54

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Не е важно каква ти е заплатата номинално, а каква и е покупателната и способност. В Индия има заплати по 7 долараа и какво от това? В Германия с заплата от 2000 Евро ще пукнат от глад.

53

Анонимен

преди 1 година

Магазините в Русия са пълни с хранителни продукти , с изтекъл срок на годност Справка в ютюб - ''Хрюши против '' и други подобни активисти На руснаците им е писнало от храни с изтекъл срок че чак бяха излезли на протест пред магазините с плакати ''Стига сте ни тровили '' Корупцията там е повсеместна - магазинът плаща подкупи на ''Роспотребнадзор '' и продължава да трови хората и да трупа печалби Това е положението с '' пълните руски магазини '' Който не вярва -дал съм линк в ютюб

52

Тираджията Z

преди 1 година

Гладна Европа хоро не играе

51

Мошмул

преди 1 година

западен много загниващ!

50

Анонимен

преди 1 година

До ха ха Мойто момче, *** си и затова се излагаш. Русия обработва по каналния ред ежегодно по над 4 милиона молби за гражданство. Само от Украйна миналата година в Украйна са приели над 4 милиона и петстотин хиляди украински бежанци. Но имат и ред други бежанци. Виж там, който ти прави опорките - Сорос ли или някой друг, сменете си шаблоните за пропагандистките ти коментари.

49

Анонимен

преди 1 година

А междувременно в Германия нагъват националното немско ястие дюнер.

48

Путин

преди 1 година

си пази редовната армия за Европа и Босфора....

47

Анонимен

преди 1 година

Тука май все още има перковци дето си мислят че западът загнива а Русия цъфти --- В Германия 2000 евро минимална заплата , в Русия -200 евро За справка ... Даже ние , най-бедната страна в ЕВ имаме по висок стандарт от страната на изкуфелия пенсионер Путин

46

Вервам само

преди 1 година

На Тъкър Карлсън, Волгин и Сидеров!

45

Анонимен

преди 1 година

Упадък а магазините в Русия пълни с продукти.Електрониката и колите от Китай заливат пазара.Живота си тече по добре и от преди,фалит на Русия няма вече една година.Що се отнася до войната в Украина там много малко са редовните руски войски.Предимно пандизчии и наемници се бият срещу бандеровците.Редовните руски войски са си в Русия по военните окръзи.

44

Анонимен

преди 1 година

Германия също дава на Украйна зенитно -ракетен комплекс Пейтриот Ако САЩ и Европа дадат на Украйна и настъпателни оръжия , не ги виждам тия парцаливи дагестанци и други събрани от всички азиатски републики бедняци как ще бягат обратно към Азия Няма да си вземат даже и откраднатите от украинските домове кафеварки и тостери ...

43

Анонимен

преди 1 година

"Въпреки упадъка на Русия..." ало пропагандисти смешни, статийката ви трябваше да започне с "Въпреки упадъка на Европа, там все още се мислят за кой знае какво..." В своето око греда не види, дири осил в чуждото.

42

Анонимен

преди 1 година

Вие самите чувате ли се как се изразявате? Западът с УДОВОЛСТВИЕ изпращал оръжие на Украйна. Не се и съмнявам, че някой изпитва огромно удоволствие от цялата тази работа. Дълго чакано удоволствие. Но бъдете честни поне към себе си и не се правете на възмутени.

41

Анонимен

преди 1 година

Офффф, по средата се сетих да прескоча тази безсмислица и да видя че става дума за CNN.... От CNN да вземат да имтервюират някои американски генерали с различно мнение от това на някакъв журналист. Картинката е съвсем друга...

40

ха ха

преди 1 година

Емигрантите и те бягат на запад а не в русия Така че статията е доста точна

39

русофилче

преди 1 година

Аз смятам, че Европа е силно заблЮдена за "упадъка" на Русия!

38

Анонимен

преди 1 година

Вие изобщо,чувте ли се кво говорите и пишете?Европа на мигранти,гета мързеливи,ЛГБТ,Грета Тумбата,без ресурси,без производство,щотуу го изнесоха в Китай.Европа на Клаус Шваабата и Урсула,тя ли ще просперира?Та до 20г белите ще са малцинство.

37

търкам очи

преди 1 година

Бе този от СНН явно има мозъчна диарррия. Виж какво става в Германия по Нова година, тогава говори за упадък! Европа я няма вече. Факт. Марионетките са подарили всичко на САЩ и треперят за физическото си оцеляване, че идва Видов ден.

36

Анонимен

преди 1 година

Беше с червена вратовръзка, сега е със синя, при подписването на кaпитyлацията ще е със синьожълта!

35

ама

преди 1 година

Истината никога не се казва затова руските бля дове са в тинята