74

Спец

преди 1 година

Мутро вън! Ти си най-големият предател!

73

Анонимен

преди 1 година

Иагонване от пределите на България 240 хрантутника,плюс тоя на снимката,абсЕлютно ненужни !!!

72

Браво

преди 1 година

Абсолютно прав! Може и да не им харесва на ГЕРБ, но Радев е тук и за сега няма да ходи никъде !!! Само ние в БГ ,можем и трябва да променим нещата. Нито на запад, нито на изток някой го интересува , дали имате пари , дали имате здравна система и т.н. ... Ако някой искате да обвинявате , помислете за ГЕРБ - 12 години разруха , сега не искат да пускат кокала - пак първи в парламента... Президента ако имаше правомощията ,Гешев да е свален , законите променени ,но нали има парламент....!!!

71

komitata

преди 1 година

спасението не е и в политиците източили и продължат да източват резервата -пожеланията с ахубав аработа ама за тез дет са в реалноста -мин.раб.заплата 800лв а заплатите на депутатите по 8000х

70

Анонимен

преди 1 година

Този нито искам да го чувам нито да го виждам!

69

Митев

преди 1 година

Ако беше мъж с чест и достойнство вместо да говори "бля бля" всяка Новогодишна вечер просто трябва да излезе, да наведе глава и да каже едно "извинете"! Но не се надявам на такова чудо.

68

ФизкулТурник

преди 1 година

Понеже не гледам изцепките на Чорапа, да попитам гледалите го, накрая направи ли "коремното" тоя де.белос.ерец ?

67

ДЯдо Коледа

преди 1 година

Опитва се да набута власта в доказано престъпни групировки маскирнаи като партии ..Голям срам за офицерите от Българската армия..Всички ограбващи милиарди от БЪлгария вече десетки години имат перфектни досета,Следени са през лични и служебни телефони,през лични и служебни автомобили Знаят се всичките им контактни.. Ползват ги за организирана ликвидация на БЪлгарите в БЪлгария след 1989. Осигуриха спокойствие на ограбващи милиарди през цени на тока и горива.. Радев земал 20 000 лева на месец

66

Обръщение на пРезид

преди 1 година

Не гледайте празните чаши и баницата без късметчета. За две години ви докарах мизерията на гости . А сега пригответе се за физзарядка. Едно ,две и скок за коремно на лоста ми,50 лицеви опори два.

65

Пенсионер

преди 1 година

Спасение ще има ,Чорапе , само когато дойдем с дебелите тояги, с камъните и започнем да ви трепем , започвайки от теб ! Спасение ще има , Чорапе, само когато ти наврем юмручето, дето го размхваше , отзад !!! Същото юмруче трябва да бъде завряно и на всичките 240 безхаберника и паразита в Парламента ! Ти ми се подиграваш от телевизора на моите 470 лв. , а ти си гушкаш 15 000 , за да ми плещиш дивотиите си официално!!! ***.ичката ти некадърна и нагла...!

64

Анонимен

преди 1 година

Всичко тръгна от Радев и тълпа полуграмотници които прочетоха в интернет и фейсбоклука колко сме били зле и се юрнаха по площадите като ***.

63

Анонимен

преди 1 година

Нищожество!

62

Анонимен

преди 1 година

Тоя е най противния човек на земята с изказите си става още по противен

61

дедо от село

преди 1 година

ПРАЗЗНОСЛОВЕЦ!!!

60

Реалист

преди 1 година

Я ? Зеления чорап най накрая пребори мафията и корупцията не ги спомена нито веднъж ! Евала така се бори мафията хо хо хо

59

Аз не

преди 1 година

Някой гледа,ли го този снощи?????

58

Д-р Челинджър

преди 1 година

Естествено не гледах новогодишната му реч, това неадекватно същество на снимката докара страната до това дередже ...

57

Анонимен

преди 1 година

Руска ....... - вие знаете каква. Няма да ти се отвори парашута льотчик. И ти ще тупнеш на земята като чувал с картофи. Решетников го няма да ти помогне.

56

Анонимен

преди 1 година

Затвор за Лойко !!!

55

Хах

преди 1 година

Льотчик, кога ще викаме пак, мутри вън!?