276

Анонимен

преди 1 година

"Има значение само,че нямаме истински лидери които да поведат народа."------------ Западната система не допуска истински лидери. Макрон, Лиз Тръс, Меркел и останалите на лидери ли ти приличат. Лидер е бил Де Гол, някога много отдавна. Сега са наместници на ненаситните хиенни отвъд океана.

275

Анонимен

преди 1 година

"ОГРАБИ Ни СССР" ---------- Така ни отраби, че 15-20 години атлантиците рязаха заводи за старо желязо по поръчка на новите господари.

274

Анонимен

преди 1 година

Без съмнение русофобството е тежко психично заболяване, което е практически неизлечимо дори и с помощта на силни медикаменти и активно психиатрично лечение. Как, освен като патологичен случай, може да бъде диагностицирана сляпата привързаност и преданост към САЩ, при положение, че тази страна значително изостава от останалия свят в морално, духовно и културно отношение и се намира в някакво неопределено състояние на неокомунизъм и псевдофашизъм!

273

На центъра

преди 1 година

на София архитекта е немец! Няма какво да го покомунистичвате!

272

Анонимен

преди 1 година

Моля,не ми разваляйте настроението още в първия ден на новата година.

271

Некой

преди 1 година

случайно да е прочел Винету?

270

Анкета

преди 1 година

Да забраним ли Възраждане и БСП?

269

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

ГНУСЕН ОДВРАТ.

268

Анонимен

преди 1 година

Левски говори за равноправие с другите народи, а не слугуване!

267

Анонимен

преди 1 година

Ами ето къде бяха тези западни цивилизации, когато бяхме под осмонско иго. След Априлското въстание се т. наречената Истанбулска конференция. Където Западните представители притискат Султана да ни даде автономия. Те са изработили и карта на Балканския п-в където - показани са българските земи - чак до устието на Дунав. Руския представител успява точно тогава да се договори с Австроунгарския император при една война да си поделят тези земи. Руснака се отдръпва от конференцията и тя се разпада.

266

До анкета

преди 1 година

Русия да изправи, а теб да надупи!

265

АНКЕТА

преди 1 година

Днешния въпрос е ,,Съгласни ли сте Русия да изправи на съд нашите евроатлантически крадци,извинявам се политици,, Отговор ДА(плюс) Буци и Плевнелиев за затвора,отговор НЕ(минус) да си крадат на воля!

264

На границата сме

преди 1 година

на нова ера! Времето ще се дели:До Путин и:Преди Путин!

263

Анонимен

преди 1 година

Много важно за телевизорната демокрация е дали има ,,демокрация,, в Русия а това че вие не можете да избирате тия които вземат решения за вашия живот от Брюксел и Вашингтон не е важно защото ,,демокрацията ,, е да се надупиш на запад . Те тва е то ,,демокрацията,, А на месно ниво демокрацията има нужда само от хрантутници . Изборите се печелят с хрантутници . От народа и икономиката няма нужда демокрацията . Изборите се печелят с хрантутници а парите идват от печатницата а не от икономика.

262

Анонимен

преди 1 година

Изразът "Интеграция със Западна Европа" го наложиха пак комунистите, за да плашат народа как сме щели да ни правят "геюве" и как са щели да ни грабят. ОГРАБИ Ни СССР, Идеята да се създаде ЕС не е да прилапаме източноевропейските страни както се опитват да ни внушават. Идеята е да се създаде една обща Европейска общност. Но дребните души, свикнали партийният секретар каквото каже да вярно, вярват на тези лъжи. Които обслужват Москва.

261

РЕФЕРЕНДУМ

преди 1 година

Аз пък съм за референдум с въпрос България да напусне ли ЕС и НАТО.ЗА или ПРОТИВ!

260

Христо Христов

преди 1 година

Тоз е квадратен ИД'и'OT!

259

Анонимен

преди 1 година

Бъдещето е на русофилите, без всяко съмнение.

258

Анонимен

преди 1 година

къде бяха тези западни цивилизаций когато бяхме под османско робство ???

257

до 311

преди 1 година

Ама за русофобството има едно много ефикасно лекарство изпитано във времето.Казва се Народен съд и всички злоупотребили с власт и пари ще отговарят! Повярвай ми,историята се повтаря,ама ти не четеш истинската,а тази която ти казват твоите евроатлантически господари!