11

Христо Христов

преди 1 година

Какво като е жена? Да не изхожда маслини и изпуска зехтин? Браво на Трифонов! Мачкай лицемерието и наглостта евроатлантическа!

10

Петър

преди 1 година

Ако бях ербап мъж на място в политиката, щях да возя с частния самолет жена ми, облечена във Фенди, от главата до петите и да злобея пред партньорите си, какво имам аз, а те - НЕ! Само глупаците биха взели секретарката си.

9

Майора

преди 1 година

Абе Бабикян а ти заедно с Минекян и Хаджиквн като хвърляше яйца и домати по символите на властта и носеше коечези и бесилки , нормално ли беше? И като Черепа плати протестите и ги доведе на власт , с те се упражняваха с държавата както искат , фалираха я , разни афери които излизат , нормално лие? Стига всеки заслужава това , което си е надробил!

8

Анонимен

преди 1 година

Само като четеш "политик" пуска някаква чалга-кръчмарска песен, за да обиди жена опонент в политиката... и ти става ясно колко жалка държавица сме. И всичките претенции уж колко сме велики анти-***, анти-евро, но умни и честни и добри са пълна илюзия. Точно такива неща ме кара да се срамувам, че съм българин. И не само мен. Жалки сме.

7

Анонимен

преди 1 година

Бабикян- експерт,вие сериозно ли?Експерт на интриги и лъжи, слуга на бай Васил Божков и сие!

6

Анонимен

преди 1 година

Г-це Бориславова, коя работна среща се провежда на четири очи в нает апартамент без конферентна зала, но пък с легло?!

5

Аноним

преди 1 година

Стига с тази Лена Аман от аматьори България няма правителство невиждана инфлация а вие ми пишете за Лена да се радва че сме още е търсена Аман от ***

4

ха

преди 1 година

абе , колко време ше ни занимавате с лена и слафчу ?

3

Анонимен

преди 1 година

Верно е, тия сега са алтернативата дето трябваше да ни спаси от ГЕРБ според разбирачите дето врякаха бая време и още врякат

2

Анонимен

преди 1 година

Славун велики от кандидат кукловод с кастинг за премиери, сега пуска песни за бившите му партньори. Велики политически процеси вървят в България.

1

Анонимен

преди 1 година

Това ни доведе фигуранта и плювачите по Бойко, чалгар и разни измамници, сега чалгаря оттече и пуска песни за измамниците как се натискали, това е елита сега драги борци против ГЕРБ.