176

Сандо

преди 1 година

Бахмут и Соледар са месомелачка за украинската армия през последните дни и седмици. Соледар е паднал, от Бахмут се изнасят украинците. Няма да се учудя ако оцелялите направят един марш към Киев и изтрепят хунтата там. Пълнги глупости говори тоя, губят на всички фронтове и това са думи за да прибират пари от ЕС и САЩ

175

Един от многото

преди 1 година

Разбира се, че само руснаци са загинали, те украинците са безсмъртни. Аман от жалки лъжи. Също руската армия беше слаба и неподготвена. С милирдите помощ и наемници, които ви изпратиха, защото не побеждавате, укри? А да..защото лъжите не могат са изкривят реалността, а тя е, че Украйна за съжаление е пътник.

174

Да...

преди 1 година

Характерно за зеления е да нарича нещата в пълната им противоположност. Всичко останало е ненужно да се коментира.

173

Анонимен

преди 1 година

до 186 но сега е точно обратното на което си писал тоест защитата губи 3 а нападателя 1

172

Виетнамец

преди 1 година

Путинци, ами покажете труповете на украинци, но забравяте формулата 1 към 3.При атака на руснаци загиват 3-*** ,а отбраната губи един.И това ли не знаете? Пак слаб 2 ще ви се пише ,некадърници. Цяла година едно село не можете да превземете.

171

Истината

преди 1 година

Ако Руснаците поне прочетат военна тактика примерно за битката при Одрин и да копират военната тактика може би ще имат успех.

170

Истината

преди 1 година

Руско Турската война при Плевен 1878г. Най вероятно тактиката им е такава.

169

Подпалването

преди 1 година

Източна Европа е подпалена от албанските империалисти на Бил Клинтън още гори и е в пламъци..............Номер 2 след Ю Кей до 1917 е Руската империя........както каза по ТВ Траян Бъсеску едно време Русия имаше Империя сега е ред на Румъния да има Империя........Червена аутсайдерска Полша скъсала се да завижда хиляда години на Руснаците за тяхната империя номер 2 в света до 1917 също кроят империалистически планове до Черно море............Русия на Путин,добра,лоша,недостижима за аутсайдерите

168

Анонимен

преди 1 година

Соледар в момента се зачиства но Поляците се опитват да се правят на мъже. Засега Франция и Германия сдържат празните полски кратуни да не направят същата грешка като Украйна, че тогава ще видят какво е война. НАТО показва, че е разделено и не иска пряк конфликт с Русия.

167

Българин

преди 1 година

Украйнски и натовски прасета мрът като мохи голям кеф.Русия е велика сила и здраво насира нацистите

166

Анонимен

преди 1 година

Абе как може така безогледно да публикувате лъжите на този "човек"? Не вземате ли под внимание, че съществуват и други медии? Това много лошо се отразява на вашият имидж. Преди 20 мин. гледах репортаж. Земята там наистина е осеяна с трупове, които незнайно защо имат синьо тиксо на левите ръце. Така че, незнам тоя от снимката какво сънува, но със сигурност няма да е истината. Едва ли нашествениците са омотали със синьо тиксо собствените си убити войници за да заснимат репортаж. ѝайде стига лъжи и

165

Гого

преди 1 година

рашунковците тука вият здраво! Значи в Украйна всичко е наред!

164

Асан

преди 1 година

Кви трупове Червената армия е с БТР-и и танкове :)))

163

8998

преди 1 година

Абе н.арко.ман, искаш ли да видиш снимки на хиляди размазани укропи? Уро.д. Слава КОкаине!

162

Анонимен

преди 1 година

Немското издание Die Welt.... В НАТО назрява разкол поради степента на въвличане в конфликта в Украйна. Някои членове на НАТО включително и Германия искат възможно най скоро да прекратят военните действия в Украйна-дори ако страната трябва да направи териториални отстъпки пише Die Welt. Нещо май НАТО ще дава на задна хахаха.

161

ЗАВИСТ

преди 1 година

ЧЕРВЕНА Полска Империя от Черно море до Балтийско море е рожба на червената империалистическа полска умствена несъстоятелност и двухилядолетно вечно полско лузърство и аутсайдерство и хилядолетната червена полска ЗАВИСТ към СуперУспешната до 1917 Руска Империя доказани номер 2 след Ю Кей

160

Анонимен

преди 1 година

До Реро Как сте руски тр-олчета??? Гърчите ли се? ------------ ронят сълзи и сополи и *** снимката на жужето за успокоение :)))))

159

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Трупове на нашественици? Сигурно има предвид американци, англичани, французи, немци и поляци. ------------- тц, на руски оpки

158

Анонимен

преди 1 година

Зельо, колкото и се напъваш Соледар падна. Идва ред и на Бахмут и кръстопътя за снабдяване на армията ти е отрязан. Приеми го и не изпращай още Украински момчета на сигурна гибел в месомелачката.

157

Анонимен

преди 1 година

Трупове ,мрупове Русия лека полека си взема окупираните територии от фашистка Украйна .До края на годината още 4 области дай Боже.