43

Анонимен

преди 1 година

Ами, Иванов, да бяхте подкрепили предложеното правителство от ГЕРБ. Хората вече щяха да работят с пълна сила и щяхме да се приближаваме към Еврозоната. А сега вече и Дянков казва, че тази мечта вече се е изместила за 2026 г.

42

силно заинтригувАна

преди 1 година

Може ли да публикувате снимки на баща му и майка му на РистЮ, искам да разбера на кой се е изметнал такъв убавец?

41

Христо Христов

преди 1 година

Съботна закуска на Козяк и стабилно правителство, дето ще изкара пълен мандат, е готово. При това ще е евроатлантическо, каквото матрялът желае.

40

Анонимен

преди 1 година

Жалкия наследник, не на СДС, а остатъците на Костов! 7 % гласове от няколко града, които видите ли били най интелигентните, но те се смятали за такива, друг не ги смятал! Това им е достатъчно, реалност не им трябва!

39

Анонимен

преди 1 година

Мравояда е най-добре да си мълчи, защото това което той говори е низ от нелепици.

38

Анонимен

преди 1 година

В телевизионно интервю, като правосъден министър в правителството на ГЕРБ, Христо Иванов заявява: " С господин Борисов и господин Цветанов се работи много леко и приятно" Край на цитата! Всичко е ясно

37

Честито

преди 1 година

Еми да се вземат дебелите. Няма да им е за пръв път!

36

Българин

преди 1 година

Ама съвсе сериозно си ги зове. Те не могат да се понята, но пък той ги зовял за разбирателство. Може и да се получи, както Бойко Борисов се разбираше с приятуеля си съпартиец от БКП Тодор Живков.

35

ПРОМЯНАТА 2020-2022

преди 1 година

ТОЗИ и ПРЕЦЕДЕНТА ПРЗ 2020 СТАРТИРАХА УНИЩОЖАВАНЕТО НА ИНСТИТУЦИИТЕ В БЪЛГАРИЯ И ПОСЛЕДВАЛИЯ ГРАБЕЖ НА 30 % ОТ ПАРИТЕ И СПЕСТЯВАНИЯТА НА ХОРАТА......... ВЪНННН, КРАДЛИВАТА ПРОМЯНА.....!!!

34

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

ГЕРБ,партията на Ердоан и путиниста Сакскобурготски,които превърнаха България в руло тоалетна хартия за употреба от немската му и испанска роди? Никога повече ГЕРБ! Никога повече османско джигерствуване по шваборуски! Никога повече ЕС,в който Майка България е руло тоалетна хартия за гавра на извратеняци,изхвърлили ИНТЕЛЕТУАЛНИЯТ ФИНАНСОВ И КУЛТУРЕН ЕЛИТ ЕВРЕЙСКИ ОТ ЕВРОПА,ЗА ДА ГО ЗАМЕНЯТ С МОХАМЕДАНСКИ ПЕДОФИЛИ,КОИТО ДО ДНЕС СЕ ПЛЯКАТ С КОЗИ ИЗ КЪРИЩАТА! ДОЛУ МУТРИТЕ!

33

Има опит

преди 1 година

Той с ГЕРБ си работи отдавна. Няма да му е проблем въпроса е защо изобщо гласуват за него

32

Българин

преди 1 година

България ще се оправи и ще тръгне да прогресира, когато национални предатели като този на снимката виснат пред парламента.

31

На снимката :

преди 1 година

Розово небръснато некъпано безполово диалогично евроатлантическо грантаджийско пони без тротинетка на хранилката в Козяк :)

30

Анонимен

преди 1 година

Този "демократ" защо го е страх от избори?

29

Анонимен

преди 1 година

Важно е да има избори и Дайбългария и Пп да бъдат изчегъртани веднъж за винаги!!!

28

Киро Канадеца

преди 1 година

Пари е взел от фондации и те искат резултати. Новите траншове ще са трудни.

27

Анонимен

преди 1 година

Нареди ли са им да съставят правителство, защото трябва да се пращат военни части в Украйна. Въпроса е дали са достатъчно глупави да го направят. Един път да трябва да се скрият като мишки и те да не го направят?

26

Анонимен

преди 1 година

Е той Христо Иванов, не беше ли правосъден министър в правителството на Бойко Борисов? Защо да се учудвам, че е готов отново да бъде министър на ГЕРБ-ДПС.

25

до До Гошо

преди 1 година

Такива Членове на ГЕРБ трябва да се разследват от ДАНС и да хранят Прасета в Белене .Убиха Бъдещето на България . Какво ти пречат Пенсионерите , Юроде ?И ти ли криеш Осигуровки върху заплатата си ? Ще ревеш за Пенсия след няколко години - *малка ми е , работил съм 40 години* - Живота си Върви .

24

Анонимен

преди 1 година

Страхува го Иванов да не дойдат ГЕРБ и ДПС на власт , а пък ........ щял да прави правителство с тях . Що за мислене е това