37

БНБ

преди 1 година

За коя община говори Фандъкова ? В България има доста общини. Нищо не се разбира от казаното. Както и на лидера на партията Герб. Останаха си те в историята на България като най-некадърните управляващи. Честита да ви е Новата 2023 г. на общинските и държавни служители, които отново няма да си получат заплатите.

36

Анонимен

преди 1 година

I ti si sa remont koga

35

Софиянците

преди 1 година

си обичат гербавУтУ данче-Фандък и това си е! На следващите местни пак ще си гласуват за нея и ще и се радват още дълги години :)

34

Анонимен

преди 1 година

На мен най-интересният ми въпрос е кога Околовръстното ще стане такова от кв. Бъксвон/ Бояна, посока Люлин?! Не че имам работа в село Люлин при аутсайдерите на България, но минавам натам напът за вилата си.

33

КИРИЛ=КМЕТ на СОФИЯ

преди 1 година

ТОВА ЗАСЛУЖАВАТ ДА ПОЛУЧАТ... И ИМ ГО ПОЖЕЛАВАМ....!!!

32

8574930-4-.

преди 1 година

До Аленахахахахаха

31

Анонимен

преди 1 година

Аленче...ти била ли си някаде по Европа - та там дори и в селата са по добре устроени - те там ремонт на на ремонт на ремонт на ремонта не е възможно да си го и помисли някой- а камоли да е практика..По грозен и не фукциониращ град а за столица пък съвсем няма.. единствено едни фирми и хора усвояват ресурс...А такива кат ЧЕКМЕДЖАН и колеги - мястото им е при бай Ставри

30

вещиците в со

преди 1 година

са предвождани от главната вещица - за справки - на снимката

29

Инж.Фъндъкова

преди 1 година

На бас мога да се хвана,че този ремонт ще продължи минимум 2 години !

28

София

преди 1 година

Големият въпрос за мен е, защо има булеварди като Асен Йорданов, Сливница, Ситняково, които години тънат в разруха и грам не се поддържат, а някакви измислени квартали със съмнително количество живущи ще им се правят булеварди и улици?!?!? Ама на даскалицата по руски и онова жълтопаветното либерастко крекало от Загроби София толкова им е акъла.

27

do 26

преди 1 година

Бедните бакчатори провинциалисти от Люлин няма да ми се мъкнете с бракмите си на работа, а ще използвате МЕТРО. И без това скоро няма да ви допускат изобщо до града с дизеловите ви кошници.

26

Анонимен

преди 1 година

София заприлича на провинциално гето.

25

Анонимен

преди 1 година

Тоест даскалицата ще затапи цяла София. Ремонта на тунела в Люлин който е 200 метра се ремонтира месеци.

24

Анонимен

преди 1 година

Данчето е инсталирана само за гумен печат и подпис..някой заблуждава ли се че ТЯ взема някакви решения..пореднато магаре на гробаджиите

23

и така

преди 1 година

недоволните от Фандъкова да се връщат в селата от които са дошли !

22

Алена

преди 1 година

Винаги ще подкрепяме г-жа Йорданка Фандъкова, защото видяхме как за кратко време преобрази София! С много работа и всеотдайност успя да довърши великото дело на Генерал Бойко Борисов, превръщайки града ни от сиво комунистическо гето в модерна европейска столица на културата!

21

Анонимен

преди 1 година

А ремонт на ремонта кога?

20

Анонимен

преди 1 година

Обикновенно хората преживяли рак гледат на живота с други очи.... Данчето пребори болестта обаче няма преоценка,няма покаяние няма смирение братче - продължава стриктно по даскалски да изпълнява повелите на Бащицата и да пълни партийната каса с надути и некадърни ремонти. Данче - малко хора имат втори шанс, а на теб ти бе даден - хвани напусни, покай се и се моли Бог да ти прости всичките грехове които натрупа за тия години

19

Анонимен

преди 1 година

...и ще се започне с нескончаеми ремонти на ремонтите.

18

Анонимен

преди 1 година

Ужас ремонтите нямат край и вместо да става по-добре става по-зле.