127

Вуте

преди 1 година

Загубеняци сте защото взимате пари евроатлантиците, нищо при вас не е по убеждение а само на заплащане. Точно затова ще изчезнете от историята защото сте платени евроатлантически простипуотки. Вие сте позор и срам атлантически. Срам ме е че в България днес ме управляват американски продажници а американски войски крепят " демокрацията" . Това си е жива окупация.

126

Анонимен

преди 1 година

Никой в целия свят освен Беларус и Иран не е на страната на фашистка Русия. ПyTкин направи фатална грешка с тази война, защото си беше внушил, че е нещо повече от таксиметров шофьор и посредствен агент на КГБ.

125

РАсия

преди 1 година

Не може да е Европа, защото са исторически много изостанали и прозди!

124

Бубо

преди 1 година

44 инжинеротехнически полк монтира новите хиперзвукова ракети на самолети, кораби и подводници

123

Вуте

преди 1 година

А бе тролуоле атлантически я кажи, кои ти плаща за да ръсиш евроатлантическата ти пропаганда тук и не само тук? По проекти ли работиш ? Колко взимаш на проект?

122

Това е като Афган

преди 1 година

Те ще се махнат, нито са загубили, нито са спечелили, убити стотици хиляди....и докога така? Кога Русия ще стане част от далеч по напреднала Европа?

121

Бившия ...

преди 1 година

Бившия, ако беше толкова убеден, щеше да е настоящ!

120

Вуте

преди 1 година

До138 - аз ти предлагам ти да хващаш към Америка или ти си избери , защото сме много, живеем си в България и нямаме намерение заради някакво сигънску гумно да се местя. Време е да се забранят фондациите и НПО-тата мизерници

119

Анонимен

преди 1 година

До Поручик Ржевски Жалката руска империя се крепи благодарение на крайно неграмотни хора вярващи на пропагандни шашмалогии и трикове като поручик Ржевски.

118

Прогноза

преди 1 година

Аз мисля, че освен Крим и Донбас, ще загубят:Кьонингсберг, Пепербург, Карелия, Курилите и може и Якутия!

117

пак аз

преди 1 година

Вуте бре, тоя под номер 134. Не ти трябва референдум. За такива едри рогати добичета като тебе си я има измислена следната фраза - Чемодан, вокзаль, Москва!Аре хващай пътя и се махай от гнилия запад и отивай в изгнилата русия.

116

Анонимен

преди 1 година

Един ИЗГОНЕН политик, провалил се като управление на станата и като лично поведение спрямо населението при ковид ограничения, безскрупулен ИГРАЧ с хората. Сега му плащат да продължава да играе, обаче с живота на други. Толкова шантавввв в нашата страна няма да бъде изваден даже като *** пяна.

115

Анонимен

преди 1 година

До svetlina Ще пеят "денят на бедата"

114

пак аз

преди 1 година

Явно редактиращия бот на днес-а не каресва да наричаме Поручик Ржевски Tъпанаp!

113

Вуте

преди 1 година

ЕС са фашисти и диктатори, съсипаха България и сега продължават да искат да ни унищожат дори като хора. Искат да мразим Русия, това няма как да се случи. Ефекта на бумеранга намразих атлантиците и цялото им ЕС. Време е за Референдум за излизане от ЕС и скапаното им НАТО. Ако ще и гражданска война да запалим ще го има.

112

пак аз

преди 1 година

До Поручик Ржевски 126 - Е, ***, *** ... колко да си ***. Има няма като *** ъгъл, ама не от 120 градуса, ами към 720 някъде!

111

До светлона

преди 1 година

Първо трябва да пеят, ставай страна огромная

110

Говедо

преди 1 година

До Златото и еврозоната.....Да,само че на поповите прасета,а и същия нрав....

109

svetlina

преди 1 година

Г- не , аз мисля ,че руснаците отново ще пеят "денят на победата"

108

Анонимен

преди 1 година

Всеки престъпник трябва да си получи урока за да не повтаря престъплението си.Също се отнася и за фашистка Русия. Кремълското джyдже арогантно пренебрегна всички предупреждения да не напада Украйна и сега ще бъде смачкано заедно с феодална Русия.