48

Въпрос

преди 1 година

До Ужас"Как може да се дава думата на масов убиец." Путин ли имаш предвид?

47

Вие се побъркахте

преди 1 година

Абе, Милотинова, само едно елементарно търсене в Нета за тая "Тайра" показва, че това е някаква нацистка, има я на снимки на преди години на една кола "лекуваща хора със снайпер"......... Тази няма никаква медицинска квалификация! Как не ви е страх от Бога с тези умишлени манипулации - тези всичките грехове ще се предават на вашите деца и внуци!

46

мдааа

преди 1 година

Войната е гадно нещо. Но както казва, за осем години е видяла много неща. Така че нека да започне да разказва още от началото, от преди осем години. Защото преди осем години беше убита една майка с дете на ръце в Горловка. Убита от укрофашистите, които стреляха с тежка артилерия на поразия и безразборно по жилищни райони.

45

Анонимен

преди 1 година

Много спорна личност е тая Паевска, какъв толкова голям зор има Милотинова точно нея да кани?

44

Стига лъжи!!!

преди 1 година

Е, щом е Гилотинова, въобще не четете укронацистките лъжи и манипулации. Тая Гилотинова защо не отиде за 8 години в непрекъснато обстрелвания Район на Донбас, да види що е смърт на стотици деца по улиците от снарядите на укронацистите на Порошенко и Зеленски. Аман от лицемерие.

43

Анонимен

преди 1 година

Само убийството на родителите на децата, които после е отвлякла за прикритие е достатъчно доказателство какъв звяр е това чудовище!!!.Абе вие шумкарите само дробите празни приказки из тези янкови землянки! Няма ли да ви видим да воювате веднъж или вчесаните приказки ви подхождат на розовата ватенка!?!?:)))))))))

42

Анонимен

преди 1 година

Абе толкова ли е трудно да пуснете едно търсене за тая Тайра в Интернет, вместо да се напъвате тука бе?!?

41

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 45 непоправим си, вземи си хапчетата и да си жив и здрав.

40

Анонимен

преди 1 година

Шумкарите са били преди 70 години..По акъла ще ги познаеш, по логиката ще ги усетиш и по лъжите ще ги откриеш!:))))))))))

39

Анонимен

преди 1 година

Тази е нацист,вижте какви ужаси пишат за нея в нета.Как в може тази тв.дане проверява кой кани да говори лъжи.

38

Анонимен

преди 1 година

Само убийството на родителите на децата, които после е отвлякла за прикритие е достатъчно доказателство какъв звяр е това чудовище!!!

37

Срам и позор

преди 1 година

Това лице в Донбас е убивало Руско говорящи граждани .И сега е правят "герой"

36

Анонимен

преди 1 година

Само болен мозък може да твърди "Пуснали са я защото е лекувала всеки в нужда, в това число и ранени руски войници!" - ТОВА Е ДЕБЕЛА ПРОПАГАНДНА ЛЪЖА..Абе ти пращиш от много акъл, толкова много че са те кръстили Прокоп, демек копа с акъла си!:))))))))))))

35

Мнение

преди 1 година

Тая говори за период от осем години, но разказва за последните 10 месеца.... явно се притеснява да каже какво се е случвало 8 години в Донбас, т.е. как руснаците са били избивани с артилерийски и ракетни обстрели...

34

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Какви шумкари бе, болен мозък, вземи си хапчетата!!! Шумкарите са били преди 70 години. Преди тях беше военния преврат и кървавите фашистки убийства. Излез от този цикъл и се занимавай със съвременните неща

33

Ужас

преди 1 година

Как може да се дава думата на масов убиец.

32

Анонимен

преди 1 година

Само болен мозък може да твърди "Пуснали са я защото е лекувала всеки в нужда, в това число и ранени руски войници!" - ТОВА Е ДЕБЕЛА ПРОПАГАНДНА ЛЪЖА. Тя не е годна да лекува, защото не е лекар а фелдшер. И ако изобщо е слагала превръзки на някого, то е само на фашисти от Азов. Сга в Украйна и изграждат легенда едва ли не на ангел, но това е лъжа.

31

Анонимен

преди 1 година

До 31.Намествам акъла на българските шумкарски плиткоумници, тоест правя някакви минимални усилия макар че смисъла с много минимален обсег на действие!:))))))))))))))))))))

30

Анонимен

преди 1 година

До Кифладжията Размениха я за важни военнопленници. Обявиха, че толкова са били важни тези военнопленници, че са се съгласили да я разменят, вместо да я разстрелят, след като беше осъдена на смърт за делата си. До ден днешен остана тайна кои са военните за които я размениха.

29

Анонимен

преди 1 година

И защо ДНР са я пуснали тая Фрау Доктор Менгеле? Нали щяха да ги съдят и разстрелват..Пуснали са я защото е лекувала всеки в нужда, в това число и ранени руски войници!