47

Анонимен

преди 1 година

Киро е класически измамник!

46

Някой

преди 1 година

Приоритетите са ясни...Крадене на макс, увътряне с дългове докато може, набутване посредници навсякъде,опоскване на държавата, и лъгане като за последно! Спрат ли да ни минават лъжите, си биеме камшика ..Кой за Канада, кой за Дубай при любовника, и ще доим от разстояние, каквото е останало!

45

Turk

преди 1 година

бъдещето на българското разцепление между либерали и евреи! хахахаха Путин нямаше да държи 2 месеца либералите казаха! Турците се смеят с дупето, че Турция е готова да продава газ на България с 30% по-високи цени от Русия! хахахахаахах

44

Сатир

преди 1 година

Боко, ще подкрепиш тия?????

43

маалата

преди 1 година

Всеки, който е гласувал за канадското "меринджей", е враг на Бг! Боба на баба Айше не лъже!

42

Христо Христов

преди 1 година

Не виждам какво право и закон ще развива Киро лъжата, неколкократно и документирано излъгал и при това поставил дословно лъжите си над закона. ПП. Защо още Кирил Петков - Ръжата ходи неосъден?!

41

Христо Христов

преди 1 година

Конкурентна икономика не става със скъпи горива. Харвардско-евроатлантическа лъжа демек!

40

Анонимен

преди 1 година

Хейтърски тепърва предстоят, няма да позволим да ни крадат, с оръжие в ръка, ще трошим крадливите ръце и ще хрущят кости.

39

Анонимен

преди 1 година

Киро, Асен, Лена. Тази тройка е за панделата, не да се връщат на власт.

38

Анонимен

преди 1 година

Аааах! След новоогодишните празници, няма нищо по-хубаво и освежаващо от това да четем хейтърските коментарчета на зле платени тролчета в този сайт :DDDDD

37

Ъц

преди 1 година

Приоритетите на Кире Т. са да изпълни "плана" на ангосаксонските си куратори, тоест, да превърне Бг в техен Резерват, а населението ни в а.боригени!

36

Аноним

преди 1 година

*** освен да си пълнят банковите сметки да си назначават любовници да саботират инфраструктурата да си назначава комисионери да лъжат да теглят заеми докараха невиждана инфлация да ходиш в Европа и да клеветиш държавата си върнаха пенсионери комунисти забогатели от държавназаплата репресираха възрастни по селата купуваха депутати арогантно мадуровките превзеха а с тях и парламента

35

Анонимен

преди 1 година

В 2023 може да има въстание както в 1923, ако подобни предатели дойдат на власт.

34

Анонимен

преди 1 година

Всичко, което е изброено в статийката е за заблуда на наивното население, нито дума не е спомената за отношението им към войната в украйна, а то се знае. Целта им е да източват пари от българската хазна за американската война там. А това са някакви откровени лъжи, ако дойдат на власт пак ще си покажат истинските грозни лица на презрение към народа, както се случи преди да бъдат свалени от власт. Това са врагове на България в *** кожи за заблуда. Президентът е също предател, той ги лансира.

33

Анонимен

преди 1 година

Нищо чудно ГЕРБ да ги подкрепи. Нали Борисов искаше да им дава 10 депутата??

32

Анонимен

преди 1 година

Пак ли ще ви управляват холивудските клоуни Лаурел и Харди?

31

Анонимен

преди 1 година

Мъкаа Народе и надежда Няма от никъде ! -тея не стават ,а алтернативата е геП и дпс ...............

30

Асан

преди 1 година

Закривай партизаните военно положение и Резидента командва :)))

29

Анонимен

преди 1 година

Приказки,приказки... от 1001 нощ! И си мислят сигурно,че някой ще им повярва! Да не забравяме,че точно тези са специалисти по правевне точно обратното на това,което обещават,като автоматично забравят народа!

28

Чоко

преди 1 година

Приоритетите им се свеждат до това да се открадне максимално количество за минимално време. С първото правителство им се получи но кагото отказаха милиарда на Слави и паднаха от власт. Сега ДПС или ГЕРБ ще им искат минимум по 2 милиарда. Тогава ще настане гигантска сеч сред електората.