Търговец

преди 1 година

Солидарни сме с Хърватия.Тя прие еврото.От 2024 и то ще е при нас.И тогава ще намалим цените.

56

Дядо Соци

преди 1 година

До АЙДЕ ХОЛАМ 55 Свърши тая. И земята се превърна в спекула.Преди 9-ти половината българи са се изхранвали от земята , но идва Ванка с танка и идилията свършва.Дядо ми с 300 декара земя е отгледал 6 деца. Четирима със средно и двама с висше образование. Единия стигна до професор и ректор на ТУ Русе. Направил е и нова къща.Няма началник , няма партиен секретар.

55

Дране

преди 1 година

Не знам, ама такова дране като с млечните продукти не си спомням да е имало някога. Хубав български кашкавал - 16 лева - 400гр. Хайде смятайте колко е кг - 40лв. Сирене 400гр. - 10лв, а кг- 25лв. Прясно мляко 1л - 4лв. Страхотно дране! Ние със съпругата спряхме да купуваме български кашкавал и сирене, но детето обича кашкавал и взимаме по малко за него. Наскоро, колкото и да е жалко това, на трапезата ни се появи сирене "Бри", "Гауда", "Ементал", "Проволоне", "Мюритцер" и т.н. По-достъпни са!

54

Германов убиват ме

преди 1 година

Убиват ме по особено свиреп начин - удрят ме Пернишки мутри(престъпници) в слънчевият сплит, главата и хълбоците с електрошок дистаннционно! Полицията в Бобов дол са неадекватни немогат да реагират!Терористите са от град Перник - Юлиян Борисов Георгиев от Перник, Дончо 59г, Здравко, Ани, Филип Юлиянов Георгиев Перник, Боби, Стоян (цяла организация са) местност "Ралица 5 " и идват в Бобов дол за да ме убият защото съм писал в Интернет срещу политици, гледал полий от Перник "накриво"! Моля за помощ те убиват!Моля изпратете по компетентност!Мирослав Германов 0885052671myyrro***gmail

53

Обективно

преди 1 година

СПЕКУЛА!

52

Ром"с

преди 1 година

Нали все реват ,че малко получават..държавата не малки пенсии ....а купуват в запас!!?(Богатият няма да купува в запас...той може и кибрита и по 1 лв да си купи ..).Народа се размързелува и все някой му е дължен ...така го научиха тези от ГЕРБ,бсп,ПП...УВЕЛИЧАВАТ мин заплати...пенсии соц помощи,детски...а на какви основания се вдигат тези парични потоци в народа ..те просто няма ..заеми,земи,заеми пререфансирафание(затова и искат в еврозоната)някой ден "версията" трябва да се плаща или банкрут

51

Доньо

преди 1 година

Ами защото няма закони за спекулата. Едно време, във "фашистко" е имало такива закони и е имало регламентиран процент за надценка на дребно. А сега цяла държавна агенция за конкуренция имаме, а никой не закача картела за олиото и др. основни хранителни продукти. Само им плащаме тлъстите заплатки.

50

Глупости

преди 1 година

До Анонимен 54 И сега има ферми, които практикуват подово отглеждане. Когато си купиш яйца, на тях пише как са гледани носачките. Просто клетъчното е най-удобно и евтино. Ако го забранят, който иска ще се промени, който не иска - ще си търси друг бизнес. Яйца все ще има, но няма да са по 9 стотинки като в соца.

49

Депутат

преди 1 година

Евтино е. Защо се оплаквате.

48

Анонимен

преди 1 година

Първенци по аномалии са фантасмагорико, няма други такива мошеници. Плътно следвани от бидъл и Лила. Кафлана и те не изостават,но просто няма как всички да са на първо място.

47

Анонимен

преди 1 година

хах - булгериан пазар

46

Анонимен

преди 1 година

Ето за това трябваше да има мораториум и таван на цените,бизнесът които ползва субсидиите от държавата трябваше да се съобразява с него,ако не вземаш нищо от държавата произвеждаш и продаваш на цени каквито решиш!На практика обаче тук се получи,че всички си прибират парите от субсидиите и вдигат цените безконтролно!

45

Да допълня...

преди 1 година

До Анонимен 27 Ще дойде време и носенето на храна от къщи в службата няма да помогне.

44

Баба Радка

преди 1 година

На Женския пазар са пуснали европейски ценности.

43

Анонимен

преди 1 година

Токушщо четох, че ЕС се е задължил да ликвидира държането в клетки на кокошките носачки. Което е причина за холям спад в производството на яйца. според мен е много добре, че ще престанат да изтезават животните (поне отчасти), но, че не се организара друго производство, е признак отново на некомпетемтност на ниво ЕС и България.